tie bezdrotove tachometre sa mi nezdaju velmi spolahlive ja mam BlackBurn 6 nemal by to byt ziaden shit ale ked idem rychlejsie ako 47.8km/h sa zrazu na displeji zobrazi 12.6km/h alebo hodnota podobna tejto
Neviete ci je slaba bateria vo vysielaci alebo to mam ist reklamovat lebo skoro cele leto isiel v pohode a az teraz mi zacal blbnut hoci je pravda, ze v lete som nejak vela nejazdil na nom...
hej zasekava sa...tento rok su ale nove modely, na tych by sa to stavat nemalo, ale ak mas stary, 100% sa ti raz za cas zasekne.
Inak, vcera som chcel tachac vynulovat tak som vybral bateriu...akonahle ju ale vlozim spet pristroj je mrtvy ... to teraz asi musim kupit novu bateriu? Nechapem preco to teraz nejde...mam velo 8..
To sa stáva, keď je batéria slabá. Vysvetľujem si to len že tachometer ju podľa napätia považuje za vybitú tak sa ani nepokúsi naštartovať, hoci počas prevádzky by ešte nejaký čas fungoval.
ja mam longus beta 3 myslel som si ze je to sunka ale funguje spolahlivo uz 3 rok teraz som menil prvy krat baterku lebo uz cisla boli take bledsie a chcel som predist strate udajov v strede sezony. Preco by som mal davat viac penazi iba za znacku ked tento longus fugnuje spolahlivo radsej si prilozim na podstatnejsie veci
Používam Sigma BC1106 DTS Wireless
Funguje spolahlivo, no raz na štarte maratónu sa medzi ďalšími jazdcami pochaosil a začal fungovať až keď sa ľudia okolo mňa rozpŕchli.
Žeby mu vadili tachometre v jeho blízkom okolí? hehe
Ktosi tu písal o dúhových displejoch a podobne. Pokiaľ mi je známe, tak všetky cyklopočítače, ktoré využívajú displeje z tekutých kryštálov, by sa nemali používať pri teplotách pod O stupňov Celzia. Hrozí sčernanie displeja a po dlhšej dobe takýto aj ostane. Keď idem na tréning na bike v zime, robím to tak, že občas naň položím dlaň a on opäť zbledne. Doma nenechávajte počítač aj s bikom na mraze aj keď je vypnutý, opäť sčerná a fertich mariška koniec. Elektronike to nevadí, ale zobrazovačka bude hotová. Rýchlejšie poškodenie hrozí aj keď je prasknuté sklíčko nad displejom.Dúhová farba býva pri prasklinách a keď displej jemne stlačíme. Hodinkovým meračom to nevadí, musia ostať na ruke, pretože telo zahreje hodinky a displej nesčerná. Môžu byž zapnuté aj počas mrazu na rukáve termobundy. Aj táto malá teplota stačí, aby spoľahlivo fungovali.
no... ja som si asi pred rokom kupil tachometer z LIDLu . Znacka TRONIC, bezdrôtovy, 20 funkcii vecsina nepotrebnych napr. meranie kalorii, tuku a takych somarin ale co vyuzivam je: aktualna rychlost, kolko som presiel za den, cas ako dlho som jazdil a hodinky... a ma aj teplomer... sice nie nejak super presny ved co by som cakal od tachometra za 350 korun a ma aj ten solarny panel tak na vrchu... nico podobne ako na niektorych strsich kalkulackach ked si to pamätate... a dokonca to funguje... teplotu meria s odchylkou asi +- 1-2 stupne no a otestoval som ho aj v mraze... co sa stalo? Skoro zamrzol.. hah ked som prepinal funkcie tak bol uplne spomaleny... prepnutie funkcie trvalo asi 1 sekundu, a na teplomery ukazalo teplotu -3 °C som. Mam ho asi rok a baterku som este nemenil a sem tam ho nechavam aj v garazi na bike ked je vonku pod nulou... display necerneje a ked sa trochu zohreje ide v pohode.. som s nim spokojny.. za tu cenu...
Ukradli mi bike asi pred pol rokom a kedze som poctivo daval budik tachometra dole ostal mi ale konzola pravda zostala na biku. A minule mi ktosi hovoril ze sa predavaju tie TWIST konzoly aj s nahradnou kabelazou a snimacom - tak ze ci viete nieco o tom lebo v obchodoch na nete som to nenasiel a kupovat novy sa mi nezda potrebne sak slapal ako svajciarske hodinky.
Čo mi je známe, tak rozsah pracovných teplôt v návodoch je od 1 do 55 stupňov Celzia. Pozor displej sčerná aj pri zohriatí na slnku. Taká teplota je napríklad v uzatvorenom aute cez horúce leto, potom sa môže uškvariť. Pri mrazoch je typickým prejavom spomalená funkcia a na Tronicu mi sčernali trvale len prívody na kraji displeja, ostali farebné pásiky. Dôležité je, či na mráz idete z tepla, koľko a na akom silnom mraze ste a nezanedbateľná je aj kvalita púzdra cyklopočitača a displeja.
S počítačmi z Lidla mám tiež skúsenosti. Kto si nepotrpí na značke a chce lacný cyklopočítač, tak mám odskúšaný jednoduchý odnímateľný drôtový za 179 Sk. Funguje spoľahlivo, meria presne. Mal som aj bezdrôtový s hrudným pásom na meranie tepu za 699, ale po pol roku začal trvale blbnúť a vrátil som ho. Ďalšie dva fungujú bezchybne.
Akcie v Lidli bývajú zhruba marec-apríl a v pohode vám vrátia peniaze kedykoľvek v záruke, ak nie ste spokojní. Podrobnejšie napíšem na otázku.
Mal som computer ventura bol dobry ale iba do 30stupnov potom scernel a prestal fungovat, a tiez pri hmle a dazdi sa okamzite vynuloval, tiez sa mi stalo ze som rozdrvil s***** tym debilnym srobovacim magnetom - tak taky neradim. Potom som mal Sigmu a nemozem si vynachvalit uz prezil so mnou aj burku a ani ho nehlo.
[quote=""]computer ventura ,sa mi stalo ze som rozdrvil s***** tym debilnym srobovacim magnetom - tak taky neradim.
Tak to si dosť dobre neviem ani predstaviť
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviete ci je slaba bateria vo vysielaci alebo to mam ist reklamovat lebo skoro cele leto isiel v pohode a az teraz mi zacal blbnut hoci je pravda, ze v lete som nejak vela nejazdil na nom...
Ja mám práve tem Longus za káblový
Inak, vcera som chcel tachac vynulovat tak som vybral bateriu...akonahle ju ale vlozim spet pristroj je mrtvy ...
Funguje spolahlivo, no raz na štarte maratónu sa medzi ďalšími jazdcami pochaosil a začal fungovať až keď sa ľudia okolo mňa rozpŕchli.
Žeby mu vadili tachometre v jeho blízkom okolí? hehe
S počítačmi z Lidla mám tiež skúsenosti. Kto si nepotrpí na značke a chce lacný cyklopočítač, tak mám odskúšaný jednoduchý odnímateľný drôtový za 179 Sk. Funguje spoľahlivo, meria presne. Mal som aj bezdrôtový s hrudným pásom na meranie tepu za 699, ale po pol roku začal trvale blbnúť a vrátil som ho. Ďalšie dva fungujú bezchybne.
Akcie v Lidli bývajú zhruba marec-apríl a v pohode vám vrátia peniaze kedykoľvek v záruke, ak nie ste spokojní. Podrobnejšie napíšem na otázku.
Tak to si dosť dobre neviem ani predstaviť