Nemáme zatiaľ žiadne info? Snažím sa nájsť na webe a nikde nič o tohtoročnom ročníku.
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 8. 10. 2015 o 2:53
posledný komentár: 3. 3. 2011 o 17:37
posledný komentár: 17. 11. 2024 o 15:03
posledný komentár: 8. 10. 2015 o 2:53
posledný komentár: 3. 3. 2011 o 17:37
Sam by som to nenapisal lepsie... niekedy ked vidim ze sa ide niekto povozit len tak a da si po ceste pivo a pizzu a neviem co este a "*****t; takto 20e a nie je mu to luto ale 15 alebo 20e za startovne, zabezpecenu trat, obcerstvenie, casomieru, zazitky a paradne straveny den je uz vela... a to nehovorim o snahe a case stravenom od usporiadatelov a dobrovolnikov ktor z toho maju "hovno" a starosti a su okomentovany stylom ze chcu zarabat...
ja si nemyslim ze prispevok obor-a smeroval k tomu co pises ...
skor si myslim ze narazal na to ze clovek sa prihlasil a zaplatil startovne (ktore je uplne v pohode a OK) za sluzby, v ktorych boli zahrnute okrem veci ktore pises, aj 40km trat ... a dostal 33km trat ... ci podla teba by bolo v pohode aj keby z roznych pricin organizator skratil trat na 5 km ? lebo "si vyhradzuje pravo na zmenu" ? jasne ze nejaka tolerancia je akceptovatelna, ale -17% dlzky a -30% vyskovych je pre mna podvod na zucastnenych
P.S. Asi je lepsie takyto pocit krivdy vybicyklovat nez to prehanat s emotivnymi vyjadreniami na fore.
skor si myslim ze narazal na to ze clovek sa prihlasil a zaplatil startovne (ktore je uplne v pohode a OK) za sluzby, v ktorych boli zahrnute okrem veci ktore pises, aj 40km trat ... a dostal 33km trat ... ci podla teba by bolo v pohode aj keby z roznych pricin organizator skratil trat na 5 km ? lebo "si vyhradzuje pravo na zmenu" ? jasne ze nejaka tolerancia je akceptovatelna, ale -17% dlzky a -30% vyskovych je pre mna podvod na zucastnenych
V ziadnom pripade som ten prispevok nesmeroval voci obrovi... len som poznamenal co neraz okolo seba vidim a pocujem a co sa mi nepozdava...
Mozno by ani neporovnavali, keby za standardne ceny dostali aj ocakavane standardne sluzby
= trasa sa +/- zhoduje s popisom a v cieli sa da osprchovat...
= trasa sa +/- zhoduje s popisom a v cieli sa da osprchovat...
Čo je to "štardandná cena" a "štandardná služba"?
Ver, že každý organizátor to má rozdielne. Niečo vieš zabezpečiť, niečo menej. Taktiež každý neplatí za to isté a už vôbec nie tie isté ceny.
Ver, že každý organizátor to má rozdielne. Niečo vieš zabezpečiť, niečo menej. Taktiež každý neplatí za to isté a už vôbec nie tie isté ceny.
Skor ide o to, co "standardne" ocakava ucastnik. Ked to nedostane, tak je nespokojny (porovnava), veci za tym ho nezaujmaju.
Drobnost nemat dobre zameranu trat, moze dost ludi znechutit.Pritom je to jednoducha/lacna vec, obzvlast, ked si uvedomis, kolko energie stoji jej legalizacia a vyznacenie. Jasne, ze drobne upravy trasy z roznych dovodov sa mozu stat (a patri sa ich oznamovat pred startom) , ale toto asi nebol ten pripad.
Sprchy zvykli byvat aj pred mnohymi rokmi, ked som na maratony este chodil
Suhlasim. Nevidim dovod na spojenie s inou kategoriou. Ak organizator dovod nasiel, mal spojit kategoriu juniorky a zeny. Inak pekna akcia v peknom prostredi.
no dobre, o rok ich mám v paži ja ... podvodníkov a klamárov podporovať nebudem, aj keby trať bola najkrajšia na svete
(myslím, že organizátor (aj keď ho nepoznám) oželie TVOJE štartovné a možno bude aj celkom rád)
a k tým sprchám, tombole, igelitke a podobným "život ohrozujúcim štandardom" by som odporučil navštíviť niektorý maratón v zahraničí,
ja osobne som si myslel (a aj som chodil na maratóny) v prvom rade kvôli jazdeniu, prírode, atmosfére, spoznaniu nových oblastí, možností a v neposlednom rade aj kvôli partii a kamarátom, ktorá sa tam stretávala ...
ak tebe je jedno že za svoje peniaze nedostaneš sľúbenú službu, tvoja vec, mne to jedno nie je
podľa teba je všetko v poriadku, obchodník nie je podvodník, veď telku si dostal ... že je mensia ako zaplatená ? nevadí, keď chceš kukať na väčšej choď k susedovi ... alebo nerieš veľkosť, veď vieš koľko námahy a úsilia a nákladov stalo vyrobiť aj menšiu 40' telku ? alebo sa vytešuj z dizajnu, veď aká je krásna, čo tam po objednaného veľkosti ... rozumiem vám všetkým správne ?
dôvody mohol mať organizátor akékoľvek, všetko sa dá pochopiť, ale čo sa nedá je to ticho. museli o tom radikálom skrátení vedieť minimálne týžden dopredu, nič neoznámili, nevysvetlili, a aj po sú ticho ... toto nie je slušné jednanie. ..
no dobre končím už, svoje som napísal, aby aj ostatný vedeli o čo ide ...