Kategórie
Bike-techsom zvedavy kto bude prvy...
posledný komentár: 17. 5. 2022 o 17:49
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, strieborná
81,99 €
MOC 91,99 €
Peak Design Capture (v3) Standard plate držiak fotoaparátu, čierna
81,99 €
MOC 91,99 €
Park Tool Veľká modrá kniha o servise bicyklov, kniha, český preklad
27,99 €
MOC 30,99 €
Výpredaj -6% Ergon Fitting Box Comfort sada pre nastavenie posedu
32,99 €
-6%
MOC 38,99 €
Vsetín sa dá(napr ale ta cierna tam je onicom zbytocna, len modra cervena a mraznica stoja za nieco.) , ale napr tam jeden ospevoval tu tanecnicu co je asi 20km odtial ides tam viac ako hodinu na biku a potom ked sa spustis dole nadavas ako pes ,ze naco si tam siel:) To lepsie pozriet rozhladnu Vartovna a po modej do Vsetína. To je na margo toho ,ked pozeram ako sa stavia minuly a tento rok.
..Trutnov je fajn (zatial) tak na jeden den. Kozi trail (modry) je zabavny, ma prijemny flow ale je lahky.. bezne tam clovek stretne rodiny s detmi. Cerveny trosku narocnejsi, viac kamenov, spodna pasaz je trosku tazsia, ale nic strasne (rozhodne to nie je Wales ako v RS). Cierny je na urovni cerveneho, nejake tie kamene nic zloziteho- asi az na dve miesta, ktore su skor "trial" (znama Whistler pasaz). Zrejme preto cierna. Potom su tam este dalsie dve modre ale tie som nikdy nesiel. V kazdom pripade prisli sme tam o jednej poobede a do piatej sme presli modry, cerveny aj cierny. Som zvedavy, co chlapci prinesu dalsieho, budeje sa tam neustale, pocul som, ze dostali nedavno velku dotaciu takze sa nechame prekvapit (v lese uz vidno natrasovame nove lajny).
Čiže si bike v okolí Bovca- podla tej cesty a slov. Skratiek
(Slovinsko)?
PS: cyklochodniky samozrejme spickove !
Vsetin sa oplati prespat, kusok je bikepark Kycerka, aby sa aj povlekovalo
Trutnov vyzera dobre
k BAV Vsetin - https://e-petice.cz/petitions/petice-pro-podporu-dokonceni-a-dalsiho-rozvoje-bike-areny-vsetin-1.html
takze uz to mam aj vysvetlene
double Tazko asi porovnavat nieco s RS, predsa len je to centrum, ktoremu sa ostatne chcu aspon priblizit. Nic lepsie podla mna v CR nie je (mozno Singltrek pod Smrkem sa priblizuje), pokial sa bavime o trailcentrach. Ak chces nieco viac, potom uz len navstivit nejaky bikepark, napr. Kouty n. D. a ich legendarnu Staru medvedicu (podla mna najlepsi umelý EN trail v CR
sak sa neondej a odtajni lokalitu
kukni moje vyjazdy
double Tazko asi porovnavat nieco s RS, predsa len je to centrum, ktoremu sa ostatne chcu aspon priblizit. Nic lepsie podla mna v CR nie je (mozno Singltrek pod Smrkem sa priblizuje), pokial sa bavime o trailcentrach. Ak chces nieco viac, potom uz len navstivit nejaky bikepark, napr. Kouty n. D. a ich legendarnu Staru medvedicu (podla mna najlepsi umelý EN trail v CR
medvedica to bol orgazmus,len zaver som asi chodil po ciernej -vlny a potom zhora cez usypany rockgarden k vleku ...uz nie je nic lepsie v cechach?skoda