V poslednom case mam pocit, ze sa tu nic nedeje a dost sa v pozicii moderatora nudim.
Kedze sa daju prispevky mazat iba po jednom, vyplnili by ste tym vsetok cas ked nespim, za co vam budem nesmierne vdacny. (samozrejme dakujem vsetkym, ktori po kazdych troch offtopic prispevkoch napisu, ze je to offtopic a treba to zmazat, alebo presunut, pretoze je nad slnko jasne, ze by si to okrem nich ziaden z moderatorov nevsimol a aspon mame o 30% viac roboty)
diiiiki
Potom je aspoň šanca, že budú mať nejakú motiváciu brať svoju funkciu vážne a budú dohliadať nad dodržiavaním poriadku.
Ak nemáte také peniaze zo shopu, aké ste čakali alebo reklama nevynáša, lebo veľa ľudí používa adblock alebo neostali na účte po stavbe predajne v Hrádku a nábore toho množstva ľudí alebo čo ja viem, pokojne podporím mtbiker nejakou sumou alebo objednám si niečo
www.mtbiker.sk uses an invalid security certificate. The certificate expired on 10. septembra 2016 1:59. The current time is 12. septembra 2016 11:17. Error code: SEC_ERROR_EXPIRED_CERTIFICATE
ale dá sa tam zadať výnimka a potom ma tam už pustí..
Chápem, prečo robíte svoju robotu zadarmo. Lebo platiť nie je za čo.
Ale keď už cituješ tú "múdru" vetu, vysvetlíš mi, ako môžem prežívať veci, ktoré sa ma vôbec nedotýkajú? Stránka nie je moja, ja z nej nemám žiadny príjem, nepredávam na nej tovar, ani neprofitujem na nej nijako inak. Logicky to nejde, pretože je to nezmysel sám o sebe.
Škodíte si sami sebe aj tvojou nečinnosťou. Ako mne je to jedno, bola to len otázka, nič viac.
Ak ta niekto doziera, ignoruj ho, daj si ho do nepriatelov a nebudes o nom uz pocut. Ak niekto hrubo porusuje pravidla, nahlas to moderatorovi a ak moderator situaciu neriesi, napis mne. Minca ma vsak vzdy 2 strany a mozno ma na vec iny nazor ako ty.
Čítam pasívne fórum 6 rokov, za ten čas bolo toho ozaj veľa. Neviem, ako funguje stránka a čo všetko je možné urobiť, ale viem, že pravidlá, ktoré tu máte a ktoré udávajú podľa teba hranice, sú iba prázdne slová. Realita je taká, že sa tu dá bez problémov napísať nadávka, vulgarizmus, žiadne hviezdičky miesto nich. Neviem, príde to divné iba mne, tebe nie?
Keď príspevok nahlásim, ostane a hlásenie bolo odstránené. Neviem kým a ani prečo, ale ak to nerobí stroj, podpis človeka, ktorý to riešil, je, myslím, samozrejmosť. Dôvod zase slušnosť, férovosť, korektné jednanie, nazvi si to, jak chceš. Veď suplujem jeho prácu alebo povinnosti. Alebo tvoje. Ak má moderátor iný názor na vec, v poriadku. Každý môže mať ten svoj. Ale predsa na to sú tie zásady fungovania, aby bol názor rovnaký. Tu nie je alebo podľa potreby. Až mám pocit, že sa to tu moderuje podľa nejakého chlapského menštruačného cyklu.
Jako v pohode, občas ignorujem, občas dám do nepriateľov. Lebo tu je veľa ješitných ľudí, dospelých detí, hulvátov, atď. Komunikovať síce nevedia, ale nadávať áno. Včera mi jeden ukázal fuckera
Celkovo a na záver ma zaujíma, či takto, ako tu, fungujete aj doma s partnerkami, deťmi, rodinou? S ľudmi, ktorí sú naozaj okolo vás a vaši blízki. Ty, moderátori a celý tím. Ako si písal - tak nejak a rovnakým salámistickým štýlom, akým sa prezentujete tu.
PS: "tak nejak" som asi mal napisat do uvodzoviek aby to bolo pochopene ako ironia. "Tak nejak" sme za ten cas narastli na 23. najnavstevovanejsiu cyklo stranku na svete (https://www.similarweb.com/category/sports/cycling_and_biking) a ver mi ze to naozaj nebolo "salamisticky" a len tak.
a Bikeforum je az 44.
dokonca aj steephill je za vami
Tak nejak nebolo brané ako irónia. Vidieť, že máš v obľube štatistiky a rebríčky. Kvantitu ste už dostiahli, ešte tú kvalitu. Len ju treba chcieť. Iba škoda, že prístup ku rodine neprenášate aj sem. Aby tu bolo dobre ako doma
Tak ok, idem ja tam, kde je lepšie, práca skončila. Ešte pohľadám AdBlock na začiatok, potom sa uvidí
Normálne, odvážiš komponenty a budeš fotiť zvrchu váhu a budeš stáť nad ňou nahatý...Ramon1 ti to bližšie vysvetlí ☺
Nechcem byť za zlého, ale myslím že za ten ranking môžte vďačiť hlavne komunite čo sa tu na fóre vytvorila, bazáru a vašej konkurencií ktorá na slovensku úplne vykapala.
Čo sa týka vašich článkov - je to buď prízemná reklama alebo amatérske "recenzie" s amatérskou fotodokumentáciou. Česť výnimkám samozrejme. Okrem toho úplne ignorujete svetový pohár v zjazde aj v XC, zato je tu plno "článkov" o cestných pretekoch - čo je tak trochu v rozpore s názvom MTBiker. Čo je škoda. Nechcem "hejtovať", ako sa to teraz moderne označuje. To je len taký môj motivačný postreh