Laco, vidim ze sa drzis svojej myslienky z Tvojho predchadzajuceho prispevku - "Je dolezite udrziavat nenavist". Na jednej strane ti vadi a na druhu stranu ju rozsievas. Mimochodom, ak si si nevsimol, tak Sovietsky zvaz uz dlhu dobu neexistuje.
Laco, vidim ze pokracujes v tom svojom udrziavani nenavisti. Som len par rokov mladsi od teba, takze mam odzite v podstate tie iste roky ako ty. Neobhajoval som tu dobu! Ale tiez mi vadi to terajsie klananie sa amerike a dalsie vymyvanie mozgov. Akoby bol svet len o dvoch polohach, bud Rusko alebo Amerika.
Pracovne som bol viac krat v Rusku a mozem povedat, ze som sa tam citil bezpecnejsie ako v Coventry v Anglicku, kde som bol tiez viackrat pracovne (reakcia na tvoj statisticky prispevok).
OK, tebe nie je po chuti Amerika a mne Rusko. No a čo! Sa z toho teraz hádam neposerieme. Nebudem hádam kvôli tomu vypisovať, že šíriš nenávisť. Ja mám z imperiálnych ambícií Ruska strach nezávisle na tom, čo si ty o tom myslíš.
Amerika nie je ako mocnosť žiadny anjelik, veď v histórii mali často prsty v puči. Ale mať za suseda Rusko, to už predstavuje vskutku jedinečnú historickú skúsenosť. Či už začneme niekde v ére vyvražďovania kaukazských národov, cez 3 delenia Poľska, anexie v Pobaltí, Maďarsko 1956, Československo 1968, v poslednom čase Podnestersko, Osetsko, Donbas, iba blázon nevie pochopiť, že imperiálne ambície Ruska (ako to istý Lenin označil za "žalár národov") sa presadzujú metódou mlynčeku na mäso.
Páčilo by sa mi byť neutrálnym štátom, ale po historických lekciách z Moskvy si za to členstvo v NATO pokojne zahlasujem.
Asi tak. A ešte keď sa pozrieme na tie americké účasti v "pučoch" aj cez prizmu strachu z rozširovania komunizmu vo svete, ... Aj keď určite aj iné ambície tam boli.
Clovek ci chce alebo nechce je egoistom. A ak polozim na misku vah kolko krat a ako nam ublizili rusi a kolko krat a ako americania ... ak by som bol potomkom obyvatelov atolu Bikiny mozno by som rozmyslal podobne ako niektori ucastnici debaty.
laco, ja recujem o rusku, nie o tvojom komunizme, kde mal obrovske problemy z neho práve moj nebohy otec!!..nikdy som nebol ani za cigan cical ciganke pi..ani za ameriku!! džony..nevies čo meleš ale Láďo Ťa chápe
zato uctievacov zlocinov komunizmu je stale dost, staci sa pozriet napr. do Ruska...
V USA ich je hádam aj viacej... Ironicky totiž najväčší komouši sú (bývalí) antikomouši. Príklad za všetko - stačí sa pozrieť do antikomunistickej bašty v EU, ČR, čo robia, koho volia a aké zákony prijímajú... To isté FR, DE, AU, ... a v podstate takmer celý "západný" svet.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Neviem, čo si si vydedukoval vo svojej gebuli, ale asi najskôr niečo hodné akurát tak absolventa "Vysokej školy života".
Pracovne som bol viac krat v Rusku a mozem povedat, ze som sa tam citil bezpecnejsie ako v Coventry v Anglicku, kde som bol tiez viackrat pracovne (reakcia na tvoj statisticky prispevok).
... asi tak:
Páčilo by sa mi byť neutrálnym štátom, ale po historických lekciách z Moskvy si za to členstvo v NATO pokojne zahlasujem.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
Pozor, aj pri Sabinove je Minčol
V USA ich je hádam aj viacej... Ironicky totiž najväčší komouši sú (bývalí) antikomouši. Príklad za všetko - stačí sa pozrieť do antikomunistickej bašty v EU, ČR, čo robia, koho volia a aké zákony prijímajú... To isté FR, DE, AU, ... a v podstate takmer celý "západný" svet.
to su veci zeby mu bolo malo € z fondov?