Uplne staci pozriet pripad z Brna z pred par mesiacov. Niekto otvoril dvere pred cyklistom. Cyklista vletel do dveri. Odhodilo ho na elektrickove kolaje. Narazil temenom na kolaj a zomrel. S prilbou mohol este zit.
ale kde, keby mal prilbu zabije ho električka predsa..
to biele co lieta po ceste je nastastie "iba" polystyren...
..to su nejake veci (rozky so salamou) co mu vypadli zo zadnych vreciek z dresu. Prliby nemaju biely polystyren Ale nic to nemeni na tvojom prispevku ze v tom pripade prilba urcite pomohla.
Ramon, a vies rozlisit BMI a percento tuku? Kulturista asi tazko bude mat BMI v norme...
Dufam, ze mi to Ramon prepaci, budem odpovedat za neho...
Vaha je merana velicina, BMI len vypocet.
Percento tuku, percento vody, percento kosti, percento svalov zisti telesna analyza... Je tam vsak pripomienka, ze nie je vhodna pre kulturistov, nakolko vysledky budu zavadzajuce.
V prislusnej teme: post699724.html#p699724
Okrem toho, ked ma pamat neklame, johnnySVK pisal o tom, ked sa pripravoval na 1000Miles, ako premienal tuk na svalovu hmotu a ako to sledoval...
Percento tuku, percento vody, percento kosti, percento svalov zisti telesna analyza... Je tam vsak pripomienka, ze nie je vhodna pre kulturistov, nakolko vysledky budu zavadzajuce.
Okrem toho, ked ma pamat neklame, johnnySVK pisal o tom, ked sa pripravoval na 1000Miles, ako premienal tuk na svalovu hmotu a ako to sledoval...
Ja len tak na okraj........To som ja nikdy nevravel, nenapisal...To sa neda...tuk je tuk, svaly su svaly..Neda sa premenit jedno na druhe...jedno spalis, druhe vybudujes. Tym, ze clovek pali tuk, neznamena, ze zaroven buduje svaly...
To mi nemusis vysvetlovat. Niekto to pisal (mozno si to nebol ty), ze jeho vaha zostala rovnaka, len pomer tuku a svalov sa zmenil. Ta "premena" bola v tom zmysle...
Edit:
Uz to maaaaam! Nebol to Johnny...
"Ďalšia z vecí, ktorá ma teší, sú zmeny v postave, pred úpravou hmotnosti som mal 86 kg a cieľ bol dať dole 10 kg, no lenže po podrobnejšej analýze som zistil, že v mojom tele sa nachádzalo 60 kg svalovej hmoty a 26% tuku a dnes to vyzerá tak, že váha je opäť 86 kg, ale svalová hmota má váhu 70 kg a tuk tvorí 16%, čo je doposiaľ najväčší úspech u mňa."
Rano sa mi nechcelo opravovat bike. Tak som siel busom. Cca v case ked po tej ceste jazdim ja, to kamionista hodil do zvodidiel a tak na kolaje copyrightscontent-vie1-1.xx.fbcdn.net scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net
Dávajte si ľudia pozor. Včera zomrel môj kamarát, nadšený cyklista Robo Ćunderlík. Možno ste ho niektorí poznali. Minulý rok vyhral Slovak XCM Tour. Zachytil ho kamión. Bližšie info neviem, ale dnes jazdiť po ceste je niekedy doslova o život...
ak ten Robo,co skonal isiel tym znamym krasnym zjazdikom co je medzi tymi dedinami,tak asi preto, inak si to neviem predstavit: je tam brutalny sklon kopca cca az niekde k 10-12% a da sa tam paradne tomu vytnut
nejako vela tragedii dnes a vcera :/ Skoda ze niekedy ked chcem ist do odlahlejsich castiach Karpat, tak musim ist po hlavnej do Pezinka (ak tam chcem byt rychlo).
Najlepsie je jazdit len v lese.
Dávajte si ľudia pozor. Včera zomrel môj kamarát, nadšený cyklista Robo Ćunderlík. Možno ste ho niektorí poznali. Minulý rok vyhral Slovak XCM Tour. Zachytil ho kamión. Bližšie info neviem, ale dnes jazdiť po ceste je niekedy doslova o život...
"zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcom osobným autom Renault Thalia"
len dufam ze teraz nebudu za vsetkym kamiony z podkolibskej (akokolvek strasna nehoda to bola)
To ale nebola pointa.
Pointa bolo klamanie dietata ze ujo bez prilby jazdit nesmie. Moze, zakon mu to dovoluje v obci, a pravdepodobne aj v lese mimo obce a mimo ciest ktore spadaju pod vyhlasku.
Namiesto toho treba dietatu vysvetlit preco by tu prilbu mal mat, a nie odbit ho s tym, ze to sa nesmie.
Ja som ho neodbil - ale to bolo na ceste mimo dediny. Malý je naučený že na bicykel musí mať prilbu vždy, v meste vie že dospeláci ani deti nemusia mať prilby ale on má. Neide o to oklamať dieťa, on vie že on si má dať prilbu a ja si dávam tiež. Sám mi to pripomína. Takto je teraz naučený - bicykel, rukavice, prilba.
