Viem, ze tu ma kazdy dvojkolesovaho milacika, no chcela som sa opytat, ci mate aj stvorkolesoveho, s ktorym ste nadmieru spokojni a na druhej strane, aky typ neodporucate ci uz z vlastnej alebo cudzej skusenosti.
akurat niektory vyrobcovia nemaju ruzovu a modru ale napr. zelenu a zltu...... cele je to len o tom ze jedna je do motora s hlinikovou hlavou a druha do motora so zeleznou hlavou ked to tak mam zjednodusene povedat.... 66peter ....ake mas auto?
akurat niektory vyrobcovia nemaju ruzovu a modru ale napr. zelenu a zltu...... cele je to len o tom ze jedna je do motora s hlinikovou hlavou a druha do motora so zeleznou hlavou ked to tak mam zjednodusene povedat.... 66peter ....ake mas auto?
Do MB som potreboval doliať modrú (pár dcl) a teraz potrebujem do VW, tak či môžem tú istú, alebo kúpim ďalšiu fľašu ( vo VW je vraj červená)
ak mas pochyby radsej kup dalsiu flasu. taka vodna pumpa by ta vysla dost drahsie. neexperimentuj...
edit:
G11 modra
G12 cervena
za tych par € to nestoji.
inak minule som rano skrabal sklo na aute a ma napadlo resp. zdalo sa mi dost poskrabane.. teda nebolo moje ale to je nepodstatne teraz.. ide mi o to asi sa budete teraz smiat ale napadlo mi ked som bol maly chlapec a chodil som niekde s ocom na skode 120 oco nikdy neskrabal vzdy si zobral teplu vodu do flase popolieval sklo a islo sa.. robite to niekto takto? chapem ze keby to sklo prasklo tak oprava nebude draha, len ma zaujima ci skrabete alebo mate nejake speci skrabky.
ok tak uz som si to nasiel.. no tak co no nemam auto tak neviem ale teraz mi to je uz jasne
a teda ked to mas tesak tak ako rychlo sa ti to roztopi od nastartovania?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
modrá s modrou a ružová s ružovou
(nižšie "číslo" by som do vyššieho originálu nelial)
66peter ....ake mas auto?
http://www.bratislavskenoviny.sk/najnovsie-spravy-z-bratislavy/doprava/pravidla-parkovania-su-schvalene-bratislavcania-budu-zvyhodneni.html?page_id=340553
66peter ....ake mas auto?
Do MB som potreboval doliať modrú (pár dcl) a teraz potrebujem do VW, tak či môžem tú istú, alebo kúpim ďalšiu fľašu ( vo VW je vraj červená)
edit:
G11 modra
G12 cervena
za tych par € to nestoji.
a teda ked to mas tesak tak ako rychlo sa ti to roztopi od nastartovania?
edit: asi budem citovať všetky príspevky na ktoré odpovedám, lebo miznú
edit: asi budem citovať všetky príspevky na ktoré odpovedám, lebo miznú
Nejak mi to mizne
ty do robotky nie na bajku?