Vsetín sa dá(napr ale ta cierna tam je onicom zbytocna, len modra cervena a mraznica stoja za nieco.) , ale napr tam jeden ospevoval tu tanecnicu co je asi 20km odtial ides tam viac ako hodinu na biku a potom ked sa spustis dole nadavas ako pes ,ze naco si tam siel:) To lepsie pozriet rozhladnu Vartovna a po modej do Vsetína. To je na margo toho ,ked pozeram ako sa stavia minuly a tento rok.
Trutnov som pozeral aj ja keď sme si boli objednávať obrúčky v CZ, ale nebol ani čas a ani počasie na to tam ísť
..Trutnov je fajn (zatial) tak na jeden den. Kozi trail (modry) je zabavny, ma prijemny flow ale je lahky.. bezne tam clovek stretne rodiny s detmi. Cerveny trosku narocnejsi, viac kamenov, spodna pasaz je trosku tazsia, ale nic strasne (rozhodne to nie je Wales ako v RS). Cierny je na urovni cerveneho, nejake tie kamene nic zloziteho- asi az na dve miesta, ktore su skor "trial" (znama Whistler pasaz). Zrejme preto cierna. Potom su tam este dalsie dve modre ale tie som nikdy nesiel. V kazdom pripade prisli sme tam o jednej poobede a do piatej sme presli modry, cerveny aj cierny. Som zvedavy, co chlapci prinesu dalsieho, budeje sa tam neustale, pocul som, ze dostali nedavno velku dotaciu takze sa nechame prekvapit (v lese uz vidno natrasovame nove lajny).
Je to mozne ,že čím človej dlhšie jazdí a hlavne viacej vecí aj v zahraničí tak je naročnejší, tak možno som to s tou kritikou prehnal ale tri krat po sebe som sliapol vedla a to Boskovice, Trail for Life a Moravsky Kras. Proste pre mna velka nuda. Zatial pre mna ak nerátam to čo som už jazdil tak v polke sezony urcite top Slanske vrchy a hlavne zltá TZT z Ciernej hory tú mam stale v pamati:) Za ten Trutnov sa este raz ospravedlnujem som si to nejak pomylil, ani som tam nebol este som myslel ,že ste jazdili nieco podobne.
Vylet vo viedni popri dunaji a ako inak, defekt. Kolega tam macal dusu a hladal bublinky zatial co sa tam vedla neho nejaky islamista modlil To co som tam v parkoch videl radsej ani nejdem rozoberat.
PS: cyklochodniky samozrejme spickove !
BAV Vsetin - to sa neda nazvat inak ako nevyuzity potencial...zabavit sa tam da velmi fajn sirokej skupine bikerov (2x som bol a velmi rad pojdem znova, ale vyzera ze eurofondy na projekt pred par rokom dosli a dalej ani tuk...ani udrzba, nieto doladovanie trailov ci rozvoj...ako keby utal..
Vsetin sa oplati prespat, kusok je bikepark Kycerka, aby sa aj povlekovalo
tomas-g Pozri moj predosly prispevok Neviem, ako jazdi draha, ale modre si minimalne uzijete
double Tazko asi porovnavat nieco s RS, predsa len je to centrum, ktoremu sa ostatne chcu aspon priblizit. Nic lepsie podla mna v CR nie je (mozno Singltrek pod Smrkem sa priblizuje), pokial sa bavime o trailcentrach. Ak chces nieco viac, potom uz len navstivit nejaky bikepark, napr. Kouty n. D. a ich legendarnu Staru medvedicu (podla mna najlepsi umelý EN trail v CR ).
kukni moje vyjazdy konkretne vcera to bola sk-hu hranica pri Lucenci, od Kalondy az niekde nad Lipovany, ale pokracuje to az na Siatorsku Bukovinku, snad to este okuknem, a ta brana je nejaky park praveku Ipolytarnoc hned za hranicou, vcera to bolo zrovna zatvorene
tomas-g Pozri moj predosly prispevok Neviem, ako jazdi draha, ale modre si minimalne uzijete
double Tazko asi porovnavat nieco s RS, predsa len je to centrum, ktoremu sa ostatne chcu aspon priblizit. Nic lepsie podla mna v CR nie je (mozno Singltrek pod Smrkem sa priblizuje), pokial sa bavime o trailcentrach. Ak chces nieco viac, potom uz len navstivit nejaky bikepark, napr. Kouty n. D. a ich legendarnu Staru medvedicu (podla mna najlepsi umelý EN trail v CR ).
