mam tu taku ponuku: nechce sa niekto z blizkeho okolia PD pridat na pohodovy nedelny vyjazd(cca 5 hodin)? cielom by mala byt Magura a zraz bude na brezianskej priehrade okolo 10tej hod.
Dnes Sklené - Remata - Nová Lehota - Kaplnka - Dierovce - Biela skala - Cigeľ - PD. Od Dieroviec tlačenka...
Po výjazde som okoštoval nejaké nové Prievidzké pivo Preuge, ale mňa čo mám rád horké ležiaky nezaujalo...
BTW vo vlaku do Skleného sme trochu debatovali cyklistom z Bratislavy/Bojníc, čo išiel hrebeň Matriniek a ďalek smer na Kľak, PD (oblečenie v Castelli, prilba Specialized, bike bielo-zelený Ghost AMR5900). Nie je to niekto z fóra náhodou?
Dnes Sklené - Remata - Nová Lehota - Kaplnka - Dierovce - Biela skala - Cigeľ - PD. Od Dieroviec tlačenka...
Po výjazde som okoštoval nejaké nové Prievidzké pivo Preuge, ale mňa čo mám rád horké ležiaky nezaujalo...
BTW vo vlaku do Skleného sme trochu debatovali cyklistom z Bratislavy/Bojníc, čo išiel hrebeň Matriniek a ďalek smer na Kľak, PD (oblečenie v Castelli, prilba Specialized, bike bielo-zelený Ghost AMR5900). Nie je to niekto z fóra náhodou?
Si s bajkom spokojný, tiež uvažujem o kúpe Canionu Nerve, ale 29-nu.
@vlado45 som spokojný, i keď treba povedať, že ja nejazdím nejaké divočiny, väčšinou zvážnice. Preto som ani neminil brzdy Avid3 za XT, ako dosť ľudí na fóre a pod... (jedine som nedávno zmenil sedlo, lebo to Selle Italia X1 ma nejako po 2 rokoch už začalo tlačiť viac...). Ako sledujem Tvoje videá, Ty asi tomu troška viac nakladáš ako ja a jazdíš aj preteky . Bike mám 2 roky a 1 mesiac, najazdené 7900 km. "Troška" na rozdiel od cesťáku a cross bajku čo som mal predtým, je full viac údržby kvôli kadejakému pukaniu a vŕzganiu , snažím sa robiť si servis sám. A Ložiská som menil komplet po 1,5 roku, teraz som zobral EnduroMax, tak uvidíme či bude nejaký rozdiel oproti origoš... Ale nemal som žiadny problém ani s objednávkou, ani s dopravou, všetko ok a nepoškodené. Ak by som kupoval nový bajk, pozrel by som opäť asi Canyon, i keď tie Neuróny neviem, neviem...
Dneska Magura cez Nováky, PD, Lazany, Poruba, dole po hrebeni do Šútovského a do Bojníc a späť. Slniečko, modrá obloha, príjemný vetrík, českí turisti, proste všetko ako má byť.
Dneska Magura cez Nováky, PD, Lazany, Poruba, dole po hrebeni do Šútovského a do Bojníc a späť. Slniečko, modrá obloha, príjemný vetrík, českí turisti, proste všetko ako má byť.
ta posledna foto je pri smerovniku "Velke brezy" nad Sutkom, ako je razcestie Magura-Plesina?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Si s bajkom spokojný, tiež uvažujem o kúpe Canionu Nerve, ale 29-nu.
Do 12 h.by som zajtra mohol. Ak by to pomohlo,tak kedy a kde?
ta posledna foto je pri smerovniku "Velke brezy" nad Sutkom, ako je razcestie Magura-Plesina?
Áno presne tam.