Zdravim vsetkych, zhanam nejakych bajkerov, ktori by mali zaujem o spolocne vyjazdy v okoli Kosic, prevazne smer Kojsovka+prilahle kopce, cca. 60,70,80km, pripadne aj nejake dlhsie...

samozrejme hovorim o vikendoch, cez tyzden koli praci stiham max. Jahodnu
Nie zeby solo bajking nemal svoje vyhody, no obcas nezaskodi s niekym zdielat trasu, pripadne sa podelit o znalosti roznych tras priamo v terene...
Ak by to malo uspech, mohla by sa z toho stat aj tradicia zrazov bajkforistov.
Moja predstava nie je nejake brutalne chrtenie, proste skor vyletne tempo
No Janko 85kg neskryješ
Trasa
"... bolo to včera, v sobotu o 7. hod. na košickej železničnej stanici. Stretli sme sa dvaja. Náš preceda, náš podpreceda a ja. Hneď ako som Ľuba zbadal, mu vravím: "Už to asi vypuklo." - "Čo?" - "Tretia svetová, predsa!" - "???" - "GPS mi ukazuje o 7 hodín menej ako by malo." - "???" - "Asi to už Američania prestavili, dnes určite zo záznamu trasy nebude nič." - "Hmm."
Potom mi došlo, že sa asi v mojej navigácii niečo stalo s mapou časových pásiem a prístroj ju nevie načítať. Včera som robil apgrejd firmvéru, ..."
Celá reportáž aj s fotoalbumami, GPX na stiahnutie, odkazom na mapu atď. je tu: http://rakoczy-ember.webnode.sk/l/zo-svedlara-cez-buchvald-1127-m-n-m-na-buchvald-12o/
Pozerám, že doma je viac snehu ako tutok.(myslím môj momentálny pobyt)
Mal som avízo, tuším od samotného precedu a podprecedu, že sa budete v sobotu motať niekde okolo Buchvaldu ... bol som cez víkend toť na druhej strane Galmusu, no zo zdravotných dôvodov bez bajku, inak by som si vás vyčíhal v Poráč Parku ... musím sa už konečne zastaviť v centrále na jeden Rákóczy Ember, tuším si okrem iného s KIOm zaspomínam na svoju volejbalovú minulosť ...
výrub JahodnáOtvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
http://kosice.korzar.sme.sk/c/20401510/ako-vyzera-cesta-na-jahodnu-s-megavyrubom-pozrite-si-video.html?ref=njct
nie som odborník, aby som vedel posúdiť či je to správne, alebo nie,
ale v každom prípade to vyzerá hrozne.
Michalkov je mimo zony ktora ohrozuje cestnu premavku. Nastastie........zatial.......
To prostredie za trochu cestovania stoji, ale hlavne krigel Buchvaldu ... Ivan ma vkus, trochu ho poznam z dalekej minulosti ...
Trošku mrazivo ale išlo to...