Isiel by som ZA-Lietava odtial sedlo rohac odtial kusok na cervenu Pod rohac a do sulova po cervenej,na zaciatku trocha tlacenie ale potom parada,odtial cez patuch prejdes na hrad Lietava tam je zopar peknych trailov a namiesto toho hradu hricov by som z Lietavy estw presiel do L.Svinnej a vyslapal hore na skalky odtial je paradny AMEN zjazd do rajeckych teplic.
Náhodou nemá niekto v priľahlej oblasti k starej tehelni v Žiline ( trojuholník: Bytčica, Metro, ul. kamenná) pumpu na vidlice/tlmiče ? Na mojej vypovedala hlavica, sfúkol mi celý tlmič a na vypustenom domov nezájdem.
skoc do rockmachine v Bytcici, snad daju prvu pomoc.
Ano presne ten - len treba ratat s tym, ze cestou hore je aj dost tlacenia - ale aj bikovania - nejde sa stale len prudko hore.
Na Patuch som to isiel len napeso. Bolo to prudsie, ale zjazdit by sa to urcite dalo. Otazne je, ako to bude zabavne na biku - mozno skusim pri najblizsiej nasteve Zibridu.
Kazdopadne ten singlac do Jasenoveho je pekny, akurat skoda ze nie je dlhsi a naopak cesta spat do sedla pekne enduro - tu si ale vies pozriet cestou hore
nahor pojdem od jasenova klasicky ....to som behaval ,nadol teda na ten kamenny diel a potom explornem este jeden singel...ak by cosi z toho bolo....dakujem
prvy raz teda naslepo ,ale ked sa zapaci mam to pod nosom...
dnes som si vyskusal kvakob tvoj trail, moze byt cakal som ze to pojde pozvolna dole a ono hore dole . Cca zarovno Pjastinej som vsimol nejake serpetinky dole celkom pekne spravene, to ide dole do doliny?Inak pekne pojazdenie Z Turia na Sacne cez Prasive na Velku Luku, s. Majbikova trail a popod horu spet 54km by som nepovedal
to uz bol myslim krokioss cosi je aj jazditelne ale odvtedy neopakoval....ja by som chcel nasu stranu co sa meni na cestu niekde nad podhorim....
Po hrebeni šla andulka
Ja som kedysi práve tu variantu zo zvaznice od pohoria až na Patúch
Dosť to bolo zarastené - taká nezáživná zvážnica hore dole ...
kroki - aha tak to se sa vtedy nerozumeli ...hmm tak to mozem ist teda zo sulovskej ceknut...
bobris - no tie serpetiny neboli dokoncene je to len jeden alebo dva switche a konec ,tak isto aj odbocka nahor kusok za studnickou na usypanu skalu este nie je cela...
Po hrebeni šla andulka
Ja som šla popod hrebeň ten singlač, od roháča na Patúch, chodník pekný, len bolo vtedy až moc lístia a zdal sa mi taký hore dolu, ale možno opačným smerom by to bolo lepšie, to chcem ešte niekedy skúsiť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Isiel by som ZA-Lietava odtial sedlo rohac odtial kusok na cervenu Pod rohac a do sulova po cervenej,na zaciatku trocha tlacenie ale potom parada,odtial cez patuch prejdes na hrad Lietava tam je zopar peknych trailov a namiesto toho hradu hricov by som z Lietavy estw presiel do L.Svinnej a vyslapal hore na skalky odtial je paradny AMEN zjazd do rajeckych teplic.
skoc do rockmachine v Bytcici, snad daju prvu pomoc.
Na Patuch som to isiel len napeso. Bolo to prudsie, ale zjazdit by sa to urcite dalo. Otazne je, ako to bude zabavne na biku - mozno skusim pri najblizsiej nasteve Zibridu.
Kazdopadne ten singlac do Jasenoveho je pekny, akurat skoda ze nie je dlhsi a naopak cesta spat do sedla pekne enduro - tu si ale vies pozriet cestou hore
prvy raz teda naslepo ,ale ked sa zapaci mam to pod nosom...
Ak myslím úsek fialovo bodkovaný úsek Zibrid - pod kamenným dielom
Siel som to dnes
Ako ta poznám tak by si si to užil ..
Vrelo odporúčam
Po hrebeni šla andulka
bobris - no tie serpetiny neboli dokoncene je to len jeden alebo dva switche a konec ,tak isto aj odbocka nahor kusok za studnickou na usypanu skalu este nie je cela...
Ja som šla popod hrebeň ten singlač, od roháča na Patúch, chodník pekný, len bolo vtedy až moc lístia a zdal sa mi taký hore dolu, ale možno opačným smerom by to bolo lepšie, to chcem ešte niekedy skúsiť
Ahoj
Z RL je to trosku od ruky skus zvážiť ako východisko napr Kunerad
Viz:
post985250.html?hilit=Letisko#p985250
Dole uz podľa chuti
V tejto téme je toho uz dosť popísané
Napr:
Zelená - Kobylie - Žltá - Čipčie - Turie
Modrá - Kozlov Trail - Kunerad
Červená - Horná lúka - Kvakobov Trail - kamenná Poruba
Červená - Minčol - modrá - Anakonda - Višňové