Zavisi od toho, ci mas AL zliatinu alevo ocelovy ram. Al zliatiny dokaze zvarat pomerne vela firiem na slovensku, staci len pogooglit. Musis si ale uchyt na strmen vyrobyt, alebo nejakym sposobom zohnat sam...Da sa to pomerne jednoducho vyrobit s bloku duralu, ci uz rucne alebo na frezke. Otazne je ci ten tvoj ram ma dostatocne pevnu oblast okolo patky....ak nebol primarne navrhnuty pre kotucovu brzdu, mohlo by to casom praskat...
V ziadnom pripade tam nedavaj navarok...tym sa velmi oslabi ram, ci vidla a potom mozes prist k poriadnemu zraneniu....najlepsie bude ako radia otatny...adapter.
ked si to das navarit, tak miesto okolo toho zvaru bude oslabene. pretoze pri vyrobe ramu sa nakoniec cely ram este tepelne spracovava, aby bola tuhost vsade rovnaka. adapter ne podla mna len nudzova volba a jeho nastavenie bude utrpenie, pricom ani tuhost nebude taka, ako pri original navarke. volil by som kupu noveho ramu, ale rozhodnutie je na tebe.
Znamy ma ten Point adapter uz par rokov na spesli enduro s avid mechanikou a zatial nema problem. Je ale fakt, ze pri cene toho pripravku sa uz moze viac oplatit kupa noveho ramu, zalezi od toho aky mas teraz a ci ta k nemu viaze silny citovy vztah
2 matko... nema tam navarky a tak tam scu dat adapter vdaka ktoremu ziska dve diery na dalsi adapter, ktory pouzivaju vsetci co maju navarky a na tento druhy adapter pride brzda. takze tam bude mat dva adaptery
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
PS: adapter by bol najlepsim riesenim...
presne tak, inak hazarduješ so zdravím
ten spodný Frame disc - v ZA by si ho mohol kúpiť v Rívii alebo Velosprinte
edit: 3x som si to pozrel a teraz som si vsimol o aky adapter sa jedna... moja chyba pardon ale ta cena je dobra
kupit novu kostru