Nepadá
reťaz ?
Vieš dať link? Začína ma to zaujímať.

Nie, nema preco .. trosku viac pracuje prehazka, ale nemam problem. Pouzivam 22z oval na 3pile a potom 24-34 setup na inom bajku. Tam ale mam 24z normalny ocelovy oval a 34z mam ale narrow-wide, takze obcas sa mi zakusne
retaz pri prehodeni dole, lebo ho tie zuby nechcu pustit

..
prevodniky mam od DOVAL (maju dake ponuky na ebay.com/, ale neviem ich zohnat zvlast, predavaju to len v setupe s velkou pilou, ktora je nic moc /ale zas lacna/ a nepaci sa mi ich setup ovality. Ten NW som kupil od cinana za 22e /setup mam 64-104bcd/. Zatial mam vylomeny 1 zub a druhy som napraval

, ale matros vyzera byt fajn.
Malu pilu som nedavno testol na cervenej smer Bezovec na kopci, je tam kratucky neprijemny slapak a potom kusok pred chaotu Bezovec po luke hore. Oba pripady, aj ked viem, ze kondicka sla silovo hore, tak ma viac nez dost prekvapilo lahkost, akou som to slapal /iron.hide ma potom oznacil sa dupaca

.. ale to stupanie jazdievam tak raz rocne, tak viem/. Dovod je prosty .. prekonavanie mrtveho uhla, pri silnom stupani je viac nez dost pomoc. Samozrejme, plati, ze ak niekto je schopny slapat uplne presne do kruhu, tak prenho to nebude mat asi efekt a druha vec, trochu inak ti bude zatazovat svalstvo (viac smerom ako ked jazdis v stoji), takze zaciatky budu tazsie .. viac ti vycerpa energeticke zasoby v svalstve, nez si zvyknes.