Dnes som bol s dvoma zalesakmi na bikoch na trase Petrzalka, Slavin, Koliba, Biely Kriz. Chcel som ist aj dalej, ale chla***** mi tam premrzli a chceli ist spat.
Minuly piatok sme volali zachranku pre chalana co si to valil na BlueTrail-i ...v polke za dvojvlnou ktoru skocil ho vynieslo rovno a podla vsetkeho tvarou priamo na skalu.Esteze mal hlasne brzdy, my sme tlacili hore..uz nam zmizol po skoku dvojvlnky z dohladu ale nejak stichlo kvilenie brzd..tak sme utekali dole.Okrem oskreni na rukach,nohach..bruchu..asi zuby prec.
Trošku vám tu narušim úrazové zážitky , na Kobyle som už stretol barz čo ale zabludenú záchranku prvý krát cestou z poobednej som si dával klasiku cez technické sklo na Dúbravskú hlavicu keď zrazu oproti mne na zvážnici svetlá, reku počkám nech prejde. Keď zastavil tak som najprv myslel, že sa mňa pýta či som sa stratil ale stratili sa oni, nejaký pick-up a v ňom chlapík a žena v záchranárskych vestách. Chlapík mi hovorí, že už sa tu chvíľu motajú. Tak sa ho pýtam ja kam sa potrebujú dostať. On, niekam na cestu buď Devín alebo Dúbravka. Tak som ho poslal ďalej po zvážnici, že na cestu vylezie pri technickom skle. Poďakoval a pokračovali sme každý svojou cestou Ďalej po ceste domov som videl nejaké nové reflexné značenie, tak tipujem že to boli ľudia zo zabezpečenia spomínaného preteku.
Neviem to bolo asi vcera. Mozno dnes doobeda. Od auta prakticky ziadna brzdna draha muselo ist pomaly a nejake vacsie minimalne dodavka. Akurat v neprehladnej zakrute. Ten biker si to musel dost kalit.
Podla tej brzdnej ciary ziletka? Kroska? Neviem.
zabudol som to sem vcera uz napisat ...isiel som o 4tej tade a prave isli policajti (dopravne nehody) a velke 8*8 sklapacka(zabrala celu cestu), sanitku som uz nevidel.. ale nasledne isli zhora dvaja experti bez heliem po prostiedku tak 50km+
To fakt su na Cerovke diviaky? Uz som tam bol 5 krat za posledny mesiac a nic. Niezeby som sa stazoval ))
isteze, stretol som tam uz aj pekneho urasteneho jelena. Cez den zver stretnem zvycsjne v oktobri a chladnejsich mesiacoch, v tomto obdobi bud skoro rano, alebo v noci. Co sem pisali zazitky tak vacsinou v noci jazdili po Cerovke.
Minuly piatok sme volali zachranku pre chalana co si to valil na BlueTrail-i ...v polke za dvojvlnou ktoru skocil ho vynieslo rovno a podla vsetkeho tvarou priamo na skalu.Esteze mal hlasne brzdy, my sme tlacili hore..uz nam zmizol po skoku dvojvlnky z dohladu ale nejak stichlo kvilenie brzd..tak sme utekali dole.Okrem oskreni na rukach,nohach..bruchu..asi zuby prec.
caute, to som ja. moj prvy prispevok tu.
este raz dik, ze vas napadlo sa otocit a ist sa pozriet..
inak zubky sa, aj vsetko relativne ok vlastne, len sanku mam na viac casti..
full helmu aj keby som mal, tak v ten den ju nemam na hlave, lebo som nemal v plane zavodit. mam rad, ked rychlost (ak nejaka) vychadza zo sebaistej techniky a tu sa snazim pilovat odkedy mam full bajk, lebo je to kus ine jazdenie aj kus ine citanie terenu..
realita vsak bola taka, ze na tu dvojku, som asi siel kus rychlejsie ako bolo vhodne.
malo som zatlacil zadne koleso na najazde, tak ma trochu vykopol..
..ufff, tak to bola riadna rana priamo na šuter.Každopádne, nech sa dáš čo najskôr dokopy. Ten úsek je podľa mňa dosť nepríjemný ak to niekto preženie..videl som tam už viackrát niekoho vyletieť rovno, hlavne keď je mokro,blato.Možno by bodlo aspoň vyčistiť to od skál a šutrov a ako tak upratať ak to dá zas niekto v rýchlosti priamo.Presne pred rokom sme takto volali záchranku na Pajštún, teraz toto.. fakt "šťastie" keď som spolu s martin15. však Rumakk ?
