Byť dlhodobo v strate sa nedá a s tým modelom podnikania už dnes nemali kde zarobiť...
Ak sa bavime o ZUNOe, tak sa mi mari, ze je to zalezitost reiffeisen ( ať prominou ak to volam zle) rakusko alebo švajciarsko. Pytam sa: a kde teda udelalo tych par chytrych švajciarskych ekonomickych expertov hlav chybu, ked po dokladnej analyze ceskeho a slovenskeho trhu a priestoru v tomto financnom sektore, na ktory su expertmi, sa rozhodli, ze ich internetova banka bude onou zlatou to baňou ?
Jop, Zuno = Raifessen group --> Tatrabanka .. kto je klient Zuno, tak nez sa spamata, bude v TB
Zlata bana a poplatky, to nielen banky, ale kazda jedna zahranicna firma doji byvale krajiny V4 .. v comkolvek. Banka, mobilny operator, trh prace, potraviny ...
rusofili poprosim do temy politika ale nie robim si kozy.. inak aj ja mam moralny problem s tym ze mam u niekoho peniaze a este mu mam za to platit looool
Poplatky , to je slusny prijem pre banku .. ono problem je skor v tom, ze kazdu banku vlastni uz zahranicnik a teda skace tak, ako piskaju. Akurat Postovu asi J&T .. Tatrabanka je ale napr. pekny vyciciavac (tvari sa ako moderna banka pre nadludi, viz. Kalinak story, ale ludia na pobocke nic nespravia, vsetko obmedzene zahranicnym systemom). S tym obracanim penazi to je komplikovane .. cele je to zhnite, lebo je naviazane na EU a ich bankovy system .. teraz hrozi, ze krachne Deutche bank .. asi dost kvoli Grecku a ich (dlhopisom?).
Zalozte ucet svojmu decku a uzivajte ho. Studenti maju ucet zadarmo. Sice su tam obmedzenia (napr ja mam max denny vyber 450 000€ co je dost obmedzujuce ) ale tak da sa to prezit
Hmm, zatial viem pomoct len v tom, ze *3 ma pyramidovy stacking , postupne sa zmensuju rozmery podloziek. Skoda, ze si si nenafotil ako to vyzeralo, plus postup rozoberania
nj, mbank inetbanking je fakt fail, lowcost, kde sa vo velkom setri aj na IT a aj to tak vyzera, ale bola by skoda keby odisli z trhu...
Raiffeisen v SR narobila poriadne vela blbosti. Dnes je problem najst slusneho zamestnanca na akukolvek pracu, menezerske pozicie su na tom minimalne rovnako zle. Takze netreba sa cudovat...
Al nejaka banka dlhodobo ponuka vsetko zadarmo, niekto (matka, akcionari) to platit musia. Rataju s tym, ze vybuduju slusny zakaznicky kmen, ktory v case postupne naucia pouzivat aj nejake produkty generujuce zisk. Alebo se aspon budu robit vela transakcii na svojom ucte/karte a prinesu aspon takto prijmy. Ale ludia uz chcu zadarmo vsetko a robia iba par transakcii, lebo ved ten ucet je zadarmo
A k tomu ze banky maju nase prachy a zarabaju na nich... Klasicke depozita (ci uz terminovane alebo aj nie) prinasaju v dobe, kedy sa centralne banky snazia peniaze pomaly rozdavat, skoro viac problemov nez uzitku
Nemáte niekto skúsenosť s takýmto nejakým obalom? Je šanca že zime pôjdem nejakých 3000km po diaľnici s bikom na nosiči za autom a riešim ako ho ochrániť pred soľou.
Našiel som niečo takéto aj v lacnejšej verzii pre karavany, ale netuším ako to bude fungovať.
Prípadne ak máte niekto nejaký iný nápad alebo skúsenosti, tam dajte vedieť
Nemáte niekto skúsenosť s takýmto nejakým obalom? Je šanca že zime pôjdem nejakých 3000km po diaľnici s bikom na nosiči za autom a riešim ako ho ochrániť pred soľou.
Našiel som niečo takéto aj v lacnejšej verzii pre karavany, ale netuším ako to bude fungovať.
