nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Jednu vec mi rozum neberie. Ako mohol motorkar ktory sa derie davom mozno 10-15km/h na motorke v 10% stupani nedobrzdit a sundat froomovi bajk. Ved to musel stat na mieste.
Motorka nikoho nepresla, oni vsetci traja do nej zozadu narazili
dám to sem aj ja, aj keď už to dali traja predomnou, než som dopísal
Chris spomalil pelotón a čakal na svojich domestikov. Inak Gerrans je "out" so zlomenou kľúčnou kosťou.
zdroj: cyclingtips.com
Chris spomalil pelotón a čakal na svojich domestikov. Inak Gerrans je "out" so zlomenou kľúčnou kosťou.
Froome stúpol v mojich očiach, lebo čakal na svojich verných domestikov a vôbec nebolo isté, že pelotón to bude rešpektovať. Našťastie to ostatní pochopili a nevyužili to na atak. To je ako keď vo futbale niekto odkopne kvôli zraneniu hráča loptu do autu, tak sa očakáva, že im súper po vhadzovaní loptu vráti. Česť a rytierstvo by malo byť dôležitejšie ako víťazstvo.
Aj ked topky... Vidim to na Saganiadu pod vytaznym oblukom. Bude to este poriadne divadlo