moze byt a myslim ze vyvracat to je uplne zbytocne...len ono je to tak ze to nemusi fungovat pre ostatnych. kazdy ma trochu iny metabolizmus, ma ine intenzity pri sportovani atd. kazdopadne zo 104 na 73 je viac ako uctihodne. ja mam cca 92 a rad by som sa dostal aspon o 10kg dole
Oživím troška túto tému, dlho tu niekto nepísal . Nedávno sa mi dostala do rúk kniha Jídlo na prvním místě (http://www.martinus.sk/?uItem=161268&gclid=CjwKCAjwxo3OBRBpEiwAS7X62czBd16pwr2SxEJZDkToxY0tD_MvoZ8Qp9ncMf0GstiH83gTC6DPZxoCplUQAvD_BwE). Svoj jedálniček riešim už vyše dvoch rokov a táto kniha ma opäť posunula a dala mi odpovede na niektoré moje otázky, na ktoré som nemal odpoveď. Veľmi zaujímavo napísaná a zrozumiteľná.
Síce sa tam nepíše priamo o nutričnej ketóze, ale podľa mňa je to na pomedzí NK a LC a hlavne dáva komplexný návod ako na to...Podľa jej princípov fungujem už druhý mesiac, vidím na sebe určité zmeny k lepšiemu, či už fyzického alebo mentálneho charakteru . Verím, že som našiel dlhodobo udržateľné stravovanie, chcem po určitom čase navštíviť lekára a spraviť si komplexné vyšetrenie. Sám som zvedavý
Skoda, ze nieje ako ekniha. Dlhsie som necital daco o strave. Ja si idem ud jari lowcarb a je to pre mna jedenie takmer bez obmedzeni. Spotreba sch 80-150 denne.
Mám, posledná v BB, už čítam inak prešla som na max 140 sacharodov denne tak uvidíme. Už som to dho zamýšlala spraviť ale ja som cestovinový maniak tak som to odkladala ale zatiaľ sa držím len týždeň a super. Konečne som "odpuchla" na bruchu. Hladná nebývam len mám stále na niečo chuť - nie sladké, ja sladké prirodzene neznášam, ale na cestoviny, asi si ich vyrobím z karfiólu alebo čo
Treba vydrzat a casom na ne aj zabudnes. Nahrady su zaklad. Takze dacim nahradit. Slahacka ( s kadecim sa da jest ), horke cokolady od 85%, rozne orechy, kysla smotana atd...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A už aj idem za tým Doc.Jarčuškom
bingo
Ja na raňajky power kofíčko alias Duki Plichta.
Síce sa tam nepíše priamo o nutričnej ketóze, ale podľa mňa je to na pomedzí NK a LC a hlavne dáva komplexný návod ako na to...Podľa jej princípov fungujem už druhý mesiac, vidím na sebe určité zmeny k lepšiemu, či už fyzického alebo mentálneho charakteru