Neskôr som si prečítal že v ČR platí nosenie prilby len do 18rokov. Tak budem vedieť nabudúce.
no ved to je jasne, ked idem este dalej, tak jedine autom.
ale ked chcem ist len tuto na Homolu alebo Sklenu Hutu, tak idem na bajku.
aký je problém s jazdou BA-PK? veď z Ba až do grinavy sa dá dostať bez použitia hlavnej cesty
z BA do Jura sa dá ísť asfaltkou popri ceste/ vinici cez jur klasika...a na konci jura sa to dá zase švihnúť doľava do vinice a popri hlavnej ceste tam súbežne vedie cesta...až sa dostaneš na poslednú zákrutu pred grinavou kde to strihneš do kopca viac do vinice po takej ceste z betónových panelov..a hneď na konci toho minikopčeku vo vinici je odbočka doprava kratulinký zjazdík ktorý ťa vypľuje priamo v grinave(tam ak sa stočíš doľava tak popri grinavských jazerách prejdeš až do limbachu) ak to stočíš do prava prídeš na hlavnú priamo v grinave...
takže od BA prakticky nemusíš ísť vôbec po hlavnej ceste ak nerátame prejazd cez mesto(Sv. Jur)
Miso ja to vsetko poznam, ale ked sa ponahlam tak proste idem stale rovno po ceste, aby som bol pod tou Homolou co najrychlejsie. Nepovedal som ze je to problem, je to v pohode cesta, ale nikdy nevies ci sa tam neobjavi nejaky pako a ci nebudes vecer v spravach.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale kde, keby mal prilbu zabije ho električka predsa..
..to su nejake veci (rozky so salamou) co mu vypadli zo zadnych vreciek z dresu. Prliby nemaju biely polystyren
Ja len tak na okraj........To som ja nikdy nevravel, nenapisal...To sa neda...tuk je tuk, svaly su svaly..Neda sa premenit jedno na druhe...jedno spalis, druhe vybudujes. Tym, ze clovek pali tuk, neznamena, ze zaroven buduje svaly...
Edit:
Uz to maaaaam! Nebol to Johnny...
"Ďalšia z vecí, ktorá ma teší, sú zmeny v postave, pred úpravou hmotnosti som mal 86 kg a cieľ bol dať dole 10 kg, no lenže po podrobnejšej analýze som zistil, že v mojom tele sa nachádzalo 60 kg svalovej hmoty a 26% tuku a dnes to vyzerá tak, že váha je opäť 86 kg, ale svalová hmota má váhu 70 kg a tuk tvorí 16%, čo je doposiaľ najväčší úspech u mňa."
http://www.mtbiker.sk/clanky/7748/ako-som-sa-prihlasil-a-stihol-nepripravit-na-1000-miles.html
http://www.cas.sk/clanok/410200/cyklista-robert-32-zo-zvolena-v-den-menin-neprezil-zrazku-s-autom/
http://kosice.korzar.sme.sk/c/8201491/dodavka-zrazila-cyklistu-vazne-sa-zranil.html#ixzz4Az3520FR
Najlepsie je jazdit len v lese.
"zo zatiaľ nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s protiidúcom osobným autom Renault Thalia"
len dufam ze teraz nebudu za vsetkym kamiony z podkolibskej (akokolvek strasna nehoda to bola)
no ved to je jasne, ked idem este dalej, tak jedine autom.
Pointa bolo klamanie dietata ze ujo bez prilby jazdit nesmie. Moze, zakon mu to dovoluje v obci, a pravdepodobne aj v lese mimo obce a mimo ciest ktore spadaju pod vyhlasku.
Namiesto toho treba dietatu vysvetlit preco by tu prilbu mal mat, a nie odbit ho s tym, ze to sa nesmie.
Ja som ho neodbil - ale to bolo na ceste mimo dediny. Malý je naučený že na bicykel musí mať prilbu vždy, v meste vie že dospeláci ani deti nemusia mať prilby ale on má. Neide o to oklamať dieťa, on vie že on si má dať prilbu a ja si dávam tiež. Sám mi to pripomína. Takto je teraz naučený - bicykel, rukavice, prilba.
Neskôr som si prečítal že v ČR platí nosenie prilby len do 18rokov. Tak budem vedieť nabudúce.
aký je problém s jazdou BA-PK? veď z Ba až do grinavy sa dá dostať bez použitia hlavnej cesty
z BA do Jura sa dá ísť asfaltkou popri ceste/ vinici cez jur klasika...a na konci jura sa to dá zase švihnúť doľava do vinice a popri hlavnej ceste tam súbežne vedie cesta...až sa dostaneš na poslednú zákrutu pred grinavou kde to strihneš do kopca viac do vinice po takej ceste z betónových panelov..a hneď na konci toho minikopčeku vo vinici je odbočka doprava kratulinký zjazdík ktorý ťa vypľuje priamo v grinave(tam ak sa stočíš doľava tak popri grinavských jazerách prejdeš až do limbachu) ak to stočíš do prava prídeš na hlavnú priamo v grinave...
takže od BA prakticky nemusíš ísť vôbec po hlavnej ceste ak nerátame prejazd cez mesto(Sv. Jur)