Viete mi prosím poradiť nejaké odrážadlo 12" pre dvojročného chlapca v nejakej rozumnej cene? Prípadne inú alternatívu pre začínajúceho bajkera. Detské umelohmotné udrážadlo má už dosť zmáknuté a začína mu byť malé.
Môže to byť cyklo-odrážadlo alebo bicykel, z ktorého by som odmontoval na začiatok kľuky. Pomocné kolieska netreba.
Výška jazdca 86cm váha 14Kg
Foto pre inšpiráciu: nevýhodu tohto nižšie vidím v no brakes verzii
www.commencal-store.co.uk www.commencal-store.co.uk
www.thebicycleescape.com
posledný komentár: 19. 4. 2015 o 14:19
my sme z Petrzalky tak niekedy ked bude krajsie sa mozme niekedy stretnut niekde. no nas ma okolo 7 kg a mala ho nezdvihne a tazko sa jej s nim manipuluje.
hmmm ale tak to aby mal tak do 5kg aj to bude tazke ...
pripadne ine farebne alternativy...(limited edition s vlastnou nalepkou..) parametre aj spracovanie obdobne ako Strider..len neporovnatelna cena
mali sme jazdeny Strider ktory sme po prvom dietati predali kupili Abensys a este nam zvysilo
ps. bez problemov pouzili font ktory sme im poslali kedze sme si nevedeli vybrat z ponuky - potesila ochota
ma este niekto s tym skusenosti? vyberam odrazadlo pre dceru, 85cm, 11kg, 2,5 roka:)
My sme mali nejaky z bazaru za 5€ a bolo to v pohode. Na tych 12" mini kolieskach aj tak moc daleko nezajde a okolo domu to bolo ok.
mala ma akurat 103 cm a mam taky poit ze jej to uz je male
teraz sme v kalnici skusali toto a to sa mi velmi paci
http://superiorbikes.eu/cz/2016/junior-kids/f-l-y-20/red
No mi sme pred dvoma mesiacmi kupili nasej malej (bude mat 3 roky za mesiac) Puky ZL 12-1 ALU.
https://www.puky.net/en/k/zweirad_ZL_12_1_ALU/p/ZL_12_1_ALU_flieder
Ma vyku 98 a nohy 40 cm. Sedanku ma ulpne dole a aj riditka. Dociahne na pedale a aj na zem na spicky. Presla rovno z Puky odrazatka bez pomocnych koliecok. Bike ma 8kg ale tak sa mi to zda dost pre takeho maleho cloveka, moc sa jej nechce zatial slapat ked je trosku kopec len "tatinko tlac"
Edit: ten kosik tam nemusis mat. My ho tam nemame a akurad dnes rano hovorila ze ci ho tam dame ze chce plysoveho havka povozik cez vikend u babky.