ramon - och zle som to napisal. Boli to tri rozne dvojice na troch roznych miestach. A bolo to aj na celkom frekventovanych cestach. Auta ich museli obiehat cez ciaru.
Takato jazda je zakazana, pokial viem.
no nevidel som velmi taku cestu kde by sa zmestil cyklista, 1.5m odstup a este auto do jedneho pruhu... ja by som to dal rovno do zakona, ze pri obiehani musi auto prejst komplet cele do druheho pruhu. lebo uz priliz vela ludi si mysli ze lizanie cyklistov je v poriadku a akonahle by museli vybocit do druheho pruhu tak uz ich ti cyklisti obmedzuju zavadzaju atd, proste ze cyklisti porusuju predpisy
ramon - och zle som to napisal. Boli to tri rozne dvojice na troch roznych miestach. A bolo to aj na celkom frekventovanych cestach. Auta ich museli obiehat cez ciaru.
auta by mali cyklistov obiehat cez ciaru (tak ako ked obiehaju ine vozidla alebo traktory), a nie ich len tak liznut...
a to aj v pripade, ze ides sam...
v rakusku je vyslovene povolena ak to nahodou bolo za hranicou
"Cestou zo stretnutia sa mi stal jeden z tých bizarnejších cyklozážitkov. Blížil som sa k semafóru na Miletičovej, keď som počul zrazu trúbenie a tesne ku mne sa prirazil akýsi van. Uhol som mu teda do snehového záveja. Otriasol som sa, pristúpil k autu a gestom pani vodičke naznačil “Ste normálna?”. Tá ma totiž evidentne videla, keďže trúbila len preto, aby sa predo mňa zaradila na semafóre. Odpoveďou bolo tradičné gesto “Aký problém?”. Tak som sa rozhodol skúsiť niečo nové a tak som jej otvoril pravé dvere. Priamo som sa spýtal, že ako ma môže vedome takto ohroziť? Pomyselné bezpečie a útulnosť vozidla zrazu zmizla a tak nastala histéria, zjapanie a vytiahnutie mobilného telefónu. Tak som sa dozvedel, že budem na Markíze, JOJ a RTVS a všade povie, že som ju napadol. Zavrel som teda dvere, posunul sa na semafór a pri obiehaní ma dotyčná ešte počastovala vetičkou: “Na toto ešte doplatíš!”. Na zadnej strane auta som si potom ešte všimol nápis “Domov sociálnych služieb”."
super tah, pizda si ocividne nasrala do nohaviciek
no este ju mohol aj obliat z bidonu
V Bratislavae uz zacala Velka Noc..uz postrekuju cyklistov aromatizovanou vodou z osterkovacov. A ked im chcete dat vysluzku, dobehnete ich a zabuchate na strechu auta, tak vytacaju motor, flekuju a snazia sa cim skor ujst. Ved som mu chel dat len po vajciach..to sa na predsa Velku Noc predsa dava ako vysluzka, nie?
Myslim, ze mu stacilo to zabuchanie Odbocil potom do garaze, ale uz sa mi nechelo sa ist o tom s nim porozpravat...Ale bavilo ma ho nahanat a ako sa ma nemohol zbavit Lebo musel stale spomalovat (kruhac, odbocujuce auto a potom stojace auta).
Ale preco to musel robit nepochopim. Zaradoval som sa medzi auta do cca 10m medzery..auta isli pomaly, takze som mal rovnaku rychlost ako oni a este som si musel pribrzdit. Proste nepochopim toto spravanie. Urcite to nebola nahoda, ze prave vtedy ked prave okolo mna isiel, musel si umyt celne sklo, lebo podla dalsieho spravania som si isty, ze to bolo naschval a chel si tym nieco dokazat.
