Uf cumim na tie fotocky a az sa mi zasteklo po tych uzasnych letnych vyletikoch, ked slnco spaluje krk a kvapky potu stekaju do oci. Uz aby to tu bolo opat ufam ze po vydatnej zime bude aspon nedostatok hmyzu.
O tom Svajciarsku som cosi pocul nejaky 23 km zjazd nejakou uzasne krasnou dolinou. Netusil som ze je tam az tak krasne. Myslim ale ze cosi by trebalo na mojom biku pridat keby som tam chcel ist.
tak ta skalka je pod krizavou na martinských holiach smer turska dolina, robo to si im mohol povysvetlovat. to accipiter: ta posledna fotka je nejaka postarsia to este jazdili na Mtb s baranmi miesto riaditiek hehehe:
Katko: Kde tam vidis barany? Teraz som zacal mat pocit, ze sa pozeravam na ine obrazky ako ty, lebo aj pri kone si napisal, ze tam neni deore radenie a ja som na tom obrazku teda nevidel nic, z coho by sa dalo usudit, ze tam to deore neni a teraz barany
Katko: Kde tam vidis barany? Teraz som zacal mat pocit, ze sa pozeravam na ine obrazky ako ty, lebo aj pri kone si napisal, ze tam neni deore radenie a ja som na tom obrazku teda nevidel nic, z coho by sa dalo usudit, ze tam to deore neni a teraz barany
asi si nevidel obrazok zo svetoveho pohara mtb tak 15 rokov dozadu kde mal J. Tomac namiesto riaditiek na biku barany. tak to preto a som myslel salter acera promin.
Tu fotku som videl, ale kde su na jastrabovom obrazku barany, to mi nejde do hlavy. Nemusis sa mi ospravedlnovat, ja sa len pytam Nevid za tym nic zle. Asi som to len nepochopil.
A s tym radenim mi to prislo, ked som ten prispevok pozeral este raz, dnes rano, tak aj ty promin
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
O tom Svajciarsku som cosi pocul nejaky 23 km zjazd nejakou uzasne krasnou dolinou. Netusil som ze je tam az tak krasne. Myslim ale ze cosi by trebalo na mojom biku pridat keby som tam chcel ist.
to accipiter: ta posledna fotka je nejaka postarsia to este jazdili na Mtb s baranmi miesto riaditiek hehehe:
asi si nevidel obrazok zo svetoveho pohara mtb tak 15 rokov dozadu kde mal J. Tomac namiesto riaditiek na biku barany. tak to preto a som myslel salter acera promin.
A s tym radenim mi to prislo, ked som ten prispevok pozeral este raz, dnes rano, tak aj ty promin
dalsie az po obede a neskôr