Čakal som od niekoho takúto reakciu. Nuž, s kladkami to máš ťažké. Stavím sa, že keby som tu dal fotku nejakého heavy neprekonateľného zámku, tak by si napísal: "Také ťažké hovado nosiť na bicykli? Aký to má zmysel?"
... "Jinýmu bych žebřík půjčil, ale Hájkovi na.ser."
Hádam si si nemyslel, že by som od svojho biku odišiel. V zásade ho mám pri sebe. A zamkýnam ho, aj keď ho mám tri metre od seba niekde na pive. Nebudem predsa naň neustále čučať a obzerať sa dookola ako nejaký bodyguard. To by mi to pivo nechutilo. ... a presne za tým účelom som ten zámok kupoval.
... veľmi podobný ABUS (4-číslicový) mi na moju žiadosť pred 3 týždňami rozbil tyčou a kladivom jeden železničiar na košickej stanici. Nešlo odomknúť. Bola tlačenica, keď som ho vo vlaku zamkýnal a asi som ho omylom prekódoval.
Okej, ako kratkodobe uzamknutie bajku na par minut beriem, ale ak ho chcem nechat bajk niekde napr hodinku, tak radsej tu kilovu
ak chceš niečo obtiažnejšie prekonatelné tak jedine ak to bude seriózna reťaz.. presne týmito http://www.kupkolo.cz/super-b-4570-kleste-na-ocelova-lanka-a-bowden_z2544/ som raz v pivnici vyslobodil bike pri stratení klúča do 10sekúnd od klasického zámku s ocelovým 1cm lanom, na 3 štiknutia to bolo dole.. takže rýchlosť že nikto ani nechytí podozrenie že to "neodomykáš" klúčom inak alternatívu toho ABUSu mám tiež a zatial slúži.. ale teda používam len tak pre istotu na rýchlochamtákov keď napr sadnem na kofolu a podobne..
Chumeľ sa nám snehulí, prišlička už zimla.... na hotové. 4,7 kg... 178 (133-97-113)
ooo pán je gurmán. DPS si zavrhol? kua ale 4,7 ? na garniže celkom obstojne PS nechcel by som to tahat aj ked v prasku to bude pecka o cenťák užšie užovky