To je pravda. Podobne dopadne aj mBank. Síce to ešte držia zubami nechtami, ale je to iba otázkou času.
Pises hluposti, pozri si financne vysledky tej banky su v pluse. To zubami nechtami si si dobre vymyslel. mBank ma pobocky vo viacerych krajinach, neni to mala slovenska banka bez jedinej kamenej pobocky.
Tak mi prosim ta prezrad odkial cerpas zdroje, ze mBank konci (otazka casu)
Myslíš, že ich nepoznám? V tom mojom komente nie je nikde napísané, že je to malá slovenská banka bez pobočky a že pôjde preč aj z ostatných trhov. Nemyslím, že potrebuješ vedieť odpoveď a vôbec nie zdroj. Lebo si si odpovedal prvými dvomi slovami - píšem hlúposti Všetko z mojej strany na túto tému.
z FB mbank
Pod náš dáždnik sa v pohode zmestí 266 tisíc (zu)nových klientov a rozhodne ho neplánujeme zavrieť. Tiež máte medzi sebou niekoho, koho by ste pozvali do našej mRodiny?
Myslíš, že ich nepoznám? V tom mojom komente nie je nikde napísané, že je to malá slovenská banka bez pobočky a že pôjde preč aj z ostatných trhov. Nemyslím, že potrebuješ vedieť odpoveď a vôbec nie zdroj. Lebo si si odpovedal prvými dvomi slovami - píšem hlúposti Všetko z mojej strany na túto tému.
tliachas 2 na 3 mojko, tie tvoje zdroje by som chcel vediet aj ja melies hnede tocene odkedy si sa sem prihlasil
Nie som mojko. To píš svojej žene
Jasné, tvoje hnedé točené ukazuješ už dávno. Všade bol, všetko videl, všetko vie. Samozvaná etablovaná múdrosť tohto fóra Po MUDr. si aj inžinier ekonómie a podnikového manažmentu. Fíha. To je Dobre vedieť Do telky s tebou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak sa bavime o ZUNOe, tak sa mi mari, ze je to zalezitost reiffeisen ( ať prominou ak to volam zle) rakusko alebo švajciarsko. Pytam sa: a kde teda udelalo tych par chytrych švajciarskych ekonomickych expertov hlav chybu, ked po dokladnej analyze ceskeho a slovenskeho trhu a priestoru v tomto financnom sektore, na ktory su expertmi, sa rozhodli, ze ich internetova banka bude onou zlatou to baňou ?
Zlata bana a poplatky, to nielen banky, ale kazda jedna zahranicna firma doji byvale krajiny V4
To je pravda. Podobne dopadne aj mBank. Síce to ešte držia zubami nechtami, ale je to iba otázkou času.
Raiffeisen v SR narobila poriadne vela blbosti. Dnes je problem najst slusneho zamestnanca na akukolvek pracu, menezerske pozicie su na tom minimalne rovnako zle. Takze netreba sa cudovat...
A k tomu ze banky maju nase prachy a zarabaju na nich... Klasicke depozita (ci uz terminovane alebo aj nie) prinasaju v dobe, kedy sa centralne banky snazia peniaze pomaly rozdavat, skoro viac problemov nez uzitku
http://likecool.com/BikeParka_Bicycle_Cover--Bike--Gear.html
http://likecool.com/BikeParka_Bicycle_Cover--Bike--Gear.html
Stretch folia za 5€ - sice sa trosku vyhras pri baleni, ale za tu cenu...
toto som ošulil tak že som žene posielal každý mesiac 1 cent
Pises hluposti, pozri si financne vysledky tej banky su v pluse. To zubami nechtami si si dobre vymyslel. mBank ma pobocky vo viacerych krajinach, neni to mala slovenska banka bez jedinej kamenej pobocky.
Tak mi prosim ta prezrad odkial cerpas zdroje, ze mBank konci (otazka casu)
Pod náš dáždnik sa v pohode zmestí 266 tisíc (zu)nových klientov a rozhodne ho neplánujeme zavrieť. Tiež máte medzi sebou niekoho, koho by ste pozvali do našej mRodiny?
Jasné, tvoje hnedé točené ukazuješ už dávno. Všade bol, všetko videl, všetko vie. Samozvaná etablovaná múdrosť tohto fóra