Lokalizácia
Formulár sa odosiela
"Add funds to your account instantly" v novom skine vlavo hned pod PayPal balance.na zalozke Summary.
Zobraziť komentár 29.04.2016 - 20:07:50
00
jj to som skusal - ale umoznuje to dobianie iba z OTP banky a postovej banky.
Ako to dobiem z inej? Ziadnu inu moznost tam nevidim...
Zobraziť komentár 29.04.2016 - 20:38:59
00
Vyskusal som to a mas pravdu, najprv ponuka hovori len o Postovej Banke, po kliknuti na sluzbu ponukne aj OTP. Tak sa zda, ze sa to zmenilo alebo sa nedohodli s inymi bankami. V popise sice hovoria aj o moznosti TopUp (nie Instantly) z menu, ale nic take som nenasiel. Takze zostava karta ...
Zobraziť komentár 29.04.2016 - 21:17:51
00
To Tatrabanka zrusila moznost dobitia kreditu na Pay Pal ucte? Doteraz som takto urobil niekolko dobiti a nasledne platieb a teraz uz TB medzi ponukanymi bankami nie je. Viete nieco o tom?
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 21:03:25
00
ano,rusia sa viacere banky...uz to riesia aj zahranicne fora s inymi bankami a je z toho docela poprask medzi usermi
paypacreditapply nieco spusta
Zobraziť komentár 04.07.2016 - 22:27:39
00
paypal obnovil moznost dobijat, lenze je to urobene nejakym pofidernym sposobom - cez trustly.com, tam to chce prihlasovacie udaje k mojmu bankovemu uctu....
davat tieto udaje tretej strane sa mi vobec nepozdava
Zobraziť komentár 11.07.2016 - 08:25:18
00
jj tiez som to pozeral, potrebujem cosi s xiaomiforsale, ale veru heslo k bankovemu uctu nikomu davat nebudem.
PS: poznate niekto paygo? ako to funguje?
Zobraziť komentár 14.07.2016 - 22:01:42
00
omg....a naco vobec riesite nejake dobijanie kreditu a podobne nezmysly ? Nie je 100x jednoduchsie pridat do Paypalu kreditnu alebo debetnu kartu a vo vlastnom internetbankingu jej nastavit limity na internetove platby ???
Zobraziť komentár 14.07.2016 - 22:05:01
05
Dovody mozu byt rozne, evidentne tie dovody akceptuje aj PayPal, kedze ponuka aj moznost bez karty.
Zobraziť komentár 15.07.2016 - 16:28:32
00
arrow_leftlakko napísal:
To Tatrabanka zrusila moznost dobitia kreditu na Pay Pal ucte? Doteraz som takto urobil niekolko dobiti a nasledne platieb a teraz uz TB medzi ponukanymi bankami nie je. Viete nieco o tom?

a to nie je moznost dobitia kreditu zaslanim penazi na nejaky ucet PayPal-u ?
Zobraziť komentár 15.07.2016 - 16:32:42
00
arrow_leftHosť napísal:
omg....a naco vobec riesite nejake dobijanie kreditu a podobne nezmysly ? Nie je 100x jednoduchsie pridat do Paypalu kreditnu alebo debetnu kartu a vo vlastnom internetbankingu jej nastavit limity na internetove platby ???

Tiež nechápem čo ti ľudia riešia, nikdy som to nepotreboval. Ale oni asi vedia keď si to pytaju
Zobraziť komentár 15.07.2016 - 16:55:42
00
Ja som to naopak potreboval, keďže pay pal kedysi nepodporoval moju kartu a vtedy som si na to zvykol
Zobraziť komentár 15.07.2016 - 17:24:34
00
To co si mal aku kartu preboha ? Ja som mal konto na Paypale zalozene este cez Nemecky Paypal predtym ako oficialne prisli na Slovensky trh a aj vtedy mi to bralo Visu Electron z Tatra Banky.

Paypal je normalna banka s bankovou licenciu. Urcite radsej zverim udaje o mojej karte Paypalu ako nejakemu eshopu. Obzvlast ked nastavenie a neskorsie upravenie limitov karty je otazka zopar klikov v internetbankingu...
Zobraziť komentár 15.07.2016 - 17:49:13
01
Maestro
Zobraziť komentár 15.07.2016 - 18:40:58
00
1. Dobijanie kreditu je potrebne vtedy, ked platba presahuje limit karty. Toto sa neda obist, kedze kazdy typ karty ma akysi max. limit, ktory uz nejde zvysit, aj keby na ucte boli miliony. Keby aj bola platba v limite karty, ale vyssia, ako limit nastaveny, je otazne, ci je jednoduchsie upravovat limit karty pre danu platbu (a potom spat), alebo jednorazovo dobit kredit na potrebnu vysku.
2. Dobijanie cez Trustly funguje OK, vyskusal som. Kedze mam SMS autorizaciu, tak sa nebojim dat pristupove meno aj heslo. Naviac si myslim (z popisu sluzby), ze tie udaju su len prenasane, nie uchovavane.
3. PayPal zrusil moznost vyberu "funding option" (ucet vs. karta) v pripade, ze na PayPal ucte su peniaze.
4. PayPal zrusil moznost vyberu, ci sa ma pri platbe v inej mene, nez je mena karty, pouzit kurz mojej banky alebo kurz PayPalu. Uz iba kurz PayPalu (samozrejme horsi, nez kurz banky).
PayPal je proste svina :) (ale aj svine su uzitocne ...)
Zobraziť komentár 02.11.2016 - 11:11:24
00
keyboard_arrow_up