Ta druha Jachmelova fotka s tym oznamom by mala ist do Vtipkara Vraj vychova ... Tak preto su rozdrbane cesty,zatarasene znacene chodniky,holoruby,mesacna zem ako po kalamite a kadejake zakazy.Vychova sa to vola Este ma pobavil obrazok zakazu pouzivania radia(zvuku,hluku). Lesne mechanizmy a pily maju na paru a len potichu odfukuju? Ale musim uznat,ze je to pekne diplomaticky napisane.
Esteze ma kto vychovavat nase lesy, inac by uz ani tie neboli. Ani nehovorim kolko som musel istu cast velmi prijemneho singlaca nosit bike na pleci kvoli konarom. Nedalo sa ani po zemi tlacit. Vacsi bordel ako na Luniku a to sa bavime o znacenom turistickom chodniku. O stopach po traktoroch skoda pisat.
jeden kratky usek som tlacil tam kde steka ta voda co sa cesta tak kruti mi presmyklo zadne koleso a uz sa nepodarilo naskocit ale vacsinu strmych usekov som slapal aj ked na prevode 34/40 dali zabrat
Trikrát som to driapal a rovnako aj ja som v tom mieste prešmykol zadné a skončil.
Nevieš v akom stave je turistický chodník na chatu? Naposledy to bolo pre jazdu bikom dosť zarastené.
To je najhorsie ked ti presmykne uz potom aj ked sa snazis pokracovat tak to nejde a nasadnes az na menej strmom useku,co sa tyka turistickeho neviem ti povedat ale chcem niekedy vyskusat
Trikrát som to driapal a rovnako aj ja som v tom mieste prešmykol zadné a skončil.
Nevieš v akom stave je turistický chodník na chatu? Naposledy to bolo pre jazdu bikom dosť zarastené.
rozmyslam ze kde to moze byt zarastene mozno tak na konci v smere od chaty aj ked je pravda ze som tam minuly rok nebol
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
fotky su moje, povolujem vyuzit ako chcete.
to v Tatrach bola takato bobova draha? kde to je prosim ta?
skor sankarska ako bobova a ja som na nej jazdil v 1988 na igelitke
jeden kratky usek som tlacil tam kde steka ta voda co sa cesta tak kruti mi presmyklo zadne koleso a uz sa nepodarilo naskocit ale vacsinu strmych usekov som slapal aj ked na prevode 34/40 dali zabrat
rozmyslam ze kde to moze byt zarastene mozno tak na konci v smere od chaty aj ked je pravda ze som tam minuly rok nebol
02:37:38
811 m up
viac asfaltu ... mimo neho dnes dosť mokro
veterno, trochu slabší dážď
fotky
trasa:
http://www.mtbiker.sk/vyjazdy/206308/slavosl-vyjazd-novolubovniansky-okruh-mtb-sucho-51km-3h-832m.html
relive video:
https://www.relive.cc/view/1014594538