Práve že ja keď som mal sedlo s miernym sklonom dopredu, tak vtedy mi trplo v rozkroku, nakoľko som nesedel na sedacích svaloch a viac ma to tlačilo na rozkrok...teraz ho mám s minimalnym sklonom trochu hore, veľmi jemne merané na vodováhe, a tlak mám viac na sedaxcích svaloch,ako na rozkroku. Ale ja mám rovné sedlo.
"tie zásterky sú ohybné a niečo zvládnu" To som si myslel aj aj. Ani neviem kedy a kde. Po pár týždňoch boli vpredu kaput.
Dal som miesto nich krátke zo starej MTB duše. Funkčne ( na mokrej vozovke) nevidím rozdiel i keď sú o kus kratšie.
To je najlepsie co sa da spravit - napisat nieco na verejnom fore a potom diskutovat cez SS a mazat napisane informacie, ktore mozu byt uzitocne pre ostatnych...
Hej, nemal som čas to tu vysvetliť - mbebjak zmazal príspevok a moja odpoveď potom vyzerala divne Takže zásterkygate: otázka bola o pevnosti blatníkov. Mne sa zdajú super, sú dosť dlhé a dobre chránia. Akurát potom je predná zásterka blízko pri zemi a treba dávať pozor na obrubníkoch. Mám na tom najazdené asi 1500km a všetko v pohode
Parádny bajk. Pekne farebne zladený. Akurát mi trochu vadí ten brutálne veľký oblúk bowdenu prehadzovačky. Inak plný počet bodov. Jeden z najkrajších cesťákov aké som tu videla.
Nokon by to možno poriešil
Teraz pozerám, že si z Pravna. Keď som u našich na víkend často jazdievam na Diel a Kláštor a späť cez Pravno. Tak toho krásavca možno niekedy uvidím aj naživo
No poviem ti , nic moc teda ... nejako mi to k sebe nejde. sedlo nejak vysoko cudny kokpit farba nieje cervena , ani elektriku nemas , kvetinky tiez nikde nevidim .... verdikt : do rajcin !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Dal som miesto nich krátke zo starej MTB duše. Funkčne ( na mokrej vozovke) nevidím rozdiel i keď sú o kus kratšie.
Odpovedal mne a potom sme si písali cez správu, tak sme tie príspevky zmazali.
Teraz pozerám, že si z Pravna. Keď som u našich na víkend často jazdievam na Diel a Kláštor a späť cez Pravno. Tak toho krásavca možno niekedy uvidím aj naživo