ked ti poviem,ze ja by som kludne bral bike bez odpruzenej prednej vidlice,pretoze uz 20 rokov pouzivam taku meridu,uveril by si mi,ze nieco ako vidlica je to posledne co chcem na biku riesit ?
alebo inak..mam zobrat 2017 za 629, alebo 2016 za 600 ? popripade caliber 1.0 2016 za tiez cca 600 ?
Ahoj, ja som si nechal poradiť tu na fóre ctm caliber 2.0 nikdy by som ten bicykel nemenil, je vo výbornej zostave a čo sa týka vidlice určite si nechaj poradiť od skúsených chalanov a ber tú vzduchovu inak budeš v budúcnosti banovat vermi, písal som na sadesport o zľavu, bezproblémov dali 20%, teraz som bral pre manželku ctm charisma 3 a pre syna ctm rocky 3 2017 a dali zasa 20% dole
Ahoj, ja som si nechal poradiť tu na fóre ctm caliber 2.0 nikdy by som ten bicykel nemenil, je vo výbornej zostave a čo sa týka vidlice určite si nechaj poradiť od skúsených chalanov a ber tú vzduchovu inak budeš v budúcnosti banovat vermi, písal som na sadesport o zľavu, bezproblémov dali 20%, teraz som bral pre manželku ctm charisma 3 a pre syna ctm rocky 3 2017 a dali zasa 20% dole
ok,skusim im napisat priamoi ci daju na caliber2.0 20% zlavu
napis mail na sadesport, ze mas zaujem o ten a ten bike a ci ti vedia poskytnut zlavu, aby si sa zmestil do tej tvojej sumy, a ci osobka alebo kurier, proste jednoducho a zrozumitelne, za skusku to stoji
cyros,uz som pisal,ze som im uz pisal
na deltu dva 2016 som dostal max zlavu na 600 u Kubicu,co je myslim nic moc..aj to mi len tak nahodou dal,kedze som chcel na 2017..na ten mi dal potom 629..uz som ju aj objednal s tym ze na ucet prevediem..ale ako vidis..so mnou to je tazke
dufam, ze budes s bicyklom spokojny aspon ako ja
inak pri takomto nakupe cez net, znacne mimo bydliska, treba aj zvazit, ci si ochotny podstupit riziko reklamacie po dobu zaruky, mne to zato stalo
neviem co presne nechapes, ale ak tu zaruku, tak jednoducho môze sa stat, ze sa ti nieco pokazi a ty budes musiet bicykel alebo dany komponent zabalit a odoslat do ich servisu na vlastne naklady a rataj s tym ze si zajazdis az to vybavia co moze byt aj mesiac, preto som napisal znacne mimo bydliska, teda 200 aj 300km od teba, alebo nebudes cakat, kasles na zaruku a das si to opravit vo svojom okoli za vlastne peniaze, ja neviem ci si zo Ziliny alebo z BA preto som ti to napisal
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
alebo inak..mam zobrat 2017 za 629, alebo 2016 za 600 ? popripade caliber 1.0 2016 za tiez cca 600 ?
ok,skusim im napisat priamoi ci daju na caliber2.0 20% zlavu
zo zasady nemam rad take kriklave farby
na deltu dva 2016 som dostal max zlavu na 600 u Kubicu,co je myslim nic moc..aj to mi len tak nahodou dal,kedze som chcel na 2017..na ten mi dal potom 629..uz som ju aj objednal s tym ze na ucet prevediem..ale ako vidis..so mnou to je tazke
inak pri takomto nakupe cez net, znacne mimo bydliska, treba aj zvazit, ci si ochotny podstupit riziko reklamacie po dobu zaruky, mne to zato stalo
co poviete na toto
http://www.trekbikesbb.sk/horske-mtb-bicykle/trek-275-29-marlin-7-cierna-2017 3504/