chcel by som sa opytat na nejaky e shop na nete kde by sa daly najst tie veci (pedale a tretry) potrebujem konkretne znacku LOOK nevime nikde nic najst vopred dakujem
aj ja som motak prepacte sidi som chcel kurnik sry nejaky online obchod kde sa to da ojednat ale na slovensku
Sidi by mal mat Privara (napr ma obchod na Vysokej v BA). Ale nema dobry vyber. Ja som po svoje Sidi isiel do Brna ku Svoradovi (poslu aj na dobierku, ale ja som chcel skusat). www.xcr.cz On je distributor pre cesko a ma naozaj slusny vyber a zo vsetkych vsetky velkosti. V kazdom pripade by som im radsej dopredu zavolal, lebo teraz bude zaciatok novej sezony a boh vie ci uz maju dovezene....
Ja mám čaptavú nohu (volá sa to vysoká klenba, vysoký nárt a okrem toho hodne širokú) - určite by som nekupoval tretry cez net. A nie Sidi - sú trochu užšie, nepadnú každému, najmä nie mne. Škoda. Treba skúšať...
Ja mám čaptavú nohu (volá sa to vysoká klenba, vysoký nárt a okrem toho hodne širokú) - určite by som nekupoval tretry cez net. A nie Sidi - sú trochu užšie, nepadnú každému, najmä nie mne. Škoda. Treba skúšať...
Jasne treba skusat. Inak myslim ze Sidi pre takych ako ty Joko urobila nejaky zvlastny rad, nepamatam sa ako sa vola, ale je to nieco ako ze "modelovaRadaPreTychSCaptavouNohouAVysokouKlenbou" alebo tak nejako...
Ale vazne, maju take len neviem ako sa to vola...
Pred pár rokmi som po dlhom skúšaní narazil na Shimaná, ktoré mi sadli, zobral som, nemudroval a som spokojný. Keď ich zoderiem, alebo sa začnú rozpadávať, opäť budem hľadať a možno si spomeniem na vašu radu. Ďakujem.
V tom čase, keď som hľadal, som videl voziť Zabela také pekné široké čaptavé Adidasky - v TV sa zdalo, že akurát na moju nohu. Avšak ani v predajni Adidas nevedeli o ničom takom, v dovezených katalógoch boli hŕby kopačiek, bežeckých a ešte bohvieakých botičiek - ale žiadne cyklotretry. Nakoniec som bol celkom rád, najmä keď som si predstavil tú cenu... Len predstavil... Zlaté Shimaná. Hoci tiež neboli odpoly zadarmo.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no je fakt, ze som boty LOOK nasiel, pri odporucanej cene GBP 230 co je dnes asi SKK 10.120,- by som tipoval Tesco alebo Lidl...
or go to ebay (tam som ich vydel
ked chces kvalitu tak si kup sidi...
http://www.nassa.cz/
Sidi by mal mat Privara (napr ma obchod na Vysokej v BA). Ale nema dobry vyber. Ja som po svoje Sidi isiel do Brna ku Svoradovi (poslu aj na dobierku, ale ja som chcel skusat). www.xcr.cz On je distributor pre cesko a ma naozaj slusny vyber a zo vsetkych vsetky velkosti. V kazdom pripade by som im radsej dopredu zavolal, lebo teraz bude zaciatok novej sezony a boh vie ci uz maju dovezene....
Jasne treba skusat. Inak myslim ze Sidi pre takych ako ty Joko urobila nejaky zvlastny rad, nepamatam sa ako sa vola, ale je to nieco ako ze "modelovaRadaPreTychSCaptavouNohouAVysokouKlenbou" alebo tak nejako...
Ale vazne, maju take len neviem ako sa to vola...
V tom čase, keď som hľadal, som videl voziť Zabela také pekné široké čaptavé Adidasky - v TV sa zdalo, že akurát na moju nohu. Avšak ani v predajni Adidas nevedeli o ničom takom, v dovezených katalógoch boli hŕby kopačiek, bežeckých a ešte bohvieakých botičiek - ale žiadne cyklotretry. Nakoniec som bol celkom rád, najmä keď som si predstavil tú cenu... Len predstavil... Zlaté Shimaná. Hoci tiež neboli odpoly zadarmo.
topanky sa nikdy nekupuju cez e-shopy, iba ak by si kupoval take iste tretry, ktore ti odisli...