Vsak mna to tiez nebavi, ale keby amici neboli lenivi to poslat do EU, som mohol mat uz aj 3 mozno aj nove (z toho 2 cele ramy) .. ale mna hneva to, ze je prasknuta len cast, ktora sa musi dat zavarit bez problemov (jedna stycna trubka), len nikomu sa to asi nechce spravit poriadne.
no... bol zvar a okolie aj predpisovo tepelne upraveny ? ak nie, tak je to casovana bomba ,ale s dost mensim polcasom rozpadu ako vyrobne zvary ...ale zelam si aby to bola vynimka potvrdzujuca pravidlo...
no... bol zvar a okolie aj predpisovo tepelne upraveny ? ak nie, tak je to casovana bomba ,ale s dost mensim polcasom rozpadu ako vyrobne zvary ...ale zelam si aby to bola vynimka potvrdzujuca pravidlo...
To ti ja neviem povedať kedze som pritom nebol. To bude vedieť len oco. Ale myslim, ze ten chlap zvárač s niekoľko ročnou praxou vie co robí ci?
nikto nepochybuje a kvalite prevedenia, len ja osobne by som tiez tomu zvaru zivot do ruk nezveril. o to ide... iste veci by sa robit nemali aj ked sa urobia pekne. samozrejme drzim palce nech to drzi
spytaj sa otca ,zvar je jedna vec ,ale ak sa neodstrania vnutorne pnutia ,popustanim zihanim atd. som uz roky mimo praxe...tak sebelepsi zvar ma mizivu zivotnost a u hlinika...
nikto nepochybuje a kvalite prevedenia, len ja osobne by som tiez tomu zvaru zivot do ruk nezveril. o to ide... iste veci by sa robit nemali aj ked sa urobia pekne. samozrejme drzim palce nech to drzi
Ja som mu tak isto povedal, že by som sa natom nepustil niekderv teréne
Vyskumny ustav zvaracsky existuje od roku 1949 a mali by vediet vsetko..... vyucili vsetkych zvaracov..... aj napriek tomu mne aj kamosovi zopar veci *****i... ale drzim palce nech lefty drzi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hej už sa tešim na pojazd, ozveme sa....
Oco sa nebojí skusal aj schody natom a pohode. Zatial to neprešlo poriadnou zaťažkavacou skúškou ale aj nato príde.
No vidíš to?
Poznal som takeho co si u nas do firmy chodil dávaz zvarat zadnu stavbu po tretom raze ho to ale omrzelo:)
Neviem o akych chybách rozpravas?
To ti ja neviem povedať kedze som pritom nebol. To bude vedieť len oco. Ale myslim, ze ten chlap zvárač s niekoľko ročnou praxou vie co robí ci?
Ja som mu tak isto povedal, že by som sa natom nepustil niekderv teréne
ak by totiž ruplo posunuté horné vidla stále drží na svojom mieste...a pravdepodobne aspoň ubrzdíš..
ale v tomto prípade ak rupne spodné celý rám sa zosunie smerom dole a o vidlicu si prinajlepšom vybije zuby.... :tmi.