nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
FEDERER Vzdat to isto nemali, aspon nie tak skoro a kvoli pocasiu sa tiez nezabali pretek. Ale zas ak to naozaj neslo a nebola ziadna sanca na uspech, tak naco sa trapit?
tak vieš ako
A ked im tam clovek napise, ze predsa kazdy tim chce vyhrat etapu a ze nemaju dovod brat na Peta ohlady a ustupovat mu, tak mu este aj nadavaju. Cloveku az rozum zastava.
A ked im tam clovek napise, ze predsa kazdy tim chce vyhrat etapu a ze nemaju dovod brat na Peta ohlady a ustupovat mu, tak mu este aj nadavaju. Cloveku az rozum zastava.
No toto je zaujímavá téma. Pravidelne, rok čo rok pribúda odborníkov na cyklistiku s týmito skalopevnými fanúšikmi. Na ventiláciu som si dokonca na túto tému aj napísal článok do blogu, len som ešte nenašiel odvahu ho publikovať vzhľadom na to, že trošku pochybujem o tom, či by ho vôbec adresáti pochopili. A mne to trošku pomohlo sa odreagovať, takže zatiaľ som spokojný
V tom je rozdiel medzi odborníkom a obýčajným tárajom. Odborník sa ozve, až keď je vyzvaný, kdežto tárajovja sa hádajú kto má väčší ..... pravdu
ak Rusak ostane v cyklistike, tak to nebude kvoli Saganovym trom vyhratym etapam, ale kvoli reklame pre siet hotelov La Datcha, ktoru buduje. Tak by sa volal aj jeho novy tim.
Ja by som tiez privítal keby sa v priamom prenose na STV2 počas Tour rozprávalo aj o iných jazdcoch...mam viac obľúbených ,nielen Petra...
Dnes sa tesim na súboje Froome vs ....všetci proti nemu:-),a Majkovi držím nech sa dostane do čela vrchárov ...