Tým je vysvetlené vsetko ...
25.01.2017 - 10:33:32
00
Bedo, cukris?
25.01.2017 - 11:15:41
02
:D
25.01.2017 - 11:43:27
01
inak je pravda ze v chorvatsku som mal kotogo a musim povedat malo to jedno pozitivum: ocenil som doma pripravene espresso :) ako nie je to zle ale ked ma clovek uz rozmaznany jazyk tazko no ....

inak uz som upgradol :)

Prílohy:

15994432_1211340252254911_7954912407488416508_o.jpg
15994432_1211340252254911_7954912407488416508_o.jpg 240.74 KiB thumb_up3thumb_down

25.01.2017 - 11:51:22
00
Wladix napísal:
Bedo, cukris?

nie, káva s cukrom mi nechutí, ale s mliekom áno
25.01.2017 - 16:08:00
00
ivan.p :y: Pekny stroj
25.01.2017 - 16:19:30
00
Tot moj kavickovar.

Prílohy:

IMG_20170125_163304.jpg
IMG_20170125_163304.jpg 509.31 KiB thumb_up0thumb_down

25.01.2017 - 16:34:47
01
Už mesiac si robím kávu na pákovom kávovare a tiež hľadám tú správnu kávu a začal som si všímať na pomletých kávach piktogramy. Všimol som si, že ani zďaleka nie všetky sú určené pre pákové kávovary.
Vie mi prosím niekto vysvetliť, v čom to spočíva, že jedna je a druhá nie je vhodná pre pákový kávovar? Je to v pomletí?
25.01.2017 - 18:56:29
00
pomleté sú všetky zlé, do pákového jedine zrnkovú! :P
25.01.2017 - 18:59:46
00
Na predchádzajúcej strane si sem hodil obrázok dvoch Davidoff káv. Pozri sa na piktogramy. Tá tmavá je a tá svetlá nie je určená pre pákové kávovary.
EDIT: Ide jednoducho o zvedavosť, že v čom to je.
25.01.2017 - 19:04:15
00
Vidíš, to ma nenapadlo - ale zistil som aj bez piktogramu, že niečo nesedí. Ako som písal, vyzerá to na hrubšie mletie. Ale u pretlakových misiek na tom zasa až tak nezáleží, u normálnej espresso mašiny by to bolo horšie...
25.01.2017 - 19:10:44
00
bedo napísal:
...na tom zasa až tak nezáleží...
No práve. Aj ja si to myslím. Takže by som očakával, že takmer každá pomletá káva je vhodná. Ale opak je pravdou. Najmenej káv je určených pre pákový kávovar.
Urobil som si dnešnú poslednú... a káva ktorú práve testujem. Fajn, ale musím nájsť niečo lepšie.

Prílohy:

Trombetta.jpg
Trombetta.jpg 290.53 KiB thumb_up0thumb_down

25.01.2017 - 19:34:01
00
no hlavne by ta kava nemohla byt uz polroka namleta v obale :) skus dakedy radsej cerstvo pomletu, rozdiel by si mal poznat okamzite
25.01.2017 - 19:35:55
00
Samozrejme. Je to pravda. (Hoci káva práve upražená, hneď pomletá a o hodinu urobená ... nebolo to zrovna to práve orechové. Preto skúšam.)
Otázka ale bola, či mi niekto vie vysvetliť, prečo je to tak, že len niektoré (pomleté) kávy sú určené pre pákový kávovar. Sme minimálne dvaja, čo si myslíme, že by to malo byť vlastne naopak.
25.01.2017 - 19:45:38
00
domino napísal:
No práve. Aj ja si to myslím. Takže by som očakával, že takmer každá pomletá káva je vhodná. Ale opak je pravdou.

a experimentoval si s množstvom kávy v páke, dobou extrakcie a tak podobne? Ja mám pocit, že to robí dosť citeľné rozdiely...
25.01.2017 - 19:48:03
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Výživa a kozmetika / Energia)
keyboard_arrow_up