Lokalizácia
Formulár sa odosiela

MTB maratón Pružina

3. 9. 2016
MTB maratón
Pružina (Slovensko)

Propozície, Reportáže, Výsledky, Foto
Zúčastnených bikerov (12)
AlexiusbimjeamBralajjanci30Janiakjohny29LOCHNESSoborpeterikosolvostriezastriezo
Ja som sa zúčastnil maratónu (45km trať ) prví krát a bol som z traťou spokojný. Rovnako boli super sprievodné akcie, zabezpečenie na trati, povzbudzovanie okolitých divákov atď. Zvlášť poďakovanie patrí za dve grilované klobásy po 2,50e. super pochutina za dobrú cenu po výbornom guláši. Na organizátorov mám len jednu vec na zlepšenie a to samotný štart. Odporúčam odštartovať dlhú trať skôr a kratšiu aspoň z 5.min. odstupom prípadne i viac. Veľa cyklistov krátkej trate sa tlačilo dopredu a i tak na úzkom štarte to bolo zbytočne prehustené. Nemám to nikomu z pretekárov za zlé, ved aj na krátkej trati sú adepti na víťazstvo a chcú si vybojovať čo najlepšiu pozíciu po štarte. Start každej trate zvlášť isto privíta väčšina zúčastnených. Dakujem a už sa teším na budúci ročník.
Zobraziť komentár 06.09.2016 - 21:14:40
01
Ďakujem všetkým organizátorom za skvelú akciu, ďaľšie chválospevy v reporte na MTBikeri ;)
Zobraziť komentár 08.09.2016 - 13:53:24
02
Spomínaný report: http://www.mtbiker.sk/clanky/8553/reportaz-pruzinsky-kec-maraton-5-kolo-a-zaroven-aj-finale-povazsko-strazovskeho-pohara.html
Zobraziť komentár 09.09.2016 - 13:36:36
01
keyboard_arrow_up