...všetko je len podvod na vycucanie peňazí od ľudí. Tak ako peniaze na účte. Sú to len čísla. Banka požičiava iba čísla a ešte drzo za to pýta úroky. Za peniaze, ktoré ani nemala a nedala. čo by sa stalo, keby si šli všetci vybrať peniaze v hotovosti? Preto majú lepší prehľad v tejto fikcii pri používaní kariet. Potom ani boh nevie ktoré peniaze sú skutočné (pokryté hotovosťou v trezore) a ktoré nie.
...všetko je len podvod na vycucanie peňazí od ľudí. Tak ako peniaze na účte. Sú to len čísla. Banka požičiava iba čísla a ešte drzo za to pýta úroky. Za peniaze, ktoré ani nemala a nedala. čo by sa stalo, keby si šli všetci vybrať peniaze v hotovosti? Preto majú lepší prehľad v tejto fikcii pri používaní kariet. Potom ani boh nevie ktoré peniaze sú skutočné (pokryté hotovosťou v trezore) a ktoré nie.
Chcelo by to doštudovať aspoň ako také základy ekonómie, ďalej si utvoriť prehľad ako vlastne funguje svet financií a na záver nenapísať takúto blbosť, ktorá mi skôr pripomína text z nejakej silno antiiluminátskej nikto nebol na mesiaci konšpiračnej stránky
njn, je to divne ze v podstate nic stoji tolko penazi, ale tak je to o tom spekulovani, ze kupim a predam drahsie atd, preto cena rastie a kym prevladaju nakupujuci pred predavajucimi tak to bude rast. ked si ale zacnu ludia vraviet ze idu predavat tak to pochvili strhne lavinu a pojde to dole lebo kazdy v panike bude chciet este daco zarobit aleob vela neprerobit. no a ked to klesne na nizke ceny tak zase spekulanti zacnu nakupovat s vidinou zarobku a cele sa to opakuje
ano, cena klesa a rastie podla nalady na trhu, len sa casom vzdy meni definicia "nizkej" ceny. Ked padol MtGox a snim cena z 1100 dollarov na 250 (v priebehu 1 roka) tak ta cena 250 sa nezdala az tak nizka... teraz s vystupenim Číny z trhu zmenární padol bitcoin na 3000, a tiez sa to nezdalo moc nizke, ale po tyzdni to uz je znovu okolo 3700
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://dotekomanie.cz/2014/04/aplikace-vam-mohou-ukradnou-vykon-kvuli-bitcoinu
http://vimeo.com/92087150
Chcelo by to doštudovať aspoň ako také základy ekonómie, ďalej si utvoriť prehľad ako vlastne funguje svet financií a na záver nenapísať takúto blbosť, ktorá mi skôr pripomína text z nejakej silno antiiluminátskej nikto nebol na mesiaci konšpiračnej stránky
cena btc sa uz vyrovnala pomalicky cene ZLATA
a este by ma zaujimalo ako sa prepocitavaju btc na trojske unce, ze by sme porovnali cenu btc a zlata teda
cena btc sa uz vyrovnala pomalicky cene ZLATA
to mas stale ulozene? este tazis?