Ak by sa našiel niekto ochotný prepíliť tento strom, budem mu vďačný. Leží už mesiac (kontrola dnes ráno) na mojom obľúbenom chodníku za chatovou osadou Plánky pri Lamači. GPS súradnice získané z fotografie 48°12'11.5"N, 17°03'09.4"E by mali byť pomerne presné. Posielal som to pred 3 dňami z ba-lesy.sk, doteraz neodpísal. Ale chápem, že je to v bajkersky bezvýznamnej lokalite. Prikladám aj gpx
Jednu slečnu sme už takto riešili na modrej z BK,v zákrute na kamienkoch dostala šmyk a len zmizla v priekope,len ma zamrazilo ošetrili sme ju ako tak a isto išla do nemocnice,zošitie rany na lavom lakty,cca 2x2cm až do kosti. A to je myslim lepši prípad. Snád slečna dopadla dobre,ale isto ju to na druhý deň bolelo jak svina,hlavne ten bok,lebo na druhý deň to bolí najlepšie .
Ak by sa našiel niekto ochotný prepíliť tento strom, budem mu vďačný. Leží už mesiac (kontrola dnes ráno) na mojom obľúbenom chodníku za chatovou osadou Plánky pri Lamači. GPS súradnice získané z fotografie 48°12'11.5"N, 17°03'09.4"E by mali byť pomerne presné. Posielal som to pred 3 dňami z ba-lesy.sk, doteraz neodpísal. Ale chápem, že je to v bajkersky bezvýznamnej lokalite. Prikladám aj gpx
Čo tak tam nahádzať kus hliny a urobiť stoho bubon
Ked som dnes isiel po modrej asfaltke z Peknej cesty hore okolo pol stvrtej, tak dvaja reporteri z JOJky stali asi v polovici kopca a robili reportaz. Nezachytil som to uplne cele, ale nieco na styl, ze tadial chodia cyklisti velmi vysokou rychlostou dolu a ohrozuju seba a okolie. A ked skoncili, tak nechali pustenu kameru na cestu a cakali, kto im tadial preleti. Tak sa mozno niekto najdete v spravach
Ked som dnes isiel po modrej asfaltke z Peknej cesty hore okolo pol stvrtej, tak dvaja reporteri z JOJky stali asi v polovici kopca a robili reportaz. Nezachytil som to uplne cele, ale nieco na styl, ze tadial chodia cyklisti velmi vysokou rychlostou dolu a ohrozuju seba a okolie. A ked skoncili, tak nechali pustenu kameru na cestu a cakali, kto im tadial preleti. Tak sa mozno niekto najdete v spravach
Keby viem že sú tam tak aj rýchlostný rekord by bol
Prave tie JOJkarske auta tadial jazdia vysokou rychlostou a ohrozuju seba a okolie.
Dam tam kameru a pockam na JOJkarske auta ktore tam jazdia 300km/h hore dole.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Podla tej brzdnej ciary ziletka? Kroska? Neviem.
zabudol som to sem vcera uz napisat ...isiel som o 4tej tade a prave isli policajti (dopravne nehody) a velke 8*8 sklapacka(zabrala celu cestu), sanitku som uz nevidel.. ale nasledne isli zhora dvaja experti bez heliem po prostiedku tak 50km+
isteze, stretol som tam uz aj pekneho urasteneho jelena. Cez den zver stretnem zvycsjne v oktobri a chladnejsich mesiacoch, v tomto obdobi bud skoro rano, alebo v noci. Co sem pisali zazitky tak vacsinou v noci jazdili po Cerovke.
caute, to som ja. moj prvy prispevok tu.
este raz dik, ze vas napadlo sa otocit a ist sa pozriet..
inak zubky sa, aj vsetko relativne ok vlastne, len sanku mam na viac casti..
full helmu aj keby som mal, tak v ten den ju nemam na hlave, lebo som nemal v plane zavodit. mam rad, ked rychlost (ak nejaka) vychadza zo sebaistej techniky a tu sa snazim pilovat odkedy mam full bajk, lebo je to kus ine jazdenie aj kus ine citanie terenu..
realita vsak bola taka, ze na tu dvojku, som asi siel kus rychlejsie ako bolo vhodne.
malo som zatlacil zadne koleso na najazde, tak ma trochu vykopol..
myslíš tuto ? https://www.facebook.com/groups/296711963861760/permalink/630273793838907/
Čo tak tam nahádzať kus hliny a urobiť stoho bubon
Obavam sa ze to nie su BA lesy...
brudy obávam sa, že máš pravdu.
to bol asi tento stryco
http://bratislavaden.sk/peknej-ceste-nasli-vazne-zraneneho-cyklistu/?utm_source=jankak&utm_medium=fb-lo&utm_campaign=facebook-lo
Keby viem že sú tam tak aj rýchlostný rekord by bol
Dam tam kameru a pockam na JOJkarske auta ktore tam jazdia 300km/h hore dole.