... tak potom musia mat oni nejaky atyp model hlavy, lebo to tlacilo hodne , ale diki za link, to som hladal nejake info o tom.
Uz je v predaji aj novy model Bell Super 3R - oi je vraj preracovany aj kontakt s hlavou na zaklade dost castej negativnej spatnej vazby od zakaznikov. Tak zrejme novy model bude sediet lepsie viacerym ludom, ale ta cena...no. TO by som uz radsej skusal aj ten novy Leatt.
mal som takéto isté len s nápisom Michelin a mal som na ne riadne nervy, potom som si radšej kúpil park tool s uchytením do špíc, takéto už osobne nechcem ani vidieť, tu som sa presvedčil o tom, že nie som taký bohatý, aby som kupoval lacné veci aj keď samozrejme trochu nadnesene, veď nestojí to moc ale za tie nervy mi to nestálo
Je mi to jasne aj testy dokazuju ze e4 su slabsie od saint no je to trail enduro brzda ziadna dh brzda tak sa to dalo cakat. Ja prrchadzam z deore tak si myslim ze mi to bude stacit.
chceli ste fotky a tu ich mate. takze uz je novy bike spraveny respektivne zo stareho ramu prehodene veci na novy. este sa tam nejake tie veci pomenia ale na zimu to bude zatial stacit
mali ste pravdu ten cerveny je krajsi ako cierny
Inac bol som si po to vo Viedni od chalana z mtb-news bazara, ma este 2x Yari 27,5" jednu 100x15 a jednu 110x15, predava ich po 399€ s komplet balenim, pumpa, servis kit, nejake nalepky a brozurky, ak by mal niekto zaujem posuniem kontakt.
Tá červená nieje zlá ale teraz sú v móde práveže ružove, zelene, tyrkysove,... - tie su nagrc. Vyzerajú, ako to v akomsi vlákne niekto nazval - ´´šuštiaky v 90-tych´´ Pekne spravena čierna s červenou nikdy neomrzi:
(PS: vie mi niekto povedat prečo mi vždy prida posledny obrazok 2x, ked ho tam dam iba raz? )
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
to je nejaka logopedicka pomocka?
Monterpaky mali by mať oceľovú vystuhu vraj
Uz je v predaji aj novy model Bell Super 3R - oi je vraj preracovany aj kontakt s hlavou na zaklade dost castej negativnej spatnej vazby od zakaznikov. Tak zrejme novy model bude sediet lepsie viacerym ludom, ale ta cena...no.
mal som takéto isté len s nápisom Michelin a mal som na ne riadne nervy, potom som si radšej kúpil park tool s uchytením do špíc, takéto už osobne nechcem ani vidieť, tu som sa presvedčil o tom, že nie som taký bohatý, aby som kupoval lacné veci
Ešte netuším ako to nacpem do rámu, Vidlica by mala by ok.
strasne som zvedavy co na to povies. ja som medzicasom skusil e4 a na mna to bolo slabe., urcite daj vediet!!!
v4
ano. opletene. nebolo na vyber. sila je relativna, mne e4 prisli slabe. v porovnani so saintom ktory mam vsade.
mali ste pravdu ten cerveny je krajsi ako cierny
Inac bol som si po to vo Viedni od chalana z mtb-news bazara, ma este 2x Yari 27,5" jednu 100x15 a jednu 110x15, predava ich po 399€ s komplet balenim, pumpa, servis kit, nejake nalepky a brozurky, ak by mal niekto zaujem posuniem kontakt.
Až žiari normálne. Miliónkrát krajší ako čierne pohrebáky, ktoré sú teraz tak v móde
Zásielka z wiggle. Keď už bola tá akcia na drevo
(PS: vie mi niekto povedat prečo mi vždy prida posledny obrazok 2x, ked ho tam dam iba raz? )