V Rakusku trubia slovenski vodici na takychto, lebo to je taky slovensky folklor (inak tam je to povolene, ak mas rafky /pneu? do nejakej sirky, co je myslim dobra vec), nenastudovat si pravidla, to som zazil aj na semafore (autom), ked ma vytrubil tiez taky hejslovak, co nepozna predpisy , ze na oranzovu sa v rakusku nesmie, na Slovensku sa da niekedy aj na silne oranzovu
presne tak, na oranžovú sa má brzdiť a nie pridávať plyn že ešte stíham....len v prípade že už nestíhaš bezpečne zabrzdiť môžeš prejsť križovatku aj na oranžovú...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no nevidel som velmi taku cestu kde by sa zmestil cyklista, 1.5m odstup a este auto do jedneho pruhu... ja by som to dal rovno do zakona, ze pri obiehani musi auto prejst komplet cele do druheho pruhu. lebo uz priliz vela ludi si mysli ze lizanie cyklistov je v poriadku a akonahle by museli vybocit do druheho pruhu tak uz ich ti cyklisti obmedzuju zavadzaju atd, proste ze cyklisti porusuju predpisy
auta by mali cyklistov obiehat cez ciaru (tak ako ked obiehaju ine vozidla alebo traktory), a nie ich len tak liznut...
a to aj v pripade, ze ides sam...
v rakusku je vyslovene povolena ak to nahodou bolo za hranicou
a co si pil?:)
Aj ja jazdím do/z práce často na bicykli a manévre polo/vodičov, ktoré popisuje sú úplne bežné. A najhoršími sú z mojich skúseností vodiči MHD, to opakujem stále.
"Cestou zo stretnutia sa mi stal jeden z tých bizarnejších cyklozážitkov. Blížil som sa k semafóru na Miletičovej, keď som počul zrazu trúbenie a tesne ku mne sa prirazil akýsi van. Uhol som mu teda do snehového záveja. Otriasol som sa, pristúpil k autu a gestom pani vodičke naznačil “Ste normálna?”. Tá ma totiž evidentne videla, keďže trúbila len preto, aby sa predo mňa zaradila na semafóre. Odpoveďou bolo tradičné gesto “Aký problém?”. Tak som sa rozhodol skúsiť niečo nové a tak som jej otvoril pravé dvere. Priamo som sa spýtal, že ako ma môže vedome takto ohroziť? Pomyselné bezpečie a útulnosť vozidla zrazu zmizla a tak nastala histéria, zjapanie a vytiahnutie mobilného telefónu. Tak som sa dozvedel, že budem na Markíze, JOJ a RTVS a všade povie, že som ju napadol. Zavrel som teda dvere, posunul sa na semafór a pri obiehaní ma dotyčná ešte počastovala vetičkou: “Na toto ešte doplatíš!”. Na zadnej strane auta som si potom ešte všimol nápis “Domov sociálnych služieb”."
super tah, pizda si ocividne nasrala do nohaviciek
no este ju mohol aj obliat z bidonu
A ak sa nahodou otvoria, nechaj ich otvorene
Ale preco to musel robit nepochopim. Zaradoval som sa medzi auta do cca 10m medzery..auta isli pomaly, takze som mal rovnaku rychlost ako oni a este som si musel pribrzdit. Proste nepochopim toto spravanie. Urcite to nebola nahoda, ze prave vtedy ked prave okolo mna isiel, musel si umyt celne sklo, lebo podla dalsieho spravania som si isty, ze to bolo naschval a chel si tym nieco dokazat.
http://www.autorevue.cz/vynalezavi-cinane-se-chteli-vyhnout-kontrole-nevahali-rozebrat-svodidla
To sa mu ako podarilo, skusal driftovat, ci ?
V Rakusku trubia slovenski vodici na takychto, lebo to je taky slovensky folklor (inak tam je to povolene, ak mas rafky /pneu? do nejakej sirky, co je myslim dobra vec), nenastudovat si pravidla, to som zazil aj na semafore (autom), ked ma vytrubil tiez taky hejslovak, co nepozna predpisy , ze na oranzovu sa v rakusku nesmie, na Slovensku sa da niekedy aj na silne oranzovu