čo som počul, tak niekde v okolí toho strmáku, čo ide na zvážnicu z Brestova...ale vraj to bolo veľmi neprístupné...zrejme šiel po zvážnici smerom na Jedľovinu a potom sa tam kdesi zamotal...
Z Kľaku po Vríčanské sedlo to nieje na bike ideálne, nájdu sa pekné úseky, ale veľký podiel sa tlačí.
Odhadujem, že to časovo vychádza podobne peši a na biku.
Význam to má, ak robíš dlhší prejazd, ja som pôvodne chcel až na Hole, ale trochu som nestíhal.
Z Kľaku po Vríčanské sedlo to nieje na bike ideálne, nájdu sa pekné úseky, ale veľký podiel sa tlačí.
Význam to má, ak robíš dlhší prejazd, ja som pôvodne chcel až na Hole, ale trochu som nestíhal.
na teba si budem musiet davat vacsí pozor ako na Kvakoba:) Na ten revan cez ten bukovec je to lepsie ako tlacit po zltej? Je tam vobec nejaka cesta kedze to ide mimo TZT
lukas6s8p : mal som sa k tebe radsej pridat , zajazdil by som si viac .. ale nestihal som nic riesit a ani som nevedel ci vobec v sobotu dakde pojdem. Ale skoro sme sa stretli
double:
ale ved v pohode chlapci ,nabuduce mozte ist sami-efektivnejsie, z modrej pod slacinami na cipcie si to supnite az dole do kuneradu ,vytlacte este dlhsie cez medzihorsku alebo vyslapte na sacne po prijemnej asfaltke a odtial na cipcie ,len potom zistite ze tu anakondu fakt uz jedine so svetlami....
jeden si nezajazdi ,lebo si zebere pokazene xc kolesa a tlaci aj nadol ...
druhy sa opusta ked po prvom tlaceni a zjazde,ked ma znova troska nosit tlacit...
no asi nie som ten spravny partak pre vas ...
lukas a z toho klaku by som si ani ja trochu nezajazdil ci?
priamo z vrcholu po odbočku na Fačkov sú asi 2 fakt strmé stupne, kde sa ide zle aj peši, potom už záleží na odvahe, každopádne sa dosť šmýka, chodí tade moc ludí, kamene sú zablatené s vyhladenými hranami
Volakedy ked som zacinal bicyklovat a mal som íst s niekym tak som sa pýtal kolko km , potom som prešiel na otázku kolko výškových no a teraz som v stadiu ked sa pýtam kolko nosenia:) Ešteže to kompenzuju tie zjazdiky inak by som sa uplne opustil:)
ale ved v pohode chlapci ,nabuduce mozte ist sami-efektivnejsie, z modrej pod slacinami na cipcie si to supnite az dole do kuneradu ,vytlacte este dlhsie cez medzihorsku alebo vyslapte na sacne po prijemnej asfaltke a odtial na cipcie ,len potom zistite ze tu anakondu fakt uz jedine so svetlami....
druhy sa opusta ked po prvom tlaceni a zjazde ma znova troska nosit tlacit...
Robo zase si nadával že sa veľa tlačí? No vitaj vo Fatre A stále je to málo tlačenia k porovnaniu toho koľko si zajazdíš...
Ahojte v blízkej dobe plánujem prejsť celý hrebeň alebo pokiaľ stihnem do západu slnka z Fačkovského sedla do Strečna a bál som sa práve tohoto úseku po sedlo pod úplazom tak sa chcem opýtať koľko ti trvala cesta cca po Úplaz. Diky.
Ja viem že to mohlo byt aj horsie ak by som siel bez domáceho. Len som nejak v zavale emocii prepočul že ta cestička ku Kozlovmu trailu je uz minulost tak som nechapal preco sme isli na zvaznici plnej strkových nánosov a tecucej vody takmer po stvornozky. takze hned som mal premočené tretry a nevedel som kde idem. Takto to je uz ok kedze zjazd paradny. Ale aj tak je to asi maximum co som ochotny niest:) Horsie by bolo keby nesiem aj hore aj dole alebo ze tam nebude cakat ziaden zjazdik to by som tam doteraz niekde plakal a nadaval:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
škaredé foto s popisom: https://www.zonerama.com/6s8p/Album/1962081
trasa: http://mapy.hiking.sk/?trasa=esy0H
škaredé foto s popisom: https://www.zonerama.com/6s8p/Album/1962081
trasa: http://mapy.hiking.sk/?trasa=esy0H
Nebolo tam privela tlacenia? Nedavno som to bezal a z Klaku sa mi to zdalo dost drsne.
na teba si budem musiet davat vacsí pozor ako na Kvakoba:) Na ten revan cez ten bukovec je to lepsie ako tlacit po zltej? Je tam vobec nejaka cesta kedze to ide mimo TZT
double:
Steepest Trail I've Ever RiddenOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
druhy sa opusta ked po prvom tlaceni a zjazde,ked ma znova troska nosit tlacit...
lukas a z toho klaku by som si ani ja trochu nezajazdil ci?
druhy sa opusta ked po prvom tlaceni a zjazde ma znova troska nosit tlacit...
Robo zase si nadával že sa veľa tlačí? No vitaj vo Fatre