Tak pri zozname inzerátov je pri názve hviezdička, no po rozkliknutí na inzerát už tam nie je. Je to dosť nepraktické, v momente keď vidím detaily nemôcť si označiť inzerát ako obľúbený ale najskôr sa vrátiť na zoznam, tam ho opäť vyhľadať a označiť. Screen je z MS Edge, tam nie je Adblock no správa sa mi to rovnako v Chrome, FF aj v Edge.
Mozeme to vyskusat - zalezi to vsak od toho ako dobre nazvu inzerat a ukradnuty bike. Ak budu obidva "Olpran Laser" tak sa to bude dat, ak budu mat genericke nazvy "Predam bicykel" a "Ukradnuty bike, prosim o pomoc" tak to spajat nebudeme vediet.
Chalani, sorry ale do tohto nepojdeme, nie kvoli cene, ale nekompletnosti a neaktualnosti ("updated once every 0.5 - 5 years depending on niche") tej databazy. Je to americka DB, nase znacky tam nebudu (je tam Author a ma 7 modelov - bohvie ci je to vobec cesky Author alebo nieco americke), uz vidim ako by sme mali poziadavky na doplnanie modelov, riesenie nezrovnalosti atp. Ludia maju problem trafit kategoriu v bazare, cakat ze by vybrali spravny model z databazy 25 000 bicyklov je nerealne.
Existuje množstvo legitímnych dôvodov kedy užívateľ nechce spájať príspevky, ktoré pridá po sebe (napr. ked je medzi nimi dlhé časové obdobie). Ak chce spojiť, edituje svoj príspevok. Riesili sme to uz veľakrát, nebudem implementovať nieco co narobí viac škody ako osohu.
preco su v bazare inzeraty ktore su v skutocnosti odkazy do shopu?
lebo vsetko to co tu je k dispozicii je zadarmo, bazar, forum atd. a kedze jedina vec na ktorej sa tu da zarobit su reklamy, PR clanky a eshop tak tam davaju samozrejme eshop. mne to pride normalne, kedze z bazaru ma mtbiker velke nic
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dobry pokus, naozaj ho mam zapnuty, ale potom by som nemal vidiet hviezdicku v detaile inzeratu, ked ju v prehlade vidim?
a este adblock som pre mtbiker.sk prave vypol nech to generuje nejaky pozitivny trafik. ale nepomohlo
na margo toho clanku ze sa mame kukac do databazy kradnutych bicyklov
nedal by sa prepojit bazar a tato databaza?
priklad>
niekto predava Olpran Laser
ak su v databaze nejake kradnute Olprany Laser zobrazili by sa pod inzeratom, ze aha, kukaj ci to neni on
neni nejaka db odkial by sa to dalo vziat?
akurat neni zadara
ta cena nie je vysoka ...
urcite by sa dala vyuzit aj na nieco ine ako toto
lebo vsetko to co tu je k dispozicii je zadarmo, bazar, forum atd. a kedze jedina vec na ktorej sa tu da zarobit su reklamy, PR clanky a eshop tak tam davaju samozrejme eshop. mne to pride normalne, kedze z bazaru ma mtbiker velke nic