ŠKODA Slovenský raj maratón, 3. 9. 2016, Hrabušice - Podlesok
Srdečne vás pozývame na záverečné kolo ŠKODA BIKE OPEN TOUR 2016, na ŠKODA Slovenský raj maratón, ktorý sa bude konať 3.9.2016 v Hrabušiciach - Podlesku.
Štartovné:
15 € – Prihlásený a zaplatené štartovné do 19.8.2016 bez trička, s menom na štartovnom čísle.
20 € – Prihlásený pri prezentácií v piatok a v deň štartu bez trička.
calendar_today 3. 9. 2016 format_list_numbered 9. kolo - XCM Tour format_list_numbered 6. kolo - Škoda Bike Open Tour label MTB maratón place Hrabušice - Podlesok (Slovensko)
super fotky profesional z faxcopy by sa postavil na vrch stupania kde 90% jazdcov tlači nechapem kto potom taku foto od nich kupi teda u mna si ty profik
kto siel kratku trat, tak ti turisti, co najviac povzbudzovali na Glackej ceste (Glac-Mala Polana cca. 35km+), tak to sme boli MY!!! krasne pocasie vyslo
Konečne nepršalo,sucha bolo na tých lúkách až až,bol problém sa nadýchnuť.Už minulý rok sa mi zmena trate veľmi páčila.Tento rok to bolo super.Veľmi rýchle a pekné .Organizácia na jednotku a guľáš jedná báseň. Tešíme sa na nový ročník.
super fotky profesional z faxcopy by sa postavil na vrch stupania kde 90% jazdcov tlači nechapem kto potom taku foto od nich kupi teda u mna si ty profik
Fotky sú super, súhlasím. Nerozumiem prečo do toho pletieš FaxCopy
v čase 8:23 sú fáborky vľavo, tadiaľ sa malo ísť, nie cez potok
Konečne nepršalo,sucha bolo na tých lúkách až až,bol problém sa nadýchnuť.Už minulý rok sa mi zmena trate veľmi páčila.Tento rok to bolo super.Veľmi rýchle a pekné .Organizácia na jednotku a guľáš jedná báseň. Tešíme sa na nový ročník.
Mne dážď vyhovoval viac, nebolo tak teplo a sa neprášilo aspoň ale nechápem ako sa niekomu môže páčiť zmena trate...predošlé ročníky boli super, minulý rok to pokazili...tento rok to len otočili, čo bolo o kúsok lepšie ale aj tak naprt a nemá to na starú trať.
Co sa vam na tom maratone tak pacilo? Isiel som 48cku, ale za mna strasne nudna trat. Vsetko po sirokych cestach, ziadny singel alebo nieco zabavne. A tych 1400 vyskovych to nemalo ani omylom.
Ja viem, ze je to narodny park, ale neda sa tam vymysliet nieco hravejsie?
Vláčenie bilkov po lávkach nad Hornádom malo svoje čaro a originalitu. Aj tých málo singlových častí sa už vypustilo. Škoda! Zrejme o rok už nepôjdem. Lietanie po zvážniciach ma neoslovuje.
Vláčenie bilkov po lávkach nad Hornádom malo svoje čaro a originalitu. Aj tých málo singlových častí sa už vypustilo. Škoda! Zrejme o rok už nepôjdem. Lietanie po zvážniciach ma neoslovuje.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ŠKODA Slovenský raj 2016Otvoriť v novom okne thumb_up4thumb_down
Fotky sú super, súhlasím. Nerozumiem prečo do toho pletieš FaxCopy
v čase 8:23 sú fáborky vľavo, tadiaľ sa malo ísť, nie cez potok
Mne dážď vyhovoval viac, nebolo tak teplo a sa neprášilo aspoň
Ja viem, ze je to narodny park, ale neda sa tam vymysliet nieco hravejsie?
Súhlasím, až na to, že to nie je Hornád
https://www.youtube.com/watch?v=X41H5lSiw5s
Na druhu cast mi nevysla baterka co je skoda kedze od Gerav sa mi trat velmi pacila.
ŠKODA Slovenský raj 2016 / VideoklipOtvoriť v novom okne thumb_up1thumb_down