nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Ale ide o tu neferovost, ze niekdo tam robi zavod a niekdo sa vyvaza do poslednej chvile za druhymi. By ma zaujimalo kde by Kwiatek bol nebyt hakovania. Keby isli vedla seba cely cas co zisli z kopca. Kto by bol vitaz
A ano Kwiatek mu striedal, tak 5 nanosekund dokopy
Aká neférovosť. Však Kwiatek dokázal ako jediný aj s Julianom dolapiť Sagana, čo ho muselo stáť neskutočne veľa síl. Takže klobúk dolu aj nad týmto. A dolu išli tak rýchlo, že ani nebolo treba toľko Saganovi striedať jednak preto, lebo ten zjazd bol dosť technický, a pretože by ho to na konci stálo viac síl. A na konci dokázal Sagana prešpurtovať na pekne dlhom špurte, takže povedať, že vyhral neférovo je pekná blbosť. Keby nestriedal 10 - 15 km, tak nepoviem...
Zdroj: http://www.cyclingnews.com/news/milan-san-remo-kwiatkowski-owes-me-a-few-beers-says-sagan/
Ale aspon je vidiet, ze ta nenavist ku gregovi je viac menej neopodstatnena. Kwiatkowski spravil dnes to iste a je za hajzlika, ale nikto sa tomu nemoze cudovat...inak sa na petra neda. Sam som sice nasraty, ale bohuzial suboj svet vs. peter dnes dopadol v petrov neprospech. Ale forma famozna, takto silny este nikdy nebol.
Dufam, ze aspon raz v kariere mu to MSR vyjde.
Kwiatko uz pridal MSR na stravu, KOM na Poggio(vyjazd a vyjazd+zjazd).
https://www.strava.com/activities/905223228
...ako sme sa aj dnes mohli presvedcit, pri dobrej forme a taktike nie je nic nemozne. Minulorocny vitaz P-R by tiez vedel rozpravat.
Majstrovi sveta nikto nič nedaruje, ani meter. Nepotiahne. Však si majster sveta, tak sa ukáž. Presne tak, ako to bolo dnes, ako to bolo predchádzajúci rok a kúsok, a ako to bývalo aj predtým, pred Saganom. A bude to tak bývať aj po Saganovi.
Kwiatkowski v dúhovom drese získal 3 víťazstvá, Costa 2, Gilbert 1, Cavendishovi sa celkom darilo a je výnimka, Hushovd asi 5, Evans 2, Ballan 2 a tak ďalej smerom do histórie. Títo pretekári, predtým, než sa stali majstrami sveta a niektorí aj potom, ako prestali nosiť dúhový dres, získali v sezóne ďaleko viac víťazstiev ako v sezóne, keď ten dres nosili.
To si tu už nikto nepamätá, keď Sagan nepotiahol Cancellarovi - a to Cancellara ani nebol v dúhovom drese... Pekne sa vyvážal za ním, lebo vedel, že len tak má šancu vyhrať. A ty, Cancellara si lepší, tak ukáž, či si naozaj lepší. Vtedy na Sagana také komentáre, ako dnes na Kwiatkowského neboli...