marinada volodaj mozte byt kludni ,mam sice iny model kotucov, ale tahaju uz tretiu sezonu....a co jazdim brzdim trosku viete ...shitmano azurit-d a pod. nekcem na biku ani vidiet
mam pocit ze tieto nove NN maju iny vzor ako stare, a RoRo je uplne iny plast s tym by som ich moc neporovnaval...
Mas pocit? Je to v podstate uplne nova vzorka. Ma pomerne vysoke a mohutne figury. Nakolko su take mohutne su aj dost na husto. Nie je to skratka taka zuvacka ako Hans Dampf. Cisti sa prekvapivo dobre a netlaci to vsetko do stran ako mountain king II. Ten sa cistil dost zle.
Realna vaha 29x2.25 EVO TLR 622g. Rovnaky rocket ron 580g. Cize celkom maly rozdiel..
SS tak este plus 100g..
Pasovať síce bude, ľudia si tento rozmer tlmiča tam dávajú, ale budeš mať zdvih iba 180mm na zadnej stavbe. Originál pri tlmiči s 240mm roztečou by si mal 200mm zdvih. Je to na tebe.
Kuriér dnes priniesol z Čiech náhradu za zlomenú Aceru- SunRace Sturmey-Archer m91. Už na prvý pohľad odolnejšia konštrukcia, radí perfektne, ramienko asi 2x hrubšie... Chlapci z Malajzie by sa mohli učiť..
Zatial som ho len ohmatal. Na bike nie je cas. Je to klasicky tvar ritchey. Skrupina pevnejsia s primesou karbonu. Sedlo je trochu tvrdsie. Potreboval som 138mm sirku. To co bolo na biku malo 128 a bolo mi uzke.
Inak vaha 253g. Celkom sklamanie na to ze ma Titanove kolajnicky..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no ja ich už derem tretiu sezonu a do zimy ešte predný vydrží...
no, vyparádil si
Mas pocit? Je to v podstate uplne nova vzorka. Ma pomerne vysoke a mohutne figury. Nakolko su take mohutne su aj dost na husto. Nie je to skratka taka zuvacka ako Hans Dampf. Cisti sa prekvapivo dobre a netlaci to vsetko do stran ako mountain king II. Ten sa cistil dost zle.
Realna vaha 29x2.25 EVO TLR 622g. Rovnaky rocket ron 580g. Cize celkom maly rozdiel..
SS tak este plus 100g..
Inak vaha 253g. Celkom sklamanie na to ze ma Titanove kolajnicky..