medvedica to bol orgazmus,len zaver som asi chodil po ciernej -vlny a potom zhora cez usypany rockgarden k vleku ...uz nie je nic lepsie v cechach?skoda ... a mas vsetko obehane?
kvakob jj zaver je lepsie sa napojit na ciernu, inak teraz ten spodok nejak prekopavali som pocul, tak musim ist pozriet. Vsetko som este urcite nepresiel, skor take tie najznámejsie lokality, hlavne na Morave a stredne Cechy. Obecne sa vsak v CR povazuju za top Kouty a S*****k- tam som ale este nebol, vzhladom na vzialenost... Naopak, trochu ma sklamal Spindleruv mlyn, velke stredisko, ale trate nic moc.. samozrejme ber to ako subjektivny nazor, 100 ludi, 100 chuti
jj ,kopali tam pod lesom vyjazd medvedice a ciernej- pred vlnami ...nemam tu terminologiu nastudovanu ,upravovali tam skok ten odraz a dopad medzi nimi jama -z ciernej lajny
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vsetín sa dá(napr ale ta cierna tam je onicom zbytocna, len modra cervena a mraznica stoja za nieco.) , ale napr tam jeden ospevoval tu tanecnicu co je asi 20km odtial ides tam viac ako hodinu na biku a potom ked sa spustis dole nadavas ako pes ,ze naco si tam siel:) To lepsie pozriet rozhladnu Vartovna a po modej do Vsetína. To je na margo toho ,ked pozeram ako sa stavia minuly a tento rok.
..Trutnov je fajn (zatial) tak na jeden den. Kozi trail (modry) je zabavny, ma prijemny flow ale je lahky.. bezne tam clovek stretne rodiny s detmi. Cerveny trosku narocnejsi, viac kamenov, spodna pasaz je trosku tazsia, ale nic strasne (rozhodne to nie je Wales ako v RS). Cierny je na urovni cerveneho, nejake tie kamene nic zloziteho- asi az na dve miesta, ktore su skor "trial" (znama Whistler pasaz). Zrejme preto cierna. Potom su tam este dalsie dve modre ale tie som nikdy nesiel. V kazdom pripade prisli sme tam o jednej poobede a do piatej sme presli modry, cerveny aj cierny. Som zvedavy, co chlapci prinesu dalsieho, budeje sa tam neustale, pocul som, ze dostali nedavno velku dotaciu takze sa nechame prekvapit (v lese uz vidno natrasovame nove lajny).
Čiže si bike v okolí Bovca- podla tej cesty a slov. Skratiek
(Slovinsko)?
PS: cyklochodniky samozrejme spickove !
Vsetin sa oplati prespat, kusok je bikepark Kycerka, aby sa aj povlekovalo
Trutnov vyzera dobre
k BAV Vsetin - https://e-petice.cz/petitions/petice-pro-podporu-dokonceni-a-dalsiho-rozvoje-bike-areny-vsetin-1.html
takze uz to mam aj vysvetlene
double Tazko asi porovnavat nieco s RS, predsa len je to centrum, ktoremu sa ostatne chcu aspon priblizit. Nic lepsie podla mna v CR nie je (mozno Singltrek pod Smrkem sa priblizuje), pokial sa bavime o trailcentrach. Ak chces nieco viac, potom uz len navstivit nejaky bikepark, napr. Kouty n. D. a ich legendarnu Staru medvedicu (podla mna najlepsi umelý EN trail v CR
sak sa neondej a odtajni lokalitu
kukni moje vyjazdy
double Tazko asi porovnavat nieco s RS, predsa len je to centrum, ktoremu sa ostatne chcu aspon priblizit. Nic lepsie podla mna v CR nie je (mozno Singltrek pod Smrkem sa priblizuje), pokial sa bavime o trailcentrach. Ak chces nieco viac, potom uz len navstivit nejaky bikepark, napr. Kouty n. D. a ich legendarnu Staru medvedicu (podla mna najlepsi umelý EN trail v CR
medvedica to bol orgazmus,len zaver som asi chodil po ciernej -vlny a potom zhora cez usypany rockgarden k vleku ...uz nie je nic lepsie v cechach?skoda