foťák a jeden bike zvládnem ... dva biky ... jedine autom ... a to už by si doma všimli, že zmizlo ... že im zmizol z domu jediný muž a dva biky ... to asi až po čase zistili
auto by im chýbalo hneď
je to 21" takže také L-ko ... mám vyskúšané ... 23" je XL
ja si skladám taký fitnes bike, skôr na cesty a lesné cesty ... cesťák som si skúšal, ale nezapáčilo sa mi to
Hmm, ja som hned vtedy tiez pozeral ten ram ked si pridal tu foto.. bral si ho za tych 449€? A nevies nahodou kolko to ma cm od zeme po top tube? Ci by som ho obkrocil vobec.. Nerva mam v L-ku a velkostne mi je ok.. No je to na mna moc overkill, nevyuzivam az tak tie zdvihy tak rozmyslam ci nezamenim za HTcko..
Čo konkrétne sa ti nepáčilo na cesťáku? Ja by som si rád kúsil poriadnu žiletku, ešte som na tom nesedel ... celkom ma láka CX bajk, ale to len tak platonicky ...
neviem to odmerať ... nemám ešte prednú vidlu ani kolesá ... ja som ho skúšal u nás v ľubovni ... geometria bola v pohode, inseam bol len tak tak.
Ja som s Nervákom L-kom nadmieru spokojný, je to pohodlný bike.
Toto chcem vyslovene na cestu a občasné zachádzky do lesa ... vidla bude pevná, plášte sliky so šírkou do 1,9
na cesťaku sa mi nepáčila slabá stabilita a slabé brzdy pod mojou váhou (viem dá sa zvyknúť), v zákrutách som cítil poddajnosť kolies, predsa som +/- 90kg chlap a nie 65 kg cyklista
ja som pred 20-timi rokmi jazdil žiletku, ale to som bol 62 kg šľachovitý panáčik
Detto, teda ak sa dá starý Favorit počítať za žiletku ... a tiež som vtedy bol šľachovitý 90kg modelko s vyrysovanými brušákmi ... prvý MTB som si kúpil v 96´ roku ...
Konečne niekto normálny, nie jak tie tintítka zo Spiša, čo sa bojím pri nich aj hlasnejšie zakašľať, aby sa nezlomili ... ešte keby si nebol proti pivu ...
Konečne niekto normálny, nie jak tie tintítka zo Spiša, čo sa bojím pri nich aj hlasnejšie zakašľať, aby sa nezlomili ... ešte keby si nebol proti pivu ...
Ja ti dam tintitka najblizsie asi pojdes so mnou na vyjazd aby si vedel ako chuti bolest ked ta budem osetrovat pri mojej aure je to dost pravdepodobne
nakoniec v tom moj chlop bude nevinne , kedže on je velmi mierumilovný tvor a v konečnom dôsledku bude na akcii " odstranenie lubovianca " len ulievať domácej ako vtedy, ked ma maro2š s partiou doniesol po tme domov zo Slubice
Ja ti dam tintitka najblizsie asi pojdes so mnou na vyjazd aby si vedel ako chuti bolest ked ta budem osetrovat pri mojej aure je to dost pravdepodobne
Hmm ... na KBM si nebol a prvý krát som sa nevyváľal ... normálne sa bojím ísť s tebou niekam ...
z toho sa nevyvlečieš ! tu už nejde o pivo ani o kofolu ! tu sa už normálne delíme o tvoje bicygle a fotosersan .. tak neskus vycuvať ,bo si do Lubovne po teba prideme my .
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A ten rám Cube čo si bral z bike-discount nie je veľkosť XL? Nebude ti to veľké?
auto by im chýbalo hneď
je to 21" takže také L-ko ... mám vyskúšané ... 23" je XL
ja si skladám taký fitnes bike, skôr na cesty a lesné cesty ... cesťák som si skúšal, ale nezapáčilo sa mi to
Za litrík domácej a jedni XTčkové brzdy pomôžem pridržať obeť ... som kamoš ...
Čo konkrétne sa ti nepáčilo na cesťáku? Ja by som si rád kúsil poriadnu žiletku, ešte som na tom nesedel ... celkom ma láka CX bajk, ale to len tak platonicky ...
Veru, tiež si na dolnospišiakov dávam bacha ...
Ja som s Nervákom L-kom nadmieru spokojný, je to pohodlný bike.
Toto chcem vyslovene na cestu a občasné zachádzky do lesa ... vidla bude pevná, plášte sliky so šírkou do 1,9
na cesťaku sa mi nepáčila slabá stabilita a slabé brzdy pod mojou váhou (viem dá sa zvyknúť), v zákrutách som cítil poddajnosť kolies, predsa som +/- 90kg chlap a nie 65 kg cyklista
Detto, teda ak sa dá starý Favorit počítať za žiletku ... a tiež som vtedy bol šľachovitý 90kg modelko s vyrysovanými brušákmi ...
Furt keď sa pozriem na fotku z Kráľovky, musím sa smiať ... som tam jak dozor adolescentov ...
nakoniec v tom moj chlop bude nevinne , kedže on je velmi mierumilovný tvor a v konečnom dôsledku bude na akcii " odstranenie lubovianca " len ulievať domácej ako vtedy, ked ma maro2š s partiou doniesol po tme domov zo Slubice
Hmm ... na KBM si nebol a prvý krát som sa nevyváľal ... normálne sa bojím ísť s tebou niekam ...
z toho sa nevyvlečieš ! tu už nejde o pivo ani o kofolu ! tu sa už normálne delíme o tvoje bicygle a fotosersan .. tak neskus vycuvať ,bo si do Lubovne po teba prideme my .