Kategórie
Bike-techBikovanie / bežkovanie v okrese PD # brzdy # kotúčové brzdy # výmena dielov # oprava # skúsenosti # poradenstvo # náhradné diely # technické otázky
-10% Marin San Quentin 2 27.5 bicykel, modrá/čierna, poškodený lak
1 349 €
-10%
MOC 1 499 €
Akcia -17% GHOST KATO Essential 27.5 bicykel, light blue pearl/orange gloss
569 €
-17%
MOC 779 €
Akcia -14% Rock Machine Catherine CRB 20-29 dámsky bicykel, modrá/ružová/strieborná
1 429 €
-14%
MOC 1 669 €
-15% BMC Twostroke AL ONE 29 bicykel, poison green/black
1 099 €
-15%
MOC 2 099 €
-6% Rock Machine Catherine 70 27 dámsky bicykel, modrá/strieborná/ružová
659 €
-6%
MOC 699 €
Výpredaj -17% Endura FS260-Pro Thermo návleky na nohy, čierna
28,99 €
-17%
MOC 49,90 €
Akcia savings Karpos LAVAREDO Booster kompresné návleky na nohy, čierna
od 27,99 €
savings
MOC 40,99 €
Hoci ako si videl, také moc nejazdím ( ale do budúcna nevylučujem ), tak keďže som v práci, tak dúfam, že za mňa pokopú LM a LM ml.( ak idú)
Frajerka nam zobere na off aj motorovku aj vsetko naradie,ale my pojdene na bikoch tak to bude najlepsie...vlado45 meciarovcov som nevolal napisem Tomasovi nech ich oslovi
No a co majitel pozemku, to je v akom stave?
Nerozumiem, nevieš mi to načmarigať do nejakej mapy? Neviem akú panelovú cestu myslíš. Chcem si to ísť niekedy prejsť, ale pozeral som fotky z vlani a tam ste na začiatku aj konci išli po nejakej lúke.
píše mi že je súbor moc veľký tak mi napíš mail hodím ti gps do mailu (1.5mb)
Vďaka, začiatok mi je už jasný, no v Kamenci sa išlo cez družstvo? a koniec je tam dolu na lúke nad Lehotou, kde Ti končí záznam?
Ako na Vtacnik v smere od PD tak aby som absolvoval co najmenej tlacenia?
Aka je najhravejsia resp najzaujimavejsia cesta dole (moze byt aj narocnejsi teren)?
Dakujem za radu
Ako na Vtacnik v smere od PD tak aby som absolvoval co najmenej tlacenia?
Aka je najhravejsia resp najzaujimavejsia cesta dole (moze byt aj narocnejsi teren)?
Dakujem za radu
Z Kamenca po asfaltke ku hríbiku SIAHY, odtiaľ cyklo/pešo na Vtáka, dole po náučnom chodníku do Kamenca
Hlavne keď zavrú bránu...