Lokalizácia
Formulár sa odosiela
soloair mozes v pohode, sice bude trosicku menej citliva ako pruzina ale vzhladom na tvoju musiu hmotnost (sori :) ) to bude ovela lepsie ako pruzinova a hlavne lahsia skoro o pol kila

no tak kazdy ma vahu ako ma,,, ,, a tak co by sa mi lepsie hodilo nez TORA SOLO AIR? Epicon,,,, vytuneny? abo Reba? Moj sen je mad REBU WCSko na Karbonač Biku, Abo SIDku..

tak co by potom bolo pre mna lííp??? rad teda kdyz vííš
Zobraziť komentár 07.01.2008 - 22:15:16
00
OK tak skusim.
Mam bike cona caldera, povodne som si chcel dat nan vidlu RS Tora 302 rozhodujem sa medzi dvoma modelmi a to jeden 80-100 mm zdvyh a druhy 85-130mm zdvyh...
Neviem sa medzi nimi rozhodnut poradte ktoru a zaroven ak by ste vedeli o nejakej inej dobre vidle...
cena do cca 6000Sk
Za nazory dakujem

tebe nestačilo tých pár strán tuna? http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=15203&start=135 :roll: :roll: :roll: :roll:

mam tu niečo písať je uplne zbytočné lebo aj tak si po 10 strnach rád/nazorov/skusenosti vytvori niekto dalsiu novu temu s identickym problemom a v konecnom dosledku si aj tak spravi podla svojho
Zobraziť komentár 07.01.2008 - 22:16:16
00
ine moznosti okrem tory soloair su
recon soloair,
reba dualair,
reba air u-turn,
epicon tuneny,
axon tuneny,
nove marcochi xc (kto vie ake budu? mx nie)

sid neee nerob si srandu :)
Zobraziť komentár 07.01.2008 - 22:22:16
00
OK tak skusim.
Mam bike cona caldera, povodne som si chcel dat nan vidlu RS Tora 302 rozhodujem sa medzi dvoma modelmi a to jeden 80-100 mm zdvyh a druhy 85-130mm zdvyh...
Neviem sa medzi nimi rozhodnut poradte ktoru a zaroven ak by ste vedeli o nejakej inej dobre vidle...
cena do cca 6000Sk
Za nazory dakujem

tebe nestačilo tých pár strán tuna? http://forum.mtbiker.sk/viewtopic.php?t=15203&start=135 :roll: :roll: :roll: :roll:

mam tu niečo písať je uplne zbytočné lebo aj tak si po 10 strnach rád/nazorov/skusenosti vytvori niekto dalsiu novu temu s identickym problemom a v konecnom dosledku si aj tak spravi podla svojho

inak tam ta tema bola venovana niecomu inemu...tam to bolo o tom rame a nie o vidle...ak si to cital...a preco by som si spravil po svojom..ked chcem nieco spravit po svojom tak sa nepytam druhych na ich nazor a ked sa pytam tak preto lebo sa asi neviem rozhodnut a kedze sa tomu az tak nerozumiem tak nech poradia skusenejsi..
Zobraziť komentár 08.01.2008 - 07:47:26
00
ine moznosti okrem tory soloair su
recon soloair,
reba dualair,
reba air u-turn,
epicon tuneny,
axon tuneny,
nove marcochi xc (kto vie ake budu? mx nie)

sid neee nerob si srandu :)

ja jazdim jemnejsie, cisto cesta, sem tam nejaky terenik maly, to je vse,, a vysvetli mi preco SIDku neee???

Ked tak a bude moznost pojdem asi do tej TORY
Zobraziť komentár 08.01.2008 - 17:18:17
00
potom si kup karbonovu pevnu...

sid nie, preto leboto je cisto chrtacka xc vidla na preteky. pri kotucoch sa to kruti do vsetkych moznych stran. ma tusim ze 26 ci 28 nohy co je hlboka historia...skus pohladat na nete nieco o side. jo a sid je cenovo dost mimo od tory... preco sa bojis epicona?
Zobraziť komentár 08.01.2008 - 18:58:55
00
inak tiez ako som skor rozmyslal viacej Rebu, sa mi zda odolnejsia a atd.. no hej Epicon by bodol tak isto, uvidime, Ved Tora klasicka. Tora SoloAir 318 a Epicon vytuneny su vidlice zktorej vyberiem jednu, ten Epicon, pocul som cital ze je super, ale to jest vse,, i ked laka ma i Reba, ale uvidime ako to bude s korunkama... Ale i ta klasicka TORA by ma potesila.
Zobraziť komentár 08.01.2008 - 19:34:36
00
este sa chcem spytat,poznate niekto stranku
www.toly.sk
chcem si odtial objednat nejake komponenty..tak ze ci je spolahlivá,alebo nie?
a inak vsetkým dakujem za rady ohladom vidlice a za vsetky rady
Zobraziť komentár 08.01.2008 - 21:59:55
00
toly je kosicky obchod. normalny kamenny. co chces objednavat?
Zobraziť komentár 08.01.2008 - 22:50:43
00
ja jazdim jemnejsie, cisto cesta, sem tam nejaky terenik maly, to je vse,, ...Ked tak a bude moznost pojdem asi do tej TORY

To na tento teren chces toru? Nebola by na tak "brutalny" teren predsa len lepsia pevna :roll: ?
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 07:51:38
00
uz to tu bolo sice niekolkokrat, aj tak este raz - z vlastnych skusenosti by som v tejto cen. kategorii nebral nic ine ako Suntour Epicon od Milana. Cena je 4700CZK + 200CZK doprava. Upravena vidlica vyuzije cca 90% zdvihu, co pri Tore nedostanes. Potom ti viac ako 100mm netreba. Ak by si predsa rozmyslal nad vyssim zdvihom, zober Epicon 120mm.
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 08:25:12
00
toly je kosicky obchod. normalny kamenny. co chces objednavat?

no chcel by som od tial rafky ,pedale a plaste..tak ze ci je to normalny seriozny obchod - eshop..aby ma nedrnkali...
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 10:40:51
00
Ceny maju doporucene, je to kamenny obchod a posielaju na dobierku. Tak neviem, preco mas pochybnosti? Tiez neviem, preco chces kupovat prave tam?
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 11:00:27
00
co tak vyskusat radsej www.kolokram.sk ?? :) nech vieme, ako funguju :)
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 11:09:28
00
Ceny maju doporucene, je to kamenny obchod a posielaju na dobierku. Tak neviem, preco mas pochybnosti? Tiez neviem, preco chces kupovat prave tam?

no chcem nakupovat tam lebo som tam nasiel to co by som asi tak chcel...
a ja netvrdim zemam pochybnosti len sa pytam ci ho niekto poznate...
takze dakujem za vase vyjdarenia k tomu aidem do toho objednat to))
Zobraziť komentár 09.01.2008 - 11:41:24
00
keyboard_arrow_up