klasika, úplne na to sedí tento donekonečna omieľaný paragraf, hlavne tie schopnosti vodiča..
"Vodič je povinný rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať. Vodič smie jazdiť len primeranou rýchlosťou, aby bol schopný zastaviť vozidlo na vzdialenosť, na ktorú má rozhľad."
to nahrávala, resp vysielala online cez fb, predpokladám že verejne a ako to poznáme, čo je raz na nete, to už odtiaľ nikto nevymaže... ale celkom by ma zaujímalo ako je to s autorskými právami... to ked bola pri vedomí je jasné, ale tá ďalšia časť, kde sa to točilo a vysielalo bez jej vedomia je už otázna... hlavne ten niekto čo to dal na YT si mohol dať aspon to minimum práce a cenzurovať toho poliša, čo mobil našiel a nechtiac natočil svoju tvár... ani to že ich to všetkých celú dobu online odpočúvalo asi tiež nie je košer.. ale tak budeme si musieť zvyknúť už aj na takéto veci pri súčasných technológiách
sice ak to streamovala tak jasne
Iron neslo mi o to co je na nete ale ako sa tam daktore videa dostanu.. ak mam daco v mobile natocene tak sa to na net dostane bud z policie alebo moj dedic to tam zavesi co fakt asi ne.. ak to ale vysielas online tak jasne, je kopec dalsich moznosti.
JankoZ tak ono veľmi záleží aj kde bývaš, či v meste alebo viac na vidieku, kde je tých aut na cestách predsa len pomenej. Ja osobne mám podmienky na cestnú cyklistiku výborné, ale keď vidím premávku niekde v meste a v jeho okolí, tie cesty preplnené autami, tak úprimne.....obdivujem cyklistov ktorí v tak preplnenej premávke jazdia. Keď prechádzam cez mesto na MTB v dopravnej ***** tak na cestu ani nepomyslím a presúvam sa po chodníkoch,po parkoch a po cyklochodníkoch.
Arogantní vodiči sú nutné zlo. Vďaka nim máme veľa krásnych km na cestách. Ja mám vodičák C, takže sa viem vžiť do ich situácie a zatiaľ som nemal vážny konflikt, cestu jazdím cca2000 km/rok.
Zavisi podla mna dost od preferencii a na com sa lepsie citi. Ja nemam problem jazdit v meste aj na cestaku, na rizikovych a kratkych usekoch ale vacsinou jazdim v strede pruhu najma ked potom odbacam. Ked ides podobnou rychlostou ako auta v meste tak nie si ziadna brzda premavky. Skor nez typ bajku riesim ako byt najlepsie videny, snazim sa na ceste predvidat, vnimat okolie a najma co sa deje za mnou, netlacim sa na auta, vyuzivam bus pruhy atd. Potom je to celkom pohoda aj ked blbcom sa uplne vyhnut neda.
Potvrdzujem ze predna a zadna blikacka zapnuta cely cas na kazdom svihu aj cez den zvysi bezpecnost a ohladuplnost. Viem porovnat jazdenie bez a s blikackami. Kazdopadne treba vyberat co najmenej frekventovane cesty.
s arogantymi vodicmi nespravis nic, ale ked ich budes ignorovat a vies si spravit okolo seba priestor tak nemas problem jazdit. ale treba vediet predvidat, musis vediet co sa kto snazi okolo teba spravit, to je dolezitejsie nez nejake znacky ze kto ma prednost. vela aut nedava ani blinkre nie to este ze prednost cyklistom, tu pri mne je jedna krizovatka kde malo kedy mi daju prednost tak ako su znacky, vacsinou na mna uplne seru . ale ked predvidas, pribrzdis, oni prefrcia a ides v pohode
Veru tak. Na cestách je to celé o predvídavosti zo strany cyklistu. Časom si to pri jazdení vycibríš a už budeš už automaticky myslieť aj za tých niektorých pakov v plechoviciach. JankoZ, pýtal si sa, že kto presedlal z mtb na cestu a ako ho to chytilo. No ja som presne ten prípad, že jazdím už iba cestu. Pred tým som jazdil cca 10 rokov iba na mtb, teraz je to už 7 sezóna čo som na mtb nesedel. Za ten čas som mtb podaroval a kúpil už 3 cestný bicy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mozno nahoda, ale je to presne jedna vyucovacia hodina.
"Vodič je povinný rýchlosť jazdy prispôsobiť najmä svojim schopnostiam, vlastnostiam vozidla a nákladu, poveternostným podmienkam, stavu a povahe vozovky a iným okolnostiam, ktoré možno predvídať. Vodič smie jazdiť len primeranou rýchlosťou, aby bol schopný zastaviť vozidlo na vzdialenosť, na ktorú má rozhľad."
craobs - keby si videl ake videa sa casto dostavaju von... staci sa kuknut na prislusne stranky
Iron neslo mi o to co je na nete ale ako sa tam daktore videa dostanu.. ak mam daco v mobile natocene tak sa to na net dostane bud z policie alebo moj dedic to tam zavesi co fakt asi ne.. ak to ale vysielas online tak jasne, je kopec dalsich moznosti.
Česká Thelma and Louise.
a tie komentáre