imro1: no asi ten, kto chce brzdit a neriesit problemy s brzdami .. vsak je to vas problem, ked potrebujete mat za kazdu cenu najnovsi model. Ale potom nevyplakavajte na forach,ze toto a hento. Ked vam nie je dost dobra brzda, ktoru jazdi vela profi DH jazdcov, tak co uz Nakupte si dalsie srajdy a rieste dalsich 100 novych problemov Apropo, ten model sa predaval do roku 2016, nez dosiel novy SRAM Level
netvrdím, že nemôžu byť dobré, ale snáď sa už dá kúpiť aj niečo, na čo v prípade problémov zoženieš aj náhradné diely, všetko sa môže raz pokaziť...a neviem ako to majú s kompatibilitou platničiek, keby si ich raz nezohnal, zas kupovať 10 párov do zásoby...a mimochodom, ja najnovší model mať nemusím , mám staré slx a aj radenie 2x10, takže nepatrím do tej skupiny
A nebola by ti tá pumpa lepšia vo verzii HV?
Podľa stránky výrobcu HP je high pressure, čiže skôr pre cesťáky. HV - high volume pre MTB.
Ale inak vyzerá veľmi zaujímvo
poriadna pumpa ma prepínanie medzi HV a HP, ale inak súhlas, že táto vyzerá byť pekne spracovaná...
osobne na poste, Carbonovy 26" ram Superior team CRB z tunajsieho bazaru. ram je cisto novy a za smiesnu cenu. Pojde na zimaka namiesto oceloveho ramu od Kristiny.
Ja som bral všetky dieli z banggood. A je to postavene na 220mm ráme motory mam 2300kv a s 5045 vrtuľami by to malo mat ťah 2,6 kg a dron by mal vážiť niečo nad 400g. Flight contoller mam riadený pomocou cleanflight. Dnes mi dôjde baterka 3S 1500mAh tak som zvedavý či sa to odlepí od zeme .
Nejake cervene skrutky, super penazenka na telefon, kapsa pod sedlo a opat dusa. Po tom, co som stratil uz druhu dusu koncim s lepenim cohokolvek na ram. Kazdu pasku skor ci neskor podmije voda a odlepi sa. Kapsa je istota.
Wlady1980 Je to Road Caddy. Kedze je kapsa tenucka a fakt mala, MTB dusa tam nevojde. Ani mini light verzie. Vojde tam ale vsetko ostatne potrebne na servis v terene, takze dusu vozim v drese. Na kratsie vyjazdy staci CO2 pumpa a knoty.
Wlady1980 No pokial by som tu dusu nezlepoval, len vone zlozil, mohla by vojst. Mozem to doma vyskusat ak chces a hodit sem foto ci sa to podarilo a ako to bude vyzerat.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
netvrdím, že nemôžu byť dobré, ale snáď sa už dá kúpiť aj niečo, na čo v prípade problémov zoženieš aj náhradné diely, všetko sa môže raz pokaziť...a neviem ako to majú s kompatibilitou platničiek, keby si ich raz nezohnal, zas kupovať 10 párov do zásoby...a mimochodom, ja najnovší model mať nemusím
Podľa stránky výrobcu HP je high pressure, čiže skôr pre cesťáky. HV - high volume pre MTB.
Ale inak vyzerá veľmi zaujímvo
poriadna pumpa ma prepínanie medzi HV a HP, ale inak súhlas, že táto vyzerá byť pekne spracovaná...
Som veľmi zvedavý na tie Addix zmesi (Magic Mary 2.35 Soft) a tiež na tú Lezyne pumpu.
jedina mini pumpa co poznam, s ktorou som nafukal tubeless. najlepsi darcek co som od zeny dostal.
Aha FPV dronik. Asi 2 mes dozadu som pozeral diely na Alihoexprese. Ake bude mat parametre?
včera doručené