zaujimaju ma hlavne vyhody a nevyhody UST vs DT swiss riesenia (ale kludne tu rozoberajte aj ine)
takze, ak vsetko dobre chapem...
UST = UST rafik + UST plast + UST ventil
DT = DT rafik + DT tubelesskit + normalny plast*
chapem dobre?
* - k tomu dt tubeless kitu pisu ze len UST plaste ale niekde som tu cital ze aj normalne.. nedefektuje to potom velmi?
+ v DT kite je nejaky maglajz co plast pri defekte lepi, je nieco podobne aj pri UST alebo to tam netreba kvoli hrubke plastov? (a aku uspesnost ma ten maglajz ?
discuss...
Kevlarove plášte(nie bezdušove) by asi tesnili lepšie nie ?
DT CSW AM 2.7 Straightpull Wheelset, 28/28 Spokes, 15QR/X12, 584x23C Tubeless Ready
potrebujem na nich menit aj pasku, alebo je to naozaj ready a staci mi mlieko a ventilky na konverziu bez duse?
To neviem, ale moze byt, ak sa to spravi poriadne, tak asi problem nie je .. co viem ale, ze na DH sa UST prakticky nepouziva, alebo ked tak v nejakej kombinacii s dusou (ktora je nafukana) vo vnutri. Dovodom je prave, ze pri nizkych tlakoch /bezne menej ako 1bar/ UST system neudrzi patku a plast sa lahko zvlecie. Ostatne, staci pozriet doporucene tlaky napr. Continental na UST plasti
https://www.evanscycles.com/en-sk/weldtite-tubeless-patch-kit-00103371
Ja to asi tiež kúpim, možno využijem aj na aute, keďže rezervu nevozím. Čo som raz na biku urobil dieru do bezdušáku, toto by nepomohlo. Mala vyše centrimetra. Podlepil som záplatou zo starého plášťa a odjazdil s dušou ešte 1500km, pokiaľ to na asfalte nezačalo citeľne hádzať.
Extend WORMIFIX opravná sada pre bezdušové plášte
8,09 €