ja myslim ze Imro tam neliezol preto , aby ho tu niekto na fore za to vychvaloval. a ak mas pocit ze ano, mas moznost mu napisat ty.
...presne.
Bol tam na kávu a keď zistil, že tam ponúkajú takéto "žbrndy" , tak radšej zišiel dolu Imroman chcem Ťa pochváliť - parádička vážne PALEC HORE - páčik bol málo
...dnes iba taka mini bajkovacka Smolenice - Plavecké podhradie - Báborská (30km) + test ride noveho tátosa
Aká je modrá TZT z Amonovej lúky smerom na Plavecký hrad? Je to nejaké zábavné jazdenie, či len obyčajná lesná cesta? Chcel som to tento rok absolvovať zo Smoleníc a potom cez VO do Kútov, len mi to už akosi nevyšlo.
...noo...z Amonovej lúky na Báborskú klasika lesna cesta,z Báborskej som bol nalepeni na rajdi,ale iba kusok trate...a potom je to uz take pohodove jazdenie miestami kopcek,ale v pohode da sa...no neni to Bikepark
...presne.
Bol tam na kávu a keď zistil, že tam ponúkajú takéto "žbrndy" , tak radšej zišiel dolu Imroman chcem Ťa pochváliť - parádička vážne PALEC HORE - páčik bol málo
No vcera som spojil svou zalubu v treningu a horach takze aj keby tam davali tu najvacsiu zbrndu, bolo by mi to jedno - takato vrcholova odmena nie je vsade Fotky som dal do pesej turistiky nech to ma nejaku formu a nie je tu chaos
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neuveriteľné. Vôbec sa nerieši, že sa "chlapec" vyštveral tak vysoko, ale rieši sa značka kávy
PS: Značka sa nepije - pije sa káva pokiaľ sa nemýlim
PS: Značka sa nepije - pije sa káva pokiaľ sa nemýlim
ja myslim ze Imro tam neliezol preto , aby ho tu niekto na fore za to vychvaloval. a ak mas pocit ze ano, mas moznost mu napisat ty.
Prečo máš naopak obuté Fast Traky na obidvoch kolesách?
...presne.
Bol tam na kávu a keď zistil, že tam ponúkajú takéto "žbrndy" , tak radšej zišiel dolu
Imroman chcem Ťa pochváliť - parádička vážne PALEC HORE - páčik bol málo
Aká je modrá TZT z Amonovej lúky smerom na Plavecký hrad? Je to nejaké zábavné jazdenie, či len obyčajná lesná cesta? Chcel som to tento rok absolvovať zo Smoleníc a potom cez VO do Kútov, len mi to už akosi nevyšlo.
Bol tam na kávu a keď zistil, že tam ponúkajú takéto "žbrndy" , tak radšej zišiel dolu
Imroman chcem Ťa pochváliť - parádička vážne PALEC HORE - páčik bol málo
No vcera som spojil svou zalubu v treningu a horach
Mal si obetovať jeden svoj zámok a ten bicykel mu ním zamknúť o ten stojan. To by sa priateľ čudoval