Lokalizácia
Formulár sa odosiela
potrebujem poradit aku banku si vybrat momentalne mam iba mbank a potrebujem nejaku kde mi bude chodit iba vyplata. asi si myslim ze to je jedno pretoze ked som pocul tie poplatky za nic, tak mi az zle prislo, ale mozete mi to kludne vyvratit ak sa opat mylim. snad sa v tom niekto vyzna lepsie ako ja.
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 11:32:13
00
a preco ti nemoze chodit do mbanku? :) priadne kus pozriet FIO, ale dlho som neporovnaval ponuky a cenniky bankovych sluzieb :)
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 11:40:06
00
ak len výplata bude chodiť a nič iné s tým účtom neplánuješ tak choď do nejakej internetovej banky ďalšej.. fio, zuno
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 11:53:29
00
petrik: a preco mBank nevyhovuje ? Vsak chod do SLSP :)
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 11:57:35
00
Ja prechádzam z mBank do Fio kvôli zmene podmienok pri platobnej karte od septembra.
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 11:59:56
00
mbank vyhovuje vo vsetkom ja som spokojny najvac. ale cislo karty som zadal uz vo vela sluzbach tak sa toho trochu bojim. a najlepsie bolo ked sme boli u hypotekarneho a ten vravel ze noo ze ani jeden nemate nic moc banku.. takze asi to necham tak a pripadne ak by som bral niekedy uver z niekadial tak si dam zriadim aj ucet?.. nikdy ma taketo veci netrapili takze dost ma to sere.
ceruzka mozes presnejsie rozzviest?
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 12:02:19
00
Ucet bude asi podmienka v kazdej banke pri uvere, ale co sa tyka cisla karty, tak debetku si dufam, nedaval :) .. ale cislo sa kazde 2 roky aj tak meni
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 12:04:18
00
Pri platobných kartách pribudol poplatok za vedenie karty (1,30€) pokiaľ nie je aktívne používaná. Teraz je limit 70€ mesačne aby bola vedená bezplatne. Detto výber z bankomatu je zdarma až pri výbere hotovosti 70€ a viac inak je spoplatnený 1€.
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 12:07:49
00
tak zase z niecoho tie banky zit musia - ked klient nevyuziva ucet aktivne, neplati kartou a len tam drzi cely rok 150 eur, tak takeho klienta by kazda banka poslala najradsej kade lahsie, je to cista strata... Hypoteky su po Beblaveho zmene poplatku za refinanc a po prepaleni dolnej sadzby od VUB tiez na hrane... a internetove banky su na tom este horsie, tam si zakladaju ucty ludia co chcu v prvom rade setrit, takze nejake povolene precerpania a nesplacania kreditiek moc tiez nezarabaju....

zaplatit 70 eur mesacne kartou je naozaj minimum... ked niekto nie je schopny ani toho, tak fakt nech si radsej odklada peniaze pod vankus... podobne "obmedzenia" totiz skor ci neskor zavedu uplne vsetci
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 12:08:51
03
lenže keby sa tie peniaze pod vankúš dali ukladať.. len na to aby si ich niekde uložil ti ich niekto musí poslať na ten účet, ty ti to odtial vyberieš a až potom môžeš dať pod vankúš..
banky zarábajú na všetkom a na každom.. inak by ich nebolo toľko :) a keď banka krachne tak nie preto že nemá klientov ale preto že urobí blbú investíciu (btw z peňazí ktoré má od klientov)
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 12:15:52
01
ano za studentskych cias som mal problem urobit mesacne taky obrat na ucte, ale teraz to uz problem nieje. tie nove podmienky v mbank su fajn mna sa to nijako v podsatte nedodtkne a suhlasim s tymto s pokemonom philom.. skor som narazal na tie poplatky tatry napr. xy€ mesacne za vedenie uctu WTF?
lto jasne ze debetku ved inu nemam.
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 12:22:14
00
Hlavne sa tlaci na to aby vymizla hotovost. Co je pre nas problem.
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 12:27:23
00
ako to myslis.. ako chapem ze zrazu su vsetko len cisla a realne tie peniaze nikdy nevidis.
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 12:30:11
00
Cize je potom nad ludmi vacsia kontrola.
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 12:31:14
00
Chod sa pozriet do Svedska.
Polhodinu sme hladali bankomat aby sme za nejaky 8 eurovy kebab nesaskovali s kartou, a ked sme isli platit, tak na nas predavac pozeral jak puk ze my chceme platit cash :lol:
To bolo prvy a posledny krat co som vo Svedsku vyberal hotovost.

...mne absencia hotovosti vobec neprekaza - aj tak vsetky mince okrem jednej-dvoch dvojeuroviek z penazenky odkladam do igelitky z ktorej ich zachvilu asi zacnu decka vyberat :lol: ...raz za cas zoberie zena kilo minci do roboty, aspon ich nemusia objednavat... a ze to ztazi bokovky a danove uniky ? no nech, ja som za
Zobraziť komentár 25.07.2016 - 12:34:12
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu
keyboard_arrow_up