-lunochod- A jeej. Ty si sa tu kedy objavil? Peknu hracku si si vyskladal. Ja mam tiez novy, len musim ho niekedy von cvaknut, len teraz som kripel a nemozem nic robit...
-lunochod- A jeej. Ty si sa tu kedy objavil? Peknu hracku si si vyskladal. Ja mam tiez novy, len musim ho niekedy von cvaknut, len teraz som kripel a nemozem nic robit...
Moje bazar a low cost kola k tomu Musím sundat polepy nech to nikdo nepozná
-lunochod- Tie kolesa vyzeraju presne ako od cinanca Ja mam rafiky rovnake, len iny vyplet a naboje No..Aj som sa na Strave divil, ze si nejak pridal. Dakedy si mal taku herku a zrazu ake objemy si zacal tocil Tohle vsetko vysvetluje.
podla mna nie, lebo tie akcie boli pred zimou a vzhľadom na počasie na tom nikto nemohol natočiť nejaké reálne km na zhodnotenie, jedine žeby s tým bol niekto v teple na sústredení... ja by som si za tú cenu zobral určite kolesá s novším širším profilom
Myslim, ze v marci opat zacinaju s objednavkami na Equator s dodanim april 2017. Myslite, ze za tu cenu (galuskova 498 eur) ma zmysel nad tym uvazovat? Ak ano, tak ktoru verziu, plastovu alebo galuskovu? http://equator.cz/ Dakujem.
Tak podla tych dvoch obrazkov urcite galuskove, ale keby to bolo take jednoznacne tak by sa asi galuskove nepredavali. Ale velmi tomu nerozumiem, nebudem preto mudrovat:-)
no chcel si lowocst.. takze ak sa chces na tom lowcoste aj nejaky cas povozit, tak chod do galusky.. aby si pri plastovom kolese nedopadol takto copyrighti15.photobucket.com i15.photobucket.com copyrightlh3.googleusercontent.com lh3.googleusercontent.com copyrightfcdn.roadbikereview.com fcdn.roadbikereview.com
i ked, nevravim ze sa to nemoze stat aj s kvalitnymi kolesami, pripadne galuskovymi...
AlePeter co myslis, ze je narocnejsie na vyrobu a nachylnejsie na poskodenie?
i ked, neviem ci aj pri carbonovych plastovych kolach, sa ta patka nepouziva z Alu, a len je potiahnuta karbonom??
to nam niekto iny povie
boli všelijaké kombinácie, aj brzdná plocha hliníková aj v podstate celý hliníkový ráfik len s aero krytom z karbónu, tak to mali mavic.. ale či sa samotné pätky robili tak ako píšeš, to netuším, ale skôr nie ako áno
Presne preto ako píše kimlo. Vyrobiť patku rafku s brzdnou plochou pre karbonovy plášťovy rád je jednoduché. Problém je v tom, že tá brzdna plocha musí vydržať vysoké teploty bez toho aby stratila pevnosť. Navyše cestný plášť fúkaš na vysoký tlak oproti mtb. Takže sa stáva, že v zjazde keď prehreješ rafik tlak v duši roztrhne rafik. To nechceš riskovať. Chce to proste kvalitný karbón, skvelú kontrolu kvality a precíznosť pri výrobe. To je niečo čo od lacných rafkov nemôžeš veľmi čakať. Ak karbónový plašťovy rafik tak radšej od renomovaného výrobcu. A tie nebudú za "hubičku" .
Galuskove rafky tieto problémy s vysokým tlakom duši netrpia.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Moje bazar a low cost kola k tomu
V podstate tomu nerozumiem, tak preto sa pytam. Dakujem.
Kristina ma opravi, ak sa mylim
http://www.roadcycling.cz/clanek/vyzkouseli-jsme-karbonova-kola-equator
tak že kombinácia 25mm x 50mm bude v pohode, snáď.
plastovy rafik
galuskovy
i ked, neviem ci aj pri carbonovych plastovych kolach, sa ta patka nepouziva z Alu, a len je potiahnuta karbonom??
to nam niekto iny povie
i ked, nevravim ze sa to nemoze stat aj s kvalitnymi kolesami, pripadne galuskovymi...
to nam niekto iny povie
boli všelijaké kombinácie, aj brzdná plocha hliníková aj v podstate celý hliníkový ráfik len s aero krytom z karbónu, tak to mali mavic.. ale či sa samotné pätky robili tak ako píšeš, to netuším, ale skôr nie ako áno
tiez Mavic
http://roadbikeaction.com/features/rba-features/first-look-mavic-unveils-their-carbon-clincher
Galuskove rafky tieto problémy s vysokým tlakom duši netrpia.
Ešte príde k úprave sedla za čierne PRO stealth 142mm.