ako myslíš, ale do lesa úplne zlá voľba, verím tomu, že aj pri tvojom talente na optimálny výber stopy sa ti občas stane, že musíš vykopnúť alebo chytíš konár, alebo ti len odletí od kolesa... ja som roztrhal zimné tretry o haluz, tak henten kondom fakt veľa nevydrží a ešte ako sa to debilne naťahuje a na mtb podrážku sa bude ešte debilnejšie... a to nehovorím o tom že izolačný účinok bude takmer nulový a skôr to bude mať efekt pareniska... inak aj oficiálny výrobca radí po použití do toho nasypať púder, lebo tie steny sa vedia tak parádne zalepiť o seba, že je to jedna radosť potom
maros1974 len tak zo zvedavosti. Koľko váži ten fatbike plášť. Ja mám úzke XC hroťáky 26X2,1 a majú cca. po 1 kg. Pri jazde je prírastok na váhe slušne cítiť.
neviem páni, dnes bolo parádne teplo.. zajtra verím v rovnaké podmienky toto bude stačiť Bikejoring odfotím ti ich po zajtrajšej rannej jazde že ako dopadli
tú majú tiež v ponuke, teda kondom na helmu, mám to aktuálne nasadené, zakiaľ netreba vetrať hlavu je to dobrá ochrana pred vetrom... proti vode samozrejme tiež
To je ale poctivy kus zeleza .. ak myslis ten BR, tak tabulkovo asi 130g by mal mat /inak je 80mm/ .. ale je moc pekny a to je dolezite /+ je carbon friendly/. Ja som dlhe roky na XC bajku vozil Kellys, ten mal s titanovymi asi 105g .. vyrazne lahsi nez Ritchey za podstatne menej penazi (skoro zadarmo) a hlavne dizajnovo nadcasovy (pre mna). Akurat tie kellysacke papagajove polepy, no.
edit: inak aj 28e za predstavec je podla mna docela dost. Az privela. Predstavce to je cista zlata bana pre nenazranych cyklovyrobcov.
Mas cistu pravdu. Ja som teraz kupoval rajdy FSA SLK v cervenom prevedeni a velmi som chcel k tomu dopasovat ten ich drop predstavec -20 stupnov. Skoro rovnaku cenu ako za riadidla som nebol ochotny polozit. Pytat za hlinikovy predstavec 74e je chore.
Posledny balicek a ide sa skladat
Kolesa DT Swiss XM 1501 Spline One 29" / 25mm, 15x100 a 12x148 mm, kotuce Hope, stredove zlozenie Rotor BSA.
Hmotnost kolies aj v prislusnej teme (1664g).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1580g
Odkiaľ si objednaval?.. Ja mám takú istú len v inej farbe. Používam ju od jesene na tury a na skiaply a maximálne som s ňou spokojný
Ale aby sme neboli uplne od veci, dnes som si kupil šprcku na tretry, zajtra v lese otestujem
Ako tak pozeram na ten material, si mohol radsej rozstrihnut kupacie koleso a by si usetril.
Hmm, zaujímavé ceny niektorých kusov.
To je dobrý preklep
LOOK Indoor Dual nášľané pedále
98,99 €
MOC 102 €tak , ale taká originálna grafika niečo stojí
edit: inak aj 28e za predstavec je podla mna docela dost. Az privela. Predstavce to je cista zlata bana pre nenazranych cyklovyrobcov.
Mas cistu pravdu. Ja som teraz kupoval rajdy FSA SLK v cervenom prevedeni a velmi som chcel k tomu dopasovat ten ich drop predstavec -20 stupnov. Skoro rovnaku cenu ako za riadidla som nebol ochotny polozit. Pytat za hlinikovy predstavec 74e je chore.
Kolesa DT Swiss XM 1501 Spline One 29" / 25mm, 15x100 a 12x148 mm, kotuce Hope, stredove zlozenie Rotor BSA.
Hmotnost kolies aj v prislusnej teme (1664g).
a kolko ta to stalo dokopy?