práve sme na webe podujatia www.cyklotour.sk zverejnili popis nových trás a propozície 18. ročníka AUTHOR ŠKODA bikemaratónu Súľovské skaly. V sekcii Suveníry je už aj design nového pamätného trička.
Prihláškový systém spustíme 08.04.2016 o 20.00 hod. Tak neváhajte a študujte
posledný komentár: 25. 8. 2023 o 9:21
posledný komentár: 3. 10. 2019 o 7:02
posledný komentár: 24. 6. 2016 o 17:58
posledný komentár: 22. 9. 2015 o 15:22
posledný komentár: 22. 10. 2012 o 20:28
Obcerstvovacky som si uzival dosyta, ved cisty cas jazdy/tlacenia mam o 20 min kratsi, ako celkovy cas
Inak tie carbosnack gely niekomu aj viditelne pomahaju? Lebo ja som si ho supol na tretej obcerstvovacke a potom to stupanie po luke som ledva vytlacil a hore som musel nejaku minutku stat a davat sa dokopy
Obdivujem vsetkych, ktori sa s tym peklom dokazali vysporiadat. Napr. vitazka na 39 km Vierka Kissova mala minule na Bratislavskom maratone, na ktorom sa mi neslo dobre, cca rovnaky cas ako ja a tu na Sulovskom bola lepsia o 45 min
Spraviť maraton naročný tým, že to natrasujem krížom na vrstevnice a budem sa oháňať výškovymi metrami alebo vytiahnem trasu cez nejakú hlušinu len aby človek zhliadol jeden vyhlad alebo proste len nabral kilometre je prepáčte blbosť. áno, počasie nám nič nedarovalo či vzdušná vlhkost v lese a úpek na lúkach alebo blato pod kolesami, no musím za seba povedať,že ani za sucha by sa mi viaceré úseky nechceli šlapať. Nie nedali, dali, no nechceli. A to, že si to obhájim nejakým tým výhľadom alebo singlom(ku ktorému sa musim stoj čo stoj nejak dostať) tak to je málo. Maratón nech je akejkoľvek dĺžky ak pominieme hrstku licencovaných pretekárov by mal byť robený pre radosť z jazdy. Aj si dať do tela, aj sa potahovat s priatelmi, inymi ucastnikmi no hlavne sa zabavit, dobre zabajkovať a to myslím, že 60 ani dlha urcite neboli. Kto sa zabavil, gratulujem. Ja nie.
ludia by si mali uvedomit, ze krcom predidu v prvom rade tak, ze budu mat poriadne natrenovane/zregenerovane
napr. ja natrenovane nemam, krce mavam a ak si dam magnezium, tak je rozdiel len v tom, ze po maratone pustam do ovzdusia este viac plynov ako zvycajne
bananova supka je to najmenej, tu mravci rozoberu za chvilku
tak to klobuk dole ...to si musel ísť niekde moc vpredu alebo si neschytal žiadnu kolónu tlačiacich v tých užších miestach a tak len dúfam, že som moc nezavadzal
ved dano nemohol si tlacit kedze si bol na bedni
Gely v takom teple musis viac riedit. Plati ze ci viac teplo tym viac riedis. Pomer musis zistit. Ale ak v takom teple das gel a nezapijes tak si skor uskodis. V podstate sa este viac dehydrujes.