Lokalizácia
Formulár sa odosiela
tour je out.. ale na ospravedlnení a očistení mena by som bojoval na mieste Bory..
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 06:53:35
06
Takze aby som to uzavrel, raz a navzdy, mame tu pad v spurte ktory opät zavinil Cavendish, svojou nebezpecnou jazdou nabehol na kanal, spadol a stiahol jazdcov za nim.... Jediny jazdec, ktory to ustal bol Sagan. Konecne za jeho nebezpecnu jazdu bol vyneseny trest, bohuzial nie prenho, ale pre Sagana, pretoze bol najblizsie a nestastnou súhrou okolnosti v prvom momente to vypadalo na jeho laket. A rozhodcom to naramne vyhovovalo, takze si natom zgustli a nemali zjavne zaujem si zaobstarat lepsie pohlady kamier. Bohuzial, nastala doba kedy uz maloktory sport je nezmanipulovany. Najhorsie je, ze je ocierneny nevinny jazdec, s ktorym sa to chvilu bude vliect, ale verim tomu ze Sagan sa uz dostava nad vec a ze to rychlo "vstrebe"...

EDIT: V konecnom dosledku mal byt potrestany organizator za nezvladnute ohranicenie dojazdu trasy, Cavendish za nebezpecnu jazdu. Sagana treba pochvalit ze to ustal. Lenze keby bolo keby....

EDIT2: Ktosi tu oznacoval Sagana za nebezpecneho za sposobeny pad o zabrany na Flandroch, tak dufam ze prehodnotis svoj nazor, lebo toto bolo v podstate uplne to iste...

EDIT3: Myslim ze uz vazne nie je potrebne sem pridavat dalsie a dalsie fotky a videa toho istého momentu, ktory zapricinil pad, vsetci uz moc dobre vieme ako to bolo, je a bude.

Naposledy upravil Jaiub dňa 07.07.2017 - 08:05:45, celkovo upravené 2 krát.

Zobraziť komentár 07.07.2017 - 07:05:47
07
...aspon mu to prida na popularite.. :)
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 07:10:11
00
arrow_leftObree napísal:
Miesto toho aby si sa zmazal a hanbil sa, tak trápne pokračuješ
Ak povie Slovák že TdF nestratila sledovanosť buď je na hlavu alebo na lekára

Taketo dristy si setri pre svojich ak ti to trpia.
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 07:37:03
00
https://www.o2tvsport.cz/ostatni-sporty/nove-dukazy-cavendish-malem-stahl-nevinneho-sagana-k-zemi/
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 07:58:09
01
myslím, že by bolo fér, keby sa rozhodcovská komisia UCI Peťovi ospravedlnila a vzdala sa funkcie - pokiaľ teda nemajú nejaké neverejné informácie na obhajobu svojho rozhodnutia...
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 08:51:19
05
halooo ADMIN, všetky snahy o uzatvorenie diskusie a premostenie na niečo iné boli márne....ľudia majú právo grckať, tak im prosím vytvorte nejaké nové vlákno...tam si môžu ešte 10 rokov zdielat jedno video a tisíc komplexov...
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 09:11:45
00
Sluchaj " rumcajs " , toto je verejne fórum , všetky príspevky týkajúce sa nespravodlivo vylúčeného Sagana patria do tohto vlákna ... ak máš nauzeu alebo práve vomituješ , založ si novú tému a neotravuj a neprikazuj adminom ako majú manažovat diskusne fórum ... a ci sa ti to páči alebo nie Sagan je naša najjagavejšia hviezda nielen v cyklistickom pelotóne ale aj v tom našom Slovenskom športe . A tým ze ho z TdF ***** , ***** nielen jeho priaznivcov ale osobne to beriem aj ako poškodenie Slovenska ... teda nie ze by rožky zlacneli keby vyhral opäť "zelený " ale potešilo by . Niekedy sa tomu hovori aj národná hrdosť a v tomto prípade aj nadáva sku.. na politika ... bez smajlíkov
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 09:44:24
036
ja to presuniem až keď nám dá baccardi vysvetlenie ako Sagan zhodil Gaviriu na MSR 2016 :D

static1.squarespace.com
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 09:54:52
026
arrow_leftHosť napísal:
ja to presuniem až keď nám dá baccardi vysvetlenie ako Sagan zhodil Gaviriu na MSR 2016 :D

to som nikde nenapisal, napisal som, že okolo sagana to často padá...a to je pravda...

v princípe mi je to jedno, grckajte si ďalej...ja sa bavím skvele
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 10:02:36
00
Hlavne neprestan pisat prosim, nech sa mozme bavit aj my. :-)
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 10:04:44
00
arrow_leftHosť napísal:

Ja to tam uz vidim, Peter nanho hodil ockom a on to neustal! Buran jeden!
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 10:05:44
00
heeej ale teraz som si všimol, že vystrčil lakeť, keď Gaviria padal...toto akože nikto neriešil či čo?
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 10:06:59
01
arrow_leftWladix napísal:
Hlavne neprestan pisat prosim, nech sa mozme bavit aj my. :-)

:-) slubujem, ze pridem na kazdu piatu stranu kde budete riešiť ako Vam vsetci ublizili lebo vyhodili sagana z tour :-D

moj tip stale plati, 1330 :-)
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 10:07:18
00
ale ved je to uplne jasne, ked isli okolo seba tak sa zacali k sebe priblizovat, cize urcite tam mali silne magnety v elektromotorcekoch a to ich stiahlo k sebe. a teda sagan za to moze jednoznacne. a tym ze sa potom uhol ho este viac potiahol magnetmi
Zobraziť komentár 07.07.2017 - 10:14:37
00

Výber z produktov

Prejsť do shopu (Bicykle / Cestné)
keyboard_arrow_up