Lokalizácia
Formulár sa odosiela
Psickari maju velku vyhodu, lebo vedia rozoznat utok a hru psa. Utociaci pes zvycajne utoci pre nejaky teritorialny dovod a po chvili prestane. No taky naspeedovany labrador bude cyklistu nahanat dva dni kym mu dojde, ze cyklista sa nechce hrat. Zautocilo na mna dost vela psov, zvycajne take co vybehnu z otvorenej brany skoci po nohe a tak si uvedomi, ze uz nie je chraneny plotom tak sa radsej vrati. Pri tych staci len uhnut a nespomalovat. Pri ostatnych (aj tych co sa chcu hrat) je lepsie zastat a zahajit aktivnu obranu.

Stale to je o majitelovi. Ak majitel vie, ze psovi obcas prepina treba sa podla toho spravat. Stalo sa to aj mne. Mam mierumilovneho malamuta. Raz som ho nechal kamaratke kym som siel do lesa po vodu. Pes chcel ist za mnou a ona sa ho snazila drzat na mieste a pes sa branil. Lenze to bola moja chyba, lebo som ju na taketo spravanie neupozornil.
Zobraziť komentár 27.07.2017 - 11:45:26
00
S tou aktivnou obranou neviem...mna nahanal pitbul alebo podobny krokodilopes..v tej rychlosti som si to nevsimol do detailov a radsej som slapal co to dalo a nastastie som zdrhol . neviem ako by som sa branil..
Zobraziť komentár 27.07.2017 - 11:58:07
00
Pri psovi ako je pitbull, rotvailer, no a podobných sa ubrani clovek rukami dost tazko základ je skusit sa udrzat na nohach a chrániť si krk dohryzene ruky a nohy sa zahoja
Plemena som uviedol z tych najznamejsich oznacenych slovom bojove ktore ja az tak nemusim kedze poznám z kazdej rasy takeho laskaveho psa ktory mi vyoblizuje tvar a smeje sa od stastia ked sa s nim niekto mazna ako sa pise vela robi maitel a tak isto aj povaha psa, treba si dat pozor nosit aspon slzaky pripadne noz po ruke zial
Zobraziť komentár 27.07.2017 - 12:13:19
00
Uz to tu myslim bolo pisane, dat bajk medzi seba a psa snazit sa ho odplasit krikom a ked nepomaha tak pumpicka alebo slzak... Niekedy si inak nepomozes, lebo su plemena ktorym proste neutecies. S mojim sme skusali tak kludne pobezi aj 2km viac ako 35km/h. Takemu psovi neujde vacsina cyklistov.
Zobraziť komentár 27.07.2017 - 12:25:04
00
keyboard_